סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
בוא נעמוד באור ולא בצל

שיר השבוע של איגי-קח את מה שיש בי שיר השבוע לא של איגי-ילדי החושך-שי גבסו
משהו שעשה את השבוע-רוקעצמאווווווווותD::::::: היה כלכך כייייייייייף!D:: משהו שהרס את השבוע-אני מתגעגעת. וחברים לא באו לרוק"צ! ושבערך כל החברים הכי קרובים אליי נעלמים לי. בילוי השבוע-לאדעת.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-כרטיס לרוק"צD: והמון בייגלה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לאסי'נקהD: תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-עצוב לי:[ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אסי

עונה ולישון ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- אין רוקנרול בעברית-חמי רודנר משהו שעשה את השבוע- יום העצמאות
היה מהמםםםםם
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- כרטיס לציפורלה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

סופשבוע רגוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- צופה בך, מילים יפות שיר השבוע לא של איגי- בוקר של כיף- ג'נגו ולהקת הנח"ל [שמישו יעז לצחוק
] משהו שעשה את השבוע- יותר נכון את שבוע שעבר.. קניתי את בעדינות
משהו שהרס את השבוע- פפ דברים רגילים בילוי השבוע- אולי מחר.. משינה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השיר שלנו 3 באינטרנט
מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים ל שבוע הבא-מממ לא דעת תמונה שבא לשים- תמונה שצילמתי בהופעה של כפיר שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש לי את בעדינות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנה
כל הכבוד על השאלון וזה...

A t z a

New member
עונה וללמוד......../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-קאמש"ב, לעצום עיניים, יש עוד סיכוי ,מסתובבים וכו'... שיר השבוע לא של איגי-כל מיני של חמי... משהו שעשה את השבוע-יום העצמאות המגניב עם הופעה של חמי,עם מיכלי ,היום שאחרי בת"א, ושלושה דברים מאוד חמודים שקרו ואני לא הולכת לפרט כאן
אבל הם עשו לי את השבועיים אפילו. משהו שהרס את השבוע-מגן בביו, מגן בספרות, ציון הגשה בביו וכו'
בילוי השבוע-יומעצמאות ות"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-טים אמריקה, היחידי שראיתי והוא היה מצחיק:) מה קניתם השבוע?-קרנייםםם שזוהרותתת
וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ממ להפטר מהמגן בביו, מסיבה לחברה טובה בבר באלנבי (למרות שאסור לי פאקינג לשתות כי למחרת יש לי תחקיר בטחוני אז לא מומלץ לבוא עם הנגאובר
), מיכל באה לישון אצלי ו..הופעהההההההההההההההההההההההההההההה
אה והורים בחו"ל... שבוע מגניב!!!! תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נו אוף מה ללמוד עכשיו? לא באלי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כל מי שהשתתף בחידון, וכל מי ששימח אותי השבוע

Ronushnush

New member
אפשרות לראות קדימהה

שיר השבוע של איגי- יש עוד סיכוי שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- אושר פתאומי, מה רע
משהו שהרס את השבוע- סחרחורות מציקות בילוי השבוע- יום העצמאות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות מה קניתם השבוע?- שתייה... וקינדר דליס
(במקום ארוחת בוקר, וצהריים, להירגע
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה, לא? תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני אוהבת את חודש מאי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הצוציקים המכוערים שנתנו לנו סגריות נרגילה ופינלנדיה חופשי!

A t z a

New member
כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo80.gif

תיקון למשהו שהרס את השבוע- 1. שאמא שלי לא פאקינג טסהההההההההה!#^%@$ &#%&&%#&%#&235 2.שהוירוס המזדיין חזרררררררר ואני שוב מקיאה כמו בהמההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי מגן עוד יומיים וזה לא מצחיק אני לא יכולה להבריז שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב, ויש הופעה ביום חמישי ולשם אני אגיע גם עם 90 חום@$%*!#%^*@*#^@#)%)@^))@^)@$#%!#% יואו נשבעת לכם שבא לי להרוג מישהו זה פאקינג לא בסדר שהמערכת החיסונית שלי לא פועלת, איפה התאי זיכרון המעפנים שאחרי חשיפה ראשונית לאנטיגן מייצגים נוגדנים מתאימים ואין סיבה לחשוש מהדבקות נוספת במחלה?

A t z a

New member
וואו. לא יאמן כמה החיים בזבל../images/Emo80.gif

יש לי גם דלקת בעין, מאובחנת מרגע זה ע"י דוקטור אבא. ואני חשבתי שיש לי חול תקוע בעין כבר שבוע. מהמם.

Peeeach

New member
יא בובה פסיכית~!

את חייבת חייבת חייבת להרגיש טוב עד יום חמישי . אני באה להופעה
ההופעה הראשונה שאני באה של איגי
נו מה אני אעשה באר שבע וזה....... [= יאיי!!

A t z a

New member
יוו יאי!!../images/Emo80.gif

איזה כיף שגם הפעם יבואו אנשים מפה:) ואיזה מגניב שאני אראה אותך אחרי.. אממ..בדיוק חצי שנה
!!! יהיה כיף
ותודה חמודות, אני מרגישה נחמד יותר:)

Peeeach

New member
כן . ../images/Emo13.gif

שמעי שניה.. 1. איפה זה קפה ביאליק 2. באיזה שעה ההופעה 3. כמה כסף

Peeeach

New member
כן . ../images/Emo13.gif

שמעי שניה.. 1. איפה זה קפה ביאליק 2. באיזה שעה ההופעה 3. כמה כסף

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

1.קפה ביאליק זה ברחוב ביאליק 2, ת"א. זה ממש בחיבור שבין אלנבי לביאליק...(שזה אומר שאם את באה מקינג ג'ורג' , ופונה ימינה באלנבי, את פונה ימינה בפנייה השניה-רחוב ביאליק) קו 16 \ 4 מהתחנה המרכזית החדשה. 2. זה ב22:30 3.קצת כסף. סביבות ה40 ש"ח, אולי פחות אבל לא יותר.

לאיור

New member
איזה שבוע חופשי

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- מלא של עברי לידר, כל מיני של שייגעצ ומוניקה סקס, חמי, משהו שעשה את השבוע- רוק עצמאותתתת
משהו שהרס את השבוע- הטיפשה הזאת
בילוי השבוע- רוק עצמאות, סתם במושב ועל האש אצל מאיה עם כולם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמריקן פאי 2 מה קניתם השבוע?- סיגריות,בירות, ההופעה + CD של עברי לידר, איזה יופי-שייגעצ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מתכונת בלשון
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איך אנשים מרשים לעצמם יותר מידיי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למדינה

למעלה