סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

הצילו, אני צריכה תכף לקום להשלמות בבצפר
שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
צ'קה צ'קה בום צ'קה צ'קה בום

שיר השבוע של איגי-ממ אין.. שיר השבוע לא של איגי-יפהיפייה-שוטי הנבואה:) משהו שעשה את השבוע-התקווה 6! משהו שהרס את השבוע-הלג בעומר המעפן שהיה לי S: בילוי השבוע- פסטיבל הבירה:] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- כרטיס לתקווה 6,בירה בפסטיבל הבירה,ושילמתי למונית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לאדעת שיהיה מעניין! משהו! משעמם לייי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני דורשת לג בעומר חוזר! ושיהיה כיף! ;[ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי- עברי לידר
משהו שעשה את השבוע- הופעה של עברי וברי משהו שהרס את השבוע- בעיות שינה בילוי השבוע- הופעה של עברי וברי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- החצי גמר אירוויזיון
מה קניתם השבוע?- כרטיס להופעה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הלוואי הופעה של יואב דגני תמונה שבא לשים- אני ועברי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- פפפ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אמא

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- לעצום עיניים שיר השבוע לא של איגי- זוהי סדום משהו שעשה את השבוע- סרט עם אסתי, שיעורים עם דודי
ורתם עכשיו פה ואולי נמצא משהו כיף לעשות
אני מקווה
משהו שהרס את השבוע- היה בסדר בילוי השבוע- מה שעשה את השבוע... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אייס ונטורה. ג'ים קארי סקסי
מה קניתם השבוע?- שום דבר מיוחד..בעיקר דברים שמבזבזים לי כסף ובריאות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו חשוב, תחזיקו אצבע:-* תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אמן ויהיה יום טוב מחר
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אסתי ודנדנית

../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי רודנר-אין רוקנרול בעברית משהו שעשה את השבוע- שסיימתי עם תולדות האומנות לכל חיי
ולג בעומר
משהו שהרס את השבוע- שכל השבוע למדתי בלי הפסקה ולא היה לי רגע אחד להתחפשן
בילוי השבוע- לג בעומר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות ואירוויזיון מה קניתם השבוע?- פחמים חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
רוצים לשמוע משהו מכעיס בטירוף?../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

הלכתי לישון ב6 וחצי בבוקר, ושמתי שעון ל9 בערך להשלמות בבצפר...כשהוא צלצל רציתי להתאבד ולהבריז , אבל ידעתי שאנלא יכולה, אז בקושי רבבבבב קמתי והגעתי לבצפר... ומה מסתבר?
שההשלמות המסריחות בוטלו ואפחד לא טרח להודיע לי ולחברה שלי!!!!!!!! (שזה אגב נובע מהעובדה שאנחנו לא סובלות ת'כיתת חרשנים הזאת ומכחישות כל קשר לכיתה הריאלית מורחבת
מכאן שאין לנו קשר כמעט לאפחד בכיתה
) ואז לא רק שלא חזרתי לישון, גם סונג'רתי לעשות קניות הביתה וזה היה בלתי נסבל%$@)^$)@^$^$@^$@^$@&%# לעניינינו
: שיר השבוע של איגי-מילווקי, קאמש"ב שיר השבוע לא של איגי- מממ...שאלה טובה. משהו שעשה את השבוע-כלום משהו שהרס את השבוע- באסה כללית ועוד כל מיני תחושות רעות ומציקות. בילוי השבוע-לאדעת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-2 חולצות מהממות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מגן במתמטיקה? מבחן במתמטיקה? מגן בתנך? משהו של הצבא? תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
חג שמח חבריי לפורום ../images/Emo9.gif וסתיו ח

שיר השבוע של איגי- אנערף חחח לא שמעתי הרבה זמן. שיר השבוע לא של איגי- גבוה יהלי סובול
משהו שעשה את השבוע- ל"ג בעומר? משהו שהרס את השבוע- ל"ג בעומר. היה בו המון קטעים מבאסים. אה והקטע שהייתי בלי מפתח אז כולי מחפשת מקומות לינה כל הליילה... חחחח בילוי השבוע- אממ נו המדורות וכל זה.. ועלאש אצל סאלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- דני הוליווד? חחח (כאפה. D: ) מה קניתם השבוע?- מה שאני קונה כל שבוע משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמא חוזרת מטורקיה. תמונה שבא לשים- אשים :) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שומכלום.. אה! שונאת אנשים כבדים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ירדן88

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי-צופה בך שיר השבוע לא של איגי-השעות-שקט משהו שעשה את השבוע-ל"ג בעומר משהו שהרס את השבוע-המפמ"ר במתמטיקה בילוי השבוע-המדורה הכיפית
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מרפאה פרטית,עקרות בית.. מה קניתם השבוע?-הממ..כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טעם העיר,יומולדת לאימא.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-שחר

למעלה