סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
פויי איזה שבוע

שיר השבוע של איגי- כועסת שיר השבוע לא של איגי- אממ... אנערף. משהו שעשה את השבוע- שגמרתי את המתכונת במתמטיקה משהו שהרס את השבוע-שנכשלתי במתכונת במתמטיקה בילוי השבוע- הספר מתמטיקה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר מתמטיקה מה קניתם השבוע?- מיקודית במתמטיקה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מתכונת בהסטוריה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למה יש מתמטיקה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למורה שלי למתמטיקה שעושה לי מועד ב' למועד ב'

A t z a

New member
לא רוצה לישון../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- תאת"נ שהיה ברדיו
שיר השבוע לא של איגי-almost lover , אחד השירים היותר יפים ועצובים... משהו שעשה את השבוע- 100 הגשה בספרות ביחידה שלישית ו92 ברביעית חמישית...99 הגשה באנגלית ו92 ביח' אחרת באנגלית (ומי ששואל את עצמו מה לעזאזל משמח ב92 באנגלית, זה כי הלך לי חרא במגן והיא העלתה לי ב100 נקודות בערך אז זה משמח) משהו שהרס את השבוע-מגן בתנך שהלך זבל, מגן באזרחות מעצם קיומו (למרות שהלך טוב,תודה) בילוי השבוע-לילה סוער של הכנת דמו דיסקים של מיכ
? אולי מחר, בטוח מחרתיים בהופעה של חמי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- על קצות האצבעות
מה קניתם השבוע?-הדברים הרגילים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מגן במתמטיקה ובגרות בספרות
סתם נו, שההורים טסים כמובן. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אתם פשוט חייבים לראות "על קצות האצבעות". זה בין הסדרות. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם

A t z a

New member
תקשיבו לשיר הזה../images/Emo99.gif:../images/Emo80.gif

אל תהיו עצלנים ומפגרים, זה פשוט שיר מהמם ועצוב: http://www.youtube.com/watch?v=HCeS-yorGtc&feature=related

kepit

New member
וואטס אפפ?

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי-החדר הכחול החדר הכחול החדר הכחול
משהו שעשה את השבוע-פגשתי את טום
משהו שהרס את השבוע- משהו.. :\ בילוי השבוע-סמילנסקי ואתמול במקיף ח':] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-אתמול, כוס של מיץ תות בננה:] ומכנסיים חדשיםD: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לאדעת..לראות את טום? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואב לי הגרון. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אסי:]

../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי רודנר-אין רוקנרול בעברית,שרון חזיז-פנסים,החלונות הגבוהים-יחזקאל משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- החרישה המטורפת להיסטוריה
והקטע שאני כנראה אני מתחילה ת'מתכונת מ70 אחרי כל החרישה המטורפת
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים
מה קניתם השבוע?- מתנות לאמא ואחותי ליומולדת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שבועות
,לעבור ת'מתכונות במתמטיקה ותנך
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- צלילע

ירדן88

New member
#$@%

שיר השבוע של איגי-כועסת שיר השבוע לא של איגי-creep משהו שעשה את השבוע-שסיימתי עם כל המבחנים! משהו שהרס את השבוע-אימא בילוי השבוע-אשדוד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מרפאה פרטית,האנטומיה,על קצות האצבעות. מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש שבועות ארוך מהרגיל
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כוולם!

a d i 8

New member
בדילייייייי

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-המוןהמון גראנג' משהו שעשה את השבוע-וואי..כלכך הרבה דברים...!!..
משהו שהרס את השבוע-אמממ כלום.. בילוי השבוע-קפיצת בארים באלנבי..והמון המון צחוקים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השרדות
מה קניתם השבוע?-מה לא???
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להיפטר מספרות תמונה שבא לשים-אין לי כוח...חחח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-עד כמה שחשבתי שהשבוע יהיה גרוע..הוא היה סבבה+++
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנה ודנע

למעלה