סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
יאא אני עדיין באטרף - דיברתי עם דנה'לה../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי - מסתובבים שיר השבוע לא של איגי - דלתות נפתחות
משהו שעשה את השבוע - ההופעה האקוסטית שהייתה אתמול לדנה ברגר - וזה שאחרי שנים של חפירות והערצה קשה עד טירוף סופסוף דיברתי איתה
משהו שהרס את השבוע - ההופעה נגמרה מהר מידי - איך טל גורדון אמרה בשיר אחד שלה - "רציתי שזה לא יגמר!!" בילוי השבוע - ההופעה אתמול
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - הייתי השבוע ב"איים אבודים" ו"במבוקש" (קטע מצחיק זה שהמלצרית אתמול הייתה איתי בסרט והיא שמעה שדיברתי על זה, אז היא באה ואמרה לי..
) מה קניתם השבוע? - את הדיסק של יעל נעים (ממש התאכזבתי) הDVD של MIKA (מדהים
) ועוד כל מיני... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אין לי מושג תמונה שבא לשים -
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות -
החיים יפים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לדנה ברגר

ירדן88

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי-כל in utero של נירוונה
משהו שעשה את השבוע-ת"א בהחלט!!ועוד כל מיני ימים ממש כיפים... משהו שהרס את השבוע-ריב עם אימא בילוי השבוע-ת"א,ראשך"צ,אשדוד...ועוד שנייה שוב ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-דיסק,3 חולצות וחגורה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חתונה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כוולם!

A t z a

New member
טוב בא לי לענות על זה לפני שאני עפה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף, בעדינות, פעם אחת!! שיר השבוע לא של איגי- אולמוסט לאבר וכו' משהו שעשה את השבוע- יום ראשון
משהו שהרס את השבוע- הדכאון ביום ראשון בלילה, והדכאון של אתמול ושלשום. בילוי השבוע- הופעה עם מיכ, יום ראשון בת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים! היה גדול השבוע מה קניתם השבוע?-כפכפים ששכחתי בת"א ומיכל האלוהית מצאה אותם ולקחה אליה
, אוכל וכו'. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טורקיהההההההההההההההההההההההההההה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לעבריין

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- יואב דגני- קשה לי לוותר ושמור משהו שעשה את השבוע- 3 הופעות הרבה חברים [אפילו דנע ומיכל היו ] משהו שהרס את השבוע- דאון אחרי ההופעה של יואב.. אבל זה לא ממש הרס בילוי השבוע- הופעות חח 3 ברצף סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הופעות נחשב? זה הדבר התרבותי היחיד שראיתי מה קניתם השבוע?- מוניות/אוטובוסים/מים/ כרטיסים להופעות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי ריטה מארחת את עברי תמונה שבא לשים- מממ יש הרבה נחשוב איזו.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נופ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לילוצ'קה שלי.. כי היא לא שידרה

a d i 8

New member
ME

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-כל הקניות
ובמיוחד הקולאז' של נירוונה
משהו שהרס את השבוע-אתמול...סתם יום מעצבן ודכאוני שכזה..הגעתי למסקנה שימי חמישי הם לא משו ביכלל. בילוי השבוע-ת"א
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בטי
מה קניתם השבוע?-ג'ינס,חצאית,גופייה[מדהימהההה
],תחתונים ממש יפות וחזייה מהממת...[רגע קל של התלהבות-הג'ינס והחצאית הן 38 מזרה..מה שאומר 36 בכל חנות נורמלית אחרת
>.<] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שחברה תחזור מחו"ל ושנבלה המוןןןן בים! ויומולדת של חברות בסופ"ש תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-עוד שבועיים וחצי תיאלנדדדד!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם
..

Ronushnush

New member
לא מעניין

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- שוב הדיסק של מידנייט משהו שעשה את השבוע- הרבה שינה משהו שהרס את השבוע- סתם אמא יושבת לי על הוריד בילוי השבוע- אמ אצל אורן היה הורס, ותכף בית ריק אצל רועיקיא, ומחר ים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קין מה קניתם השבוע?- לא כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את ראשון ובעז"ש הופעה של חמי תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תאנים זה טעים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

לאיור

New member
באיחור קטן

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כל מיני שרון הולצמן,איימי ווינהווס, מרסדס בנד משהו שעשה את השבוע- הרבה יציאות משהו שהרס את השבוע-סתם דברים מטומטמים בילוי השבוע- קופי טרי, פפריקה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני כריסטיאנה פ.,לאהוב את אנה, על קצות האצבעות,מולין רוז',גבר מי שמטפלת מה קניתם השבוע?- סגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של מרסדס בנד, ולקנות קצת בגדים.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפורום! אני מתגעגעת

למעלה