סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
בולגריה- אחלה מקום אנשים לא משהו חח

שיר השבוע של איגי- נעמ שיר השבוע לא של איגי- חחח שלא נדע מצרות .. כל השבוע רק מוזיקה טורקית ומזרחית ואני בכלל הייתי בבולגריה משהו שעשה את השבוע- בולגריהההההה:) משהו שהרס את השבוע- עבר מהר מדיי בילוי השבוע- בולגריההההההההה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודעת הייתי מנותקת מה קניתם השבוע?- המון דברים אבל יש לי בבושקהשל ביטלס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אנערף חח תמונה שבא לשים- מצחיק D: בואו נראה מי מצליח לגלות מה ניסה לומר השלט שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
זה שלט שאמור.

להפנות אותך למסאז' שנמצא בצד ימין ולומר לך למטה שכל אחד ברוךהבא שלט שראיתי בבולגריהD:

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע
שיר השבוע לא של איגי- התחנה הישנה משהו שעשה את השבוע- להיות הרבה בקולנוע.. משהו שהרס את השבוע- היה בסדר בילוי השבוע- קולנוע? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ואלס עם באשיר, אי של שקט, אדמה משוגעת מה קניתם השבוע?- ממש, אבל ממש שום דבר חיוני. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 2 הופעות וכיתת אומן אחת, נראה לאן אני אגיע.. אחרי זה אני נוסעת לשבוע של חופש מושלם
תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין אין אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנשים הטובים שהצביעו לחוליה החלשה

A t z a

New member
שיהיה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- תשא אותי לאישה שהחבורה ניגנו לי מלא
וגם השיר הראשי של אוזוספ
שיר השבוע לא של איגי- אולמוסט לאבר ואיטס מאי פארטי משהו שעשה את השבוע-הקמפינג המגניב, מיכל ביום שני...וכו' משהו שהרס את השבוע-בעיקר תחושות רעות למיניהן... בילוי השבוע- הקמפינג וההפתעה של החבורה בחוף בת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פרנויה, אחד הספרים. מה קניתם השבוע?-אוכל וסיגריות (באמאשלי איזה נוח שאני כבר לא צריכה לכתוב "כל מיני" ולהתחמק
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אולי הופעה של חמי באשדוד, חוצמיזה חברה מתגייסת אז חרא שבוע. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני ממש עייפה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכ ועדיצ על המתנה האדירה הזאת...

לאיור

New member
איזה שבוע כייףף../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כל השירים של מרסדס בנד משהו שעשה את השבוע- הופעה של מרסדס בנד בכפ"ס משהו שהרס את השבוע- הבוקר של היום האחרון בטבריה בילוי השבוע- 3 ימים בטבריה והופעה של מרסדס בנד
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מלך החומוס ומלכת האמבטיה
!!! מה קניתם השבוע?- הרבה בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להינות מהימים האחרונים של החופש תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איזה ריח היה בחדר אומנים אתמול אתם מתים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפוורום. הרבה געגועים

ירדן88

New member
איזה כייף!!

שיר השבוע של איגי-יומולדת שיר השבוע לא של איגי-בעיקר הובסטנק משהו שעשה את השבוע-היום עם הבנות
2 החתונות ולקבל את הדיסק שכ"כ חיכיתי לו
משהו שהרס את השבוע-אימא בילוי השבוע-מלא מלא יציאות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-O.C מה קניתם השבוע?-בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים עם מתמטיקה,יום כיף עם חברה,ועוד שטויות... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי את הדיסק של הובסטנק!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כוולם

kepit

New member
ננה בננה

שיר השבוע של איגי-ממ אין
שיר השבוע לא של איגי-System Of A Down - Toxicity משהו שעשה את השבוע-כככל השבוע בחיפה:) היה כיף חיים! משהו שהרס את השבוע-טום מקודם.. ושאמא לא נסעה גם שישבת :( :S בילוי השבוע-חיפה! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ מים, גלידה הכי טעימה בעולם, כרטיס לעיר הנוער ולרכבת ובירה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ווליוםםםםםםD:
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=439516
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ממ.. תאיר!

Ronushnush

New member
../images/Emo176.gif

שיר השבוע של איגי- אוזוספ אינדיד שיר השבוע לא של איגי- RICOCHET - shiny toy guns משהו שעשה את השבוע- היה מגניב. משהו שהרס את השבוע- אוי שאני צריכה לקום עוד פחות משעתיים למבחן מעבר בספורט, ואני ממש לא בכיוון של להירדם
בילוי השבוע- ים, אורן היה פה, וסתם התנחלויות למטה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- נעלייםמכנסייםחולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- גמר כוכב נולד (מודה באשמה
), אולי הופעה של חמי תמונה שבא לשים- נה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איזה סיוט לרוץ 3000 באמצע אוגוסט! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נה

למעלה