סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

11111

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Backstreet Boy - Incosolable משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עד החתונה ומפרץ האהבה מה קניתם השבוע?- חולצות לביצפר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
יותר מדייי יותר מדיייאיייאיי

שיר השבוע של איגי- מממ שיר השבוע לא של איגי-המון קספרים משהו שעשה את השבוע- התחלת הלימודים היה חמוד! משהו שהרס את השבוע- ממממ... בילוי השבוע- בצפר חח בפארק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- נסטי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן ענק ומגעיל תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם! שתהיה לכם שנה טובה ומוצלחת!!!!

A m 0 s

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של איגי- אמן ויהיה שיר השבוע לא של איגי- המון!! משהו שעשה את השבוע- קניתי
של מרטין
משהו שהרס את השבוע- לא יודע.. - כי דווקא הכל (עדיין) בסדר בלימודים..
בילוי השבוע- אהה... מועדון.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול זה דבר ממש מטומטם.. וכל השבוע לא זזתי מהגיטרה.. מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אהההההה.. תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ---- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי

kepit

New member
אמנסיפציה.

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי-אפרת גוש-כמו שזה היה, לראות את האור. הדג נחש-מה נעשה משהו שעשה את השבוע-אתמול שהוא התקשר:) משהו שהרס את השבוע- שהוא נסע, בצפר והמנהלת החדשה הסתומה שלי בילוי השבוע- אלדו
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-גלידההה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות את טום! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני שונאת את הבצפר שלי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ציפי!

A t z a

New member
כשיהיו יותר תגובות אני אמשיך את המשחק../images/Emo80.gif

כרגע יש פה אנשים שלא שמים עליי ועל המשחק, וחבל. היה ממש כיף כשהיו הרבה תגובות... גם אני מאוד רוצה להמשיך.

Peeeach

New member
כל מי שכאן להגיב בחוליה החלשה()*(!*)@

כמה שירשורים מתחת

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- אדום, הפכתי אבן, מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- mad world, שירים של מיכייי משהו שעשה את השבוע- ההופעה אתמול! ההורים שהיו בחו"ל, פגישות חבורה ומיכל כפ"ס והרבה כיף משהו שהרס את השבוע-דברים קטנים, איי גס בילוי השבוע- ההופעה
וכל הימים של הבית הריק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תשחצים נחשב
? מה קניתם השבוע?- כמו תמיד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- קניות תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- עוד שבוע ויומיים אני עושה קעקועעעעעעעעעעעעעעעעע
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכ ורעות על ההופעה האדירה

למעלה