סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נכון שאין דברים מדהימים כמו החתולה השמנה והמהממת הזאתתתת?!
(שאנל, החתולה של מיכי)

a d i 8

New member
שבת ראשונה בבית../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
...לא שמעתי מוזיקה השבוע ביכללללל
משהו שעשה את השבוע-האנשים בטירונות
והיציאה הביתה!!
משהו שהרס את השבוע-השוק של הצבא...למרות שזה עבר אחרי יום יומיים ככה בילוי השבוע-אממממ...מסדרים?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
הייתי מנותקת לגמרייייי מה קניתם השבוע?-דברים בשק"ל...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לנוהל חג
...[כמו נוהל שבת...פשוט לא עושים כלום כל היום
] תמונה שבא לשים->.< שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-זה רק אני...או שזה הזוי לגמרי שכל השרשרת פיקוד שלי הנעה בין גיל 19 ל22...ואני בת 18 וחצי...חחחח תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל האנשים מהטירונות!!

dsol

New member
ואי ואי אתם מריחים את זה ?_../images/Emo189.gif

יש פה איזה ריח חזק נוסטלגי כזה.... פיח
הוו ואי ! זה ריח של בקום !
תתנחמי בזה שאני הייתי יותר גדול מכללל המפקדות שלי
? ככה שאם הן גדולות ממך גם בחצי שנה זה הרבה

a d i 8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

חחחח האמת שזה באמת מנחם
נאאאא זה הכל בולשיט אבל...בתכלס יש מלאאאאאאאאאאא צחוקים....וזה הכי חשוב
חחחח אתי...אכן צעירה...מכוסה כולי בריח בקום...אבל הי.צריכים להתחיל איפשו לא..?...

A t z a

New member
אוף איזה פחד,מזלך שעבר לך השוק../images/Emo80.gif

אני בחרדות

a d i 8

New member
XDDD

את ממש לא צריכה להיות בחרדות....כן יש איזשו שוק ראשוני כי זה כלכךךךךךך שונה מכל דבר שאנחנו מכירים...ופתאום את איזה צעירה שאפחד לא מסתכל עליה ביכלל ואת צריכה להתחיל כל משפט ב-כן המפקד/לא המפקד/הקשב המפקד
תכלס...הכיהכיהכי תקווי שתיהי עם אנשים טובים..כי זה מה שעושה את כל ההבדל...אההההההההה ותקחי מגבונים לחים!..וכפפות חד פעמיות כאלה

A m 0 s

New member
טוב - באמת אין לי כוח אבל שלא יאשימו אותי

ברציחת הפורום... שיר השבוע של איגי- אני לא חושב ששמעתי אותה.. שיר השבוע לא של איגי- שמעתי המון תמר גלעדי השבוע ואת יהודית רביץ בקיסריה ביומיים האחרונים..
משהו שעשה את השבוע- אה?! נסיעה לרמת גן?! משהו שהרס את השבוע- ריבים מטורפים!! בילוי השבוע- רמת גן... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- יהודית רביץ בקיסריה.. מה קניתם השבוע?- עגילים מדליקים לגמרי בגדים ואת האחרון של רונית שחר ואת שייגעצ שהבאתי לבת דודה שלי (ושאת שניהם קיבלתי מפלאפון יותר נכון... - כי לא היו בכלל דיסקים במצע הזה..) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של דנה עוד שבועיים סופסוף לבד!! תמונה שבא לשים- יאאאאאא סופסוף יש לי תמונות שלי על המחשב... אבל בחיים לא!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ל... מדונה - - - ואני באמת לא יודע למה פשוט השם שלה קפץ לי לראש....

A t z a

New member
לטס סי../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך
שיר השבוע לא של איגי- איים יורז, אני שוקעת תפוס אותי משהו שעשה את השבוע- הופעה של שלומי שבן סופסוף
, הורים טסו לחו"ל, חברה הכי טובה חזרה מחו"ל,כסף
מחר יהיה כיףףף! משהו שהרס את השבוע-הנג אובר מזעזע (לא שבר את השיא של הקודם, אבל עדיין לא היה כיף), חרקים מגעילים...הגבלה חדשה בלתי נסבלת בחיים שלי... בילוי השבוע-שלומי שבן ללא ספק
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-זכרונותיה של גיישה ספר פשוט מהמם, תקראו!! לקחתי עכשיו את הסרט ואני ומיכ רואות אותו עוד מעט...וגם הסרט "נערת בולין האחרת" ממש יפה. מה קניתם השבוע?-אוכל וסיגריות... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של מיכי וגם הופעה של חמי
איזה שבוע נחמד תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הלוואי ואני אפסיק לאהוב קרמבו תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-שאנל

A t z a

New member
רציני../images/Emo6.gif?! לא הצלחתי לצאת ממנו!!../images/Emo80.gif

אתמול חיסלתי יותר מ100 עמודים בלי לזוז
! אחד הספרים... אם כבר יש משהו שקוראים בכוח זה לוליטה, אחד המשעממים.

dsol

New member
סופ"ש מו"צ נצל"ש ?_../images/Emo189.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- J.Viewz - Muse Breaks משהו שעשה את השבוע- פיקניק בחמישי משהו שהרס את השבוע- השיעמום של שאר השבוע בילוי השבוע- פיקניק בחמישי ? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מרתון STAR WARS (הוו כמה גיקי מצידי) מה קניתם השבוע?- אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין
רק חוזרים לבסיס לסגור שבת תמונה שבא לשים- הוו השיעמום הביא אותי להכין בובות מנייר ! זה מגניב
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- צבא זה חרא ! גם אם אתם בבית כל השאר תקועים שם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנה
כי לא דיברנו שנייים ! נכון שאין דברים מדהימים כמו החתולה השמנה והמהממת הזאתתתת?!(שאנל, החתולה של מיכי)

Peeeach

New member
פנהנהה

שיר השבוע של איגי- -_- שיר השבוע לא של איגי- Sheryl Crow - My Favorite Mistake משהו שעשה את השבוע- ת"א? משהו שהרס את השבוע- יום שישי מעפן בילוי השבוע- ת"א סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- העשב של השכן מה קניתם השבוע?- בגדים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת שוב לת"א תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- 3> תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- 3>

ססילייה

New member
רק אני והגלשן שליייייי :)

שיר השבוע של איגי- תאת"נ שיר השבוע לא של איגי- כל האלבום החדש של יוסלססססססס שהוא הדבר הכי טוב ששמעתי! משהו שעשה את השבוע- מוצ"ש!!! הופעה של יוסלס בבארבי!יםםם אנשים! יום הולדת לחרפקון ושאנן סטריט, דני סנדרסון ואביטל מבצפר התארחו היה מצחיק ומטורררררררררף
משהו שהרס את השבוע- כלום כלום!!! D: בילוי השבוע-שבת בערב!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האח הגדול חחח גם אני נכנעתי למגפה! מה קניתם השבוע?- האמת שהמון פיצ'פקאס כאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מממ אני מחכה לחודש הבא!שבן יחזור משהיות!!! DD: תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-תמיד תזכרו איפה חניתם את האוטו :) אחרת אתם עלולים לחפש אותו שעה וחצי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דננננה!
שבחרדות מהגיוס אל תיהי בלומה! זו חוויה אינסופית, וזה כיף ראיתי כבר ים חניכות שהיו בידיוק כמוך את צריכה לחשוב שהכל הצגה,וזהו D:

מאיה911

New member
איחור היסטריי! אבל בא ליי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- לא היה שיר השבוע לא של איגי- רק שירים שמחים
משהו שעשה את השבוע- הבר מצווה המטורפת של אח שליי! משהו שהרס את השבוע- האנג אובר שאחרי הבר מצווה
בילוי השבוע- כל מיני עם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול מה קניתם השבוע?- סיגריות, שמלה מהממת ונעלים לבר מצווה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיהיה טוב כמו השבוע שעבר.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איזה פדיחות עשיתי לעצמי בבר מצווה! פאקינג באתי לסבתא ואמרתי לה "יאלה סבתא בלגאן בואי לשתות משו.. XXXD" תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אח שלי החתיך ואחותי שטסה לפולין..

למעלה