סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
דיי עם הלימודים - ובכן...

שיר השבוע של איגי- נו.. ברח לי... שיר השבוע לא של איגי- טוב זה קשה.. משהו שעשה את השבוע- בית ריק, שופינג מטורף, דנה וירמי בקמלוט (למה הם שינו את השם לזאפה הרצליה?! - זה ממש לא קשור!!) משהו שהרס את השבוע- ים מבחנים.. בילוי השבוע- דנה
וירמי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- --- מה קניתם השבוע?- 4 דיסקים: (מיקה - ... , אוליביה ניוטון ג'ון - די.וי.די, סי היימן - האוסף הכפול, רות דולורס וייס - בעברית), בשמים +++
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא חושב שאני מחכה למשהו... אבל טוב להיות בציפייה.. תמונה שבא לשים- האמת, לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- דיי עם כל השיעורים והמבחנים והעבודות - כאילו; הלו, יש לי חיים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתן יודעות מה?! - היום אני אתן
לכל המורות שלי - למה?! ככה.

A t z a

New member
דדדדובבבררר../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- לא של איגי אבל בביצועה, מיסטר פוסטמן...ועוד כמה
שיר השבוע לא של איגי-הולך איתך לנצח, something וכו' משהו שעשה את השבוע- ת"א, ושאני מחזיקה ברשותי אוטו של חברה עד מחר
!!!! משהו שהרס את השבוע- מצבי רוח איי גס בילוי השבוע- האמת שיצאתי בחמישי עם ההורים לבר של חברים שלהם, היה כיף סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-נ.ב אני אוהב אותך
מה קניתם השבוע?-2 סריגים אש וכל מיני שטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של חמי ועוד משהו שאסור לי לעשות לו עין תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-החניתי את הג'יפ הזר בין שתי מכוניות ויצא לי מהמםםםם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו כולכם

A t z a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gifמאיעוז...../images/Emo80.gif

איפה הימים שטסנו באוטו על 200 קמ"ש כדי להספיק להופעה
...

:}

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Jason Mraz - I'm Yours משהו שעשה את השבוע- לעבור ת'שבוע הזה והמסיבה של סנאפ
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- המסיבה של סנאפ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול
מה קניתם השבוע?- הממממ לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'מבחנים המציקים האלה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם!

kepit

New member
או שהבור הזה נרא עמוק, או שהפילה הזאת ארוכה

שיר השבוע של איגי- ... שיר השבוע לא של איגי- Mayday Parade - Miserable at best משהו שעשה את השבוע-באולינג עם המשפחה:) ניצחתי
D: משהו שהרס את השבוע-אביה טסה לשנה
בילוי השבוע-מסעדות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-הרבה יותר מידי אוכל :X משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לוידעת.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין מספיק מקום בכותרת למילה "מידי". תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אלכסס

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- תשא אותי לאישה שיר השבוע לא של איגי- sealed with a kiss משהו שעשה את השבוע- נהיגה
משהו שהרס את השבוע- עבודה בילוי השבוע- לנהוג
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראיתי מלא סרטים! החיים של דיוויד גייל, חומות של תקווה, איים אבודים, פרספוליס, נערת בולין האחרת, מעבר ליקום, 3:10 ליומה, השליחים...מלא! מה קניתם השבוע?- סרטים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של חמירמי עם דנדנית וטוטם, אולי הופעה של מאור כהן והופעה של חמי בתמונע בשישי עם אסתי. תמונה שבא לשים- פולייייייייי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לילה טובבבבבבב תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרוני

למעלה