סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

:]]]]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- מהמרחקים-גלי עטרי ושגיב כהן
משהו שעשה את השבוע- שהלך טוב במבחנים והחברים
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול :] מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הממממ....לאדעת חח תמונה שבא לשים- לא מצליחה להעלות לפה!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

A m 0 s

New member
סופ"ש סופשי!!

שיר השבוע של איגי- נראה לי שיובלות לא שמעתי את איגי.. שיר השבוע לא של איגי- אה?! משהו שעשה את השבוע- היה משהו - אבל הוא אבד איפשהו במחסנים הזיכרון... משהו שהרס את השבוע- כנ"ל בילוי השבוע- כנ"ל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טוב, אני רואה 'החיים זה לא הכל' בכמויות!! מה קניתם השבוע?- אה?! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגמר?! חח.. תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אה?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
**מוזר קצת לא?!

Ronushnush

New member
The end is the end

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי איגי השבוע שיר השבוע לא של איגי- שיר רוסי ממכר משהו משהו שעשה את השבוע- המייל מסנדי כפרעליה משהו שהרס את השבוע- שבוע אחד הקשים. העיקר שעבר, יהיה בסדר. בילוי השבוע- מה הסרט שעוד יש לי חיי חברה סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- ורוניקה מחליטה למות
מה קניתם השבוע?- סיגריות מסטיקים ודיאט קולה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- אל תערבבו כדורים שמשחקים לכם עם מערכת העצבים, באמת שזה לא מומלץ. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל הבובה

A t z a

New member
כלכך עייפה.../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות, מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- הדיסק שבאוטו משהו שעשה את השבוע- הפרצוף של מיכי כשהיא ראתה שבאנו לטקס, הכלבים והחתולים המדהימים בצער בעלי חיים, שמיכל כפ"ס קפצה עם פולי...וכו'. משהו שהרס את השבוע-כמה רגעי משבר כאלה... בילוי השבוע-היום עם החבורה היה כיף, יום שני היה ממש כיף בחלקו, והטקס
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סתיו בניו יורק, מילים ולחן... מה קניתם השבוע?-מממ..סיגריות? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נראה לי אחד השבועות הריקים. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אנוכי מחוקה, לישון ומיד תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי נש יפה
, וגם ליעפית ורוני...

למעלה