סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

dsol

New member
יווו כמה זמן עבר_../images/Emo189.gif

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי... שיר השבוע לא של איגי- Noah And The Whale -Shape Of My Heart משהו שעשה את השבוע- קצת חופש בבית אחרי שבועיים בחברון... משהו שהרס את השבוע- שלא ניצלתי את החופש הזה לדברים חשובים בילוי השבוע- מי מבלה שיש טילים על הבית ?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הספר "שומרת אחותי" (כל כך טובבבבבב !!) מה קניתם השבוע? בעיקר ממתקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע, לחזור לבסיס כנראה תמונה שבא לשים- אין לי כח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חברון זה חרא ! נשבע לכם... קר שם ויש מלא פלסטינאים, אל תלכו תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה/צריך

A m 0 s

New member
סופ"ש בומבסטי!!! היום דנה'לה בתמונע../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- כל הלהיטים שיר השבוע לא של איגי- אה?! דיוקן אימי, סימני דרך - תמר גלעדי?! אהה... חרותי - דנה ברגר! משהו שעשה את השבוע- אה?! משהו שהרס את השבוע- היה הרס עצום השבוע... אבל יהיה טוב הרי;"מוכרחים להיות שמח!!"
בילוי השבוע- עשו לי מסיבת הפתעה...
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- קפוצ'ון של דנה ברגר
- - - מהממת!!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שאני מחכה לו עכשיו!! דנה ברגר היום ב23:00 בתמונע ת"א!!!! תמונה שבא לשים- לא בא! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיהיה הרבה יותר טוב! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי
- אני חושב שבאמת מגיע לי השבוע!

yuvizz

New member
.....

שיר השבוע של איגי-בעדינות. שיר השבוע לא של איגי-שיר של ידידה של ידיד
. משהו שעשה את השבוע-יציאה עם חברות ללול. משהו שהרס את השבוע-שלא הלכתי למסיבת שנות ה-90 בברזילי. וכמובן, המלחמה הזו. בילוי השבוע-אתמול בלול. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מול רוז', ימיו ולולתיו של הדודה אווה. מה קניתם השבוע?-כלום, נו מאני. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עבודה!, הופעה של איתי פרל בברנר. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ליאני.

A t z a

New member
אני עייפה נורא../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- כל מיני איגים שיר השבוע לא של איגי- כל מיני אני מתעצלת השבוע
משהו שעשה את השבוע- שהוא נגמר משהו שהרס את השבוע- שדפקו אותי בחרא תפקיד
בילוי השבוע- יציאה היום לגיוס של מיכללל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מעריב וידיעות
מה קניתם השבוע?-עגיל שקוף לאף, סיגריות....ואוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגמר תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כל מי שנשאר פה

ערארר:]

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- חח וואי הרבה אינליכוח :p משהו שעשה את השבוע- חברים ושלא היה ביצפר :] משהו שהרס את השבוע- האזעקות ואתמול שהייתי ערה 38 שעות!! יום חרא וארוך חח בילוי השבוע- המבורג סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- איים אבודים ולשני שכחתי איך קוראים חחח מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליומולדת!!!!!
תמונה שבא לשים- רוני מורן ואני במסיבת שכבה :] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע

למעלה