סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
שבוע מעצבן ומגעיל ודוחה! ובעעעעעעעעעע!!!

שיר השבוע של איגי- אה?! שיר השבוע לא של איגי- לא יודע.. משהו שעשה את השבוע- אה?! משהו שהרס את השבוע- אווווווווווווווווווו זה לא יגמר!
בילוי השבוע- קניון?! ת"א?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- בגדים, ומשקפיים מדהימות!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגמר! תמונה שבא לשים- לא בא! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שהאנשים בעולם הזה יפסיקו להיות כ"כ בורים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאפחד!!

A t z a

New member
יואו אני שונאת אותכם../images/Emo80.gif

את כולכם!!!!!! ולא בא לי לענות

Peeeach

New member
דנה!

אני השתדלתי, עשיתי שאלון ורק עמוס ענה! אז לא את כולנו!

לאיור

New member
שנייייייייייייייייייים עברו

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כל מיני P: משהו שעשה את השבוע- החברות המדהימות שלי שלא הפסיקו להפתיע אותי משהו שהרס את השבוע- חום שיעולים והרבה נזלת XD בילוי השבוע- כל החגיגות לכבוד היומולדת בסופ"ש סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טירונות מה קניתם השבוע?- מלא דברים :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שום דבר מיוחד... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- דנעל'ה תודה על האסמס וכל הפורום- התגעגעתי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולכם

A t z a

New member
וואי ליאוריז...מצאת לך זמן../images/Emo80.gif

הפורום מת וחזרת אלינו
! פשוש קטנה

לאיור

New member
חחחח

אני יודעת שהוא מת זה שלא כתבתי לא אומר שלא נכנסתי לעשות ביקורים... גור יפה דברי איתי מה איתך איפה את לא רואים ולא שומעים אותך

A t z a

New member
כי אני כבר לא ממש חיה../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

לילה טוב

למעלה