סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
../images/Emo11.gifככה? אני אגיב לעצמי!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף, תא"ל וכו' שיר השבוע לא של איגי- היי ג'וד, השמיים הגבול ועוד של חמי, ועוד שיר של נטשה בדינגפילד. משהו שעשה את השבוע-ההופעה של חמי במיוזיק רום!!! היה אדיר! ואמממ המבצע הענק להצלת הכרטיס של פול מקרטני
...ובטח עוד דברים, כל מה שקרה עד יום רביעי נמחק לי מהמוח. משהו שהרס את השבוע- הבכי העצוב של מיכל
, קייטרינג מסריח. בילוי השבוע-הופעה של חמי והופעה של פול מקרטני. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אני,כריסטיאנה פ.-ספר חובה לקריאה, מצמרר בטירוף! וגם הסרט "בנים אינם בוכים". מה קניתם השבוע?-כרטיס לפול
? וסיגריות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אנלא זוכרת,הפלאפון לא פה. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-איזה כיף שיש גשם! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכל

A m 0 s

New member
יאא גם הופעה של דנה וירמי וגם עושים שבת עם...

דנה ברגר - - ולא שידור חוזר אלא שידור חדש.. יאאאאאאא שיר השבוע של איגי- אהה.. מסתובבים?! שיר השבוע לא של איגי- אין לי מושגיישן - - מייבי גרייס קיילי?! משהו שעשה את השבוע- היה לנו טיול לג'רוזלם * - אבל האמת לא היה משהו נו טוב.. נגיד ש.. משהו שהרס את השבוע- הייתי עייף מת... בילוי השבוע- טיול?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עכשיו ראיתי סרט מזה יפה.. - "התבגרות שנייה" .. ממש מרגש... מה קניתם השבוע?- אה?! לא ממש זוכר.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- זה בעצם היום!! ההופעה של דנה וירמי
תמונה שבא לשים- לא בא!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי...

למעלה