סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
../images/Emo6.gifטווווב אני אתחיל!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- מחיר האושר
שיר השבוע לא של לילה- olvidame-Thalia קליפה-איה כורם la descarada-ריילי להתעטף בעצב לכבודך,בעדינות,אישה כפויה,מי שידע אותה ידע,האיש שחסר-איגי וקסמן משהו שעשה את השבוע- ים+יום שלישי
משהו שהרס את השבוע-
משהו שארה"ב דופק בילוי השבוע- יום שלישי
וים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ..אין מה קניתם השבוע?- כרטיס לבאר שבע,כרטיסיה,אוכל,שתיה וכו'
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היומולדתתת שלי
תמונה שבא לשים- לא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

lia122

New member
תשובות!

שיר השבוע של לילה-בא לו הלילה שיר השבוע לא של לילה-i love the way you love me
משהו שעשה את השבוע- טיול לצפון, ים! משהו שהרס את השבוע- מה כבר יכול להרוס כשאנחנו בחופש??!! בילוי השבוע-מה שאמרתי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-כוכב נולד4, השיר שלנו3, הרווק(למרות שנגמר) מה קניתם השבוע?-בגדים! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מסיבת הפתעה לידיד
תמונה שבא לשים-שמתי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאחותי
היא בת שש

B E N 55443

New member
-------->

שיר השבוע של לילה-ארץ מעורבבת שיר השבוע לא של לילה-את אינך משהו שעשה את השבוע-לא זוכר אבל היה שבוע נחמד משהו שהרס את השבוע-הייתי קצת חולה בתחילת השבוע בילוי השבוע-מצבי הבריאותי לא איפשר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-המונדיאל מה קניתם השבוע?-כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לנסוע לאילת תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם!!!

סופ"ש../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לילה-בלב הסערה שיר השבוע לא של לילה-Alanis Morissette-Joining You, King of Pain מירי מסיקה-נובמבר, טיפה טיפה. משהו שעשה את השבוע-
ים (אתמול), היום בערב, יום שלישי. משהו שהרס את השבוע-כל מיני אנשים שטסו להם
בילוי השבוע-הים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רובי. למרות שראיתי השבוע רק איזה שני פרקים
מה קניתם השבוע? מלא אוכל+מתנה (לא לך יא שמנה!) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לחזיר, יום עיוןןןן ועוד יומולדת לחברה. ולעדיאל חחח
(
). בטח גם יהיו מלא יציאות כיפיות, שופינג עם אמא וכו'
תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נראה לי שיש ג'וק במטבח אבל אני לא סגורה על זה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לשמנדוזהההה
(מעניין מי זו
)

A t z a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

את רעהההההההההההה
!!!!!! "יומולדת לחזיר" ,"לשמנדוזה" ,"לא לך יא שמנה!"
חחחחחחחח אני עדיין צוחקת

שירי400

New member
../images/Emo41.gif תשובות ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לילה-"לוקה דה אמור"-חרשתי עליו קצת
שיר השבוע לא של לילה- i don't wanna be (של הO.C) dance dance - fall out boys real to me- brian mcfadden משהו שעשה את השבוע-החופששש אלא מההה?? משהו שהרס את השבוע-כלוםם בילוי השבוע-הופעה של חברה שליי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-כוכב נולד מה קניתם השבוע?-כובע חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללכת לבריכה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם!!

n a a m a2

New member
תחיל"ש ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לילה-לילה
שיר השבוע לא של לילה-איתי-קרן פלס משהו שעשה את השבוע- #ים #בריכה #החופש!!! #שכנעתי את ההורים שלי להפסיק ללכת לשיעורים פרטיים במתימטיקה
#טסתי לטורקיה
משהו שהרס את השבוע- היה שיעור פרטי אחד ביום שני
בילוי השבוע- טורקיייה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמממ לא יודעת מה קניתם השבוע?- כל מיני שטויות לא משהו רציני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אותם הבילויים (חוץ מהטיסה) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנה כי יש לה יומולדת
!

למעלה