סיכום השבוע:

../images/Emo42.gifסיכום השבוע:../images/Emo42.gif../images/Emo108.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע:שנפתח חודש ארגון בב"ע ושסופסוף הצלחתי לראות כמה פרקים ברצף של אמל!!ועוד כמה דברים
משהו שטיפה הרס לי את השבוע:השביתה שלא היתה לבצפר שלנו :[[[ בן אדם שעשה לי את השבוע: אין ספק שאחיין שלי,כל יום במשך 3-4-5- שעות שמרתי עליו!!! שיר השבוע:עולה עולה-יזהר כהן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD להקת/אמן/אמנית השבוע:יזהר כהן
תמונת השבוע:תמונה של אחיין שלי מימין[[והטוסיק החטוב
ומשמאל זאת החברה השבדית שלו
]] פדיחת השבוע:ואי היתה לי פדיחה לא זוכרת מהה ציטוט השבוע:"ראשית צמיחת גאולתינו" משהו מהסניף שלנו בב"ע מחקה את המורה שלו XD שביתות היו?לא :[[[ אם כן איך בילת את השבוע: משהו להוסיף?נממ שיהיה לכולנו שבוע מצוין!! אז שיהיה שבועטוב ומצויין :))))

והשאלון בלי התשובות שלי :| ../images/Emo108.gif

משומה חשבתי שכבר שמתי :O :| הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: משהו שטיפה הרס לי את השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: שיר השבוע: להקת/אמן/אמנית השבוע: תמונת השבוע: פדיחת השבוע: ציטוט השבוע: שביתות היו? אם כן איך בילת את השבוע: משהו להוסיף?

אני../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: שקיבלתי משכורת... משהו שטיפה הרס לי את השבוע: טיפה? גמר אותו... אני כל כך עצבניתתתתתתתתתת שבא לי לחנוק את אותו אחד שעיצבן אותי... שישאר בצבא.... בן אדם שעשה לי את השבוע: שיייייייייי
היפה שלי הייתה לו יומולדת היום...וגם מסיבת פיגמות עם כל החברים
שיר השבוע: אם תפסיק לאהוב- אלכס
שיר מדהים!! \קרב איגרוף- אפרת גוש להקת/אמן/אמנית השבוע: אפרת גוש תמונת השבוע: אין לי כוח לעלות פדיחת השבוע: אני וידיד שלי הלכנו ללוות חברה ב-4 בבוקר הבייתה... הגענו אליה ובלי לשים לב אפילו אמרתי משהו בקול גבוה מידי... חחחחחחח הייתי מסטולה ציטוט השבוע: "אתה יודע לפעמים מבט אחד קצר מסגיר את מה שלא אומרים" שביתות היו?לצערי אם כן איך בילת את השבוע: ביציאות משהו להוסיף? כן שאני עצבנית עכשיו ברמות שבא לי לבכות ממש... ותפוז משום מה לא שולח לי אישור לכינוי החדש שליייייייייייייייייייייייייייייייי

יעל 13

New member
אני......

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: שיחה עם המחנכת שלי. משהו שטיפה הרס לי את השבוע: היום
בן אדם שעשה לי את השבוע: החברה הכי טובה שלי
שיר השבוע: "זן נדיר" להקת/אמן/אמנית השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: אין פדיחת השבוע: אין ציטוט השבוע: לא יודעת שביתות היו? לא אם כן איך בילת את השבוע: בבצפר משהו להוסיף? לא

Koala Girl

New member
../images/Emo26.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: שבפוקס יצאו לי משמרות טובות למרות ששכחתי להגיש שעות לשבוע הזה
משהו שטיפה הרס לי את השבוע: העבודה תמיד הורסת ת'שבוע........... בן אדם שעשה לי את השבוע: אמ שיר השבוע: גוש - קרב איגרוף (למרות שאני ממש לא אוהבת את גוש,אבל יצאה לה הברקה
) להקת/אמן/אמנית השבוע: קווין תמונת השבוע: פדיחת השבוע: אין ציטוט השבוע: "אני רוצה רכבת מעוף המרכז" (באמת ניסיתי לא לצחוק לה בפרצוף
) שביתות היו? מה אכפת לי,שאני למדתי לא היו! אם כן איך בילת את השבוע: בעבודה בעיקר משהו להוסיף? כן,בריאן אדאמס בא לארץ
בתקווה שלא יבריז שעה לפני...

מממ..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: הברית.. של הבנדוד החדש :] משהו שטיפה הרס לי את השבוע: ממ לא יודעת.. בן אדם שעשה לי את השבוע: יוסי :p שיר השבוע: אוהב אותך להקת/אמן/אמנית השבוע: משה פרץ תמונת השבוע: אין לי כוח פדיחת השבוע: חח לא נראלי שיש ציטוט השבוע:
שביתות היו? אצלי לא :] אם כן איך בילת את השבוע: כל יום הייתי בעיר :O משהו להוסיף? לא :)

../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: ממ פתיחת חודש ארגון:) משהו שטיפה הרס לי את השבוע:נממ ללמוד 3 שעות הסטוריה:S בן אדם שעשה לי את השבוע:חחחחחח יוסי כרמל
שיר השבוע: עולה עולה-יזהר כהן:) להקת/אמן/אמנית השבוע:יזהר כהן
תמונת השבוע: אין:| פדיחת השבוע: מממ אנלי:S ציטוט השבוע: "ראשית צמיחת גאולנו"/"הויי גרמניה"
שביתות היו? יאפ! אם כן איך בילת את השבוע: למדתי עד 12 בבצפר:p משהו להוסיף? אני עייפה:((

עונה

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: מלא דברים טובים
צו 1, גיטרה, עבודה, שביתה משהו שטיפה הרס לי את השבוע: אממ טפו טפו טפו כלום בן אדם שעשה לי את השבוע: 2 ידידים שיר השבוע: שירים של ניקלבאק ווואן יו גון של אבריל להקת/אמן/אמנית השבוע: אבריל וניקל תמונת השבוע: אין פדיחת השבוע: יש אבל אני לא זוכרת בדיוק ציטוט השבוע: אין שביתות היו? כע אם כן איך בילת את השבוע: ווע ווע מלא דברים היו לי לעשות משהו להוסיף? לע =]

למעלה