סיכום מפגש צ'אט

../images/Emo42.gif סיכום מפגש צ'אט ../images/Emo42.gif

אתמול בשעה 22:00 נפגשנו בצ'אט לדיבור רציני על האתר לאחר וויכוחים רבים הגענו למסקנות הבאות. - האתר לא חייב להיות רשימי תלוי בתגובה למכתב שמשה שלח - שירי ואופיר אחראיות על הגלרייה. - דניאל ושרה אחראיות על הלינקיה והביוגרפיה והמולטימדיה. - אני (עידו) אחראי על ההורדות MP3 ווידאויים ועל הדיסקוגרפיה ישנם מספיק תפקידים פנויים לכל אלו שלא היו אתמול אפשר לחלק את התפקידים בצורה אחרת. תגיבו על השעה של מפגש הצ'אט הבא ותשתדלו להגיע

E

Elektra Natchios

Guest
חח...נחמד

"..דיבור רציני.."
אממ.. לא החלטנו שאתה תהיה על החדשות? אני על הצ'אט (אם יהיה) ושרה ודניאל על העיצוב? או שממש ישנתי כשדיברתם...
שמרתי את השיחה ואני יכולה לעלות אותה אם אתם רוצים..

OrdinaryDay

New member
That's NOT what we said!

כזכור לי, אחרי שאני ודניאל הפסקנו לריב, הגענו למסקנות הבאות: 1: מרפיק שולחת לשירי את התמונות שלה ושירי אחראית על הגלריה (למצוא תמונות חדשות) 2: מרפיק בונה לנו צ'אט. 3: עיכשו אחראי על התירגום (שזה כולל ביוגרפיה), הורדות אמפי, ווידיאוים ודיסוגרפיה. 4: דניאל אחראית על עיצוב האתר, רקעים ולוגואים.

E

Elektra Natchios

Guest
ומה את עושה שרה? (!)

buffgirl

New member
אני לא אחראית על ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

העיצוב.. שרה אחראית עליו. אני רק אחראית על קישורים, באנרים, פירסום וכאלה.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo4.gif

כמו שאתם רואים ההמפגש צ'אט בהחלט עזר.. כולם יודעים מה הם עושים והכל מסודר

OrdinaryDay

New member
סקווישי../images/Emo110.gif

טוב, אם אני אחראית על עיצוב האתר (למרות שלא זכור לי שסיכמנו דבר שכזה בצ'אט.) אני צריכה כיוון. משה, תידע אותי איזה סוג של עיצוב אתה רוצה.

AGENT SHESH

New member
מצטערמצטערמצטערמצטער../images/Emo73.gif

ממש, אבל ממש לא יכולתי להגיע אתמול. התחלתי את הלימודים וגיליתי שהולך להיות לי עומס רציני בתקופה הקרובה. אשמח אם נוכל לארגן מפגש נוסף כדי שאוכל להבין מי עושה מה (בתור מנהל האתר אני אמור לדעת את זה) - כמובן שאשמח אם יהיה מישהו נוסף שינהל את האתר. דני?

AGENT SHESH

New member
אה... יום שני?|אוטו\

יום ראשון יש לנו טקס יום השואה בערב... יום שני ב22:00. אוקיי?

dun16

New member
אני...

גם יכולה לעשות דברים.. אם נשאר מה.... שרה!! היה לי היום בגרות בעל פה באנגלית והבוחנת שאלה אותי מה הסרט האחרון שראיתי.. אז אני כזה.. בטרפליי אפקט... ואז הייתי צריכה לספר לה את העלילה ומה הולך שם! וזה משהו כמו הסרט הכי מתוסבך שיש...!!! אני כזה.. אה בוי הו הס בלקאוטס התחלתי לזיין ת'שכל... מוזרררר

OrdinaryDay

New member
../images/Emo12.gif

חח, הסרט בכלל לא מסובך. היית צריכה להסביר לה את תאורית הכאוס! בטוח היא הייתה נותת לך מצוין \: לא נורא, נקסט טיים! (בעצם, כמה קיבלת?)

AGENT SHESH

New member
הם לא אומרים במקום.. ../images/Emo73.gif

הם רק רומזים... אותי שאלו על שחקניות בהוליווד והתחלתי לספר כמה אני אוהב את אלישיה סילברסטון, והתברר שזאת השחקנית שהבוחנת הכי אוהבת, ומאותו רגע היא חיבבה אותי כי גם זרקתי בדיחות באנגלית כל הזמן, היא לא אמרה לי במקום, אבל היה ברור לי שקיבלתי מאה. ככה זה היה... ציון סופי אגב, היה 90. (כן, הגיל בכרטיסישי נכון... עשיתי את הבגרות מוקדם מהזמן. בשנתיים...
)

dun16

New member
לא צריך נקסט טיים...

קיבלתי 97!!!!!!!!!!
אבל בכל מקרה... זה סרט שמסובך להסביר אותו!.. בכל שפה שלא תהיה

למעלה