סיכום שבועי

hilali1

New member
../images/Emo42.gif סיכום שבועי ../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם:
אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי:
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שבת שלום

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם:איך זה מרגיש כנסיית השכל נומי,רוחות המערב איה כורם אור רוי אדרי שאנן סטריט ואביתר בנאי תשמח אריק ברמן אלבום השבוע:שפה זרה איה כורם ציטוט מוזיקלי שבועי:"רוחות המערב כבר עייפות" משהו מעניין שקרה לכם השבוע:הייתי בהופעה של אריק ברמן משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחה טובות עם כול מיני אנשים משהו רע שקרה לך השבוע:המצב הבטחוני מבאס שיר שלא הפסקת לשמוע:את רוב של איה כורם התחדשות השבוע: תוכנית/ספר/סרט השבוע: מונית הכסף מאכל השבוע:כריך רוסטביף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש פורום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים שאני אראה במפגש פורום:) תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:סידורים ,מפגש פורום ונראה מה עוד

ג ב ש ו ש

New member
מסכם../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם:יש כמה
-געגועים של נינט,אל תאמיני-איה כורם,עלים-אלכס.. אלבום השבוע:יחפה,רמזים והאלבום החדש של אלכס
ציטוט מוזיקלי שבועי:"...הכל זה לטובה,גם אם זה נראה עכשיו אחרת.תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה.."
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:שומדבר מיוחד... משהו טוב שקרה לך השבוע: אין משהו ספציפי ורציני
משהו רע שקרה לך השבוע:אין.. שיר שלא הפסקת לשמוע:בקושי שמעתי שירים בגלל הקורס את האמת...אבל שמעתי הרבה את "שחור לבן" של גפן
התחדשות השבוע:האלבום החדש של אלכס
תוכנית/ספר/סרט השבוע: דני הוליווד
מאכל השבוע:אורז..ולא בגלל שאני ממש אוהב את זה.פשוט זה האוכל היחידי בקורס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהשבוע יעבור מהר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נינט בהופעה ביום רביעי בב"ש...אבל אני בקורס
תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:קורס=לימודים בעיקר
שבת מהנה

למעלה