סיכום שבועי:

just adiki

New member
../images/Emo42.gifסיכום שבועי:../images/Emo42.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
תכנונים לסופ"ש:
תכנונים לשבוע הקרוב:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: סופ"ש טוב לכולם
ושבוע נעים!

NITSAN6

New member
להלהלהה../images/Emo112.gif

סרט השבוע:שרק 3 תוכנית השבוע:CSI קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי תעודה ממש טובה ואפילו הצטיינות יתרה
דבר פחות טוב שקרה השבוע:אין תכנונים לסופ"ש:היום בערב אני וחברים שלי נפגשים אצל חברה שלי ומחר נראה לי נמשיך את הבית עץ[שיוצא ממש יפה] תכנונים לשבוע הקרוב:לגמור את העבודה במדעים ולהמשיך את העבודת שורשים ואת הבית עץ ציטוט השבוע:בשיעור הבעה המורה הקריאה משו ואמרה דהיינו. אז ילדה אחת שאלה אותה מזה דהיינו והיא ענתה לה ואני וידיד שלי התחלנו סתם כזה לשיר דידיהנו וכמה ילדים הצטרפו והמורה התחילה להתעצבן אז בדיינו האחרון היא צרחה "די נו" וזה נשמע בדיוק כמו דהיינו
תמונת השבוע:אין

CarmitF

New member
עונה

סרט השבוע: 27 שמלות תוכנית השבוע: הישרדות הישראלי (כמה צחקתי ביום שלישי..) קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: יש הרבה חח Blu Cantrell - Apologize Kanye west Ft. Chris Martin-homecoming chris brown-with you Flo-Rida Feat T Pain - Low דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בקניון עם חברות דבר פחות טוב שקרה השבוע: נכשלתי במבחן בהיסטוריה. תכנונים לסופ"ש: להשלים פערים בהישרדות 15 (אני צריכה לראות כבר 3 פרקים) תכנונים לשבוע הקרוב: יום הורים,לקבל תעודה,מועד ב' בהיסטוריה ציטוט השבוע: המורה לאנגלית באה לכיתה ויצאה לכמה דקות וכמה ילדים עשו מלא רעש עם השולחנות וכלמיני שטויות. כשהיא הגיעה מישהו אמר "יש פה מערכת שמע שעושה תופים" חחחחח תמונת השבוע:

just adiki

New member
אענה:

סרט השבוע:אממ נוו עם ג'וליה רוברטס.. ארין ברוקוביץ'. תוכנית השבוע:"חברים"
,"הישרדות"
קליפ/סרטון השבוע:אממ.. קליפ מהקדם אירוויזיון השוודי
"one love" שיר השבוע:"השקט שנשאר" דבר טוב שקרה השבוע:הפועל ניצחה בשמינית גמר הגביע
דבר פחות טוב שקרה השבוע:דרבי=/ תכנונים לסופ"ש:אני יוצאת עם ידיד עוד כמה דק' ואחרי זה אני אפגש כנראה עם חברות, מחר בבוקר אני והחברות הולכות לעשות על האש או בים או בפארק
תכנונים לשבוע הקרוב:מבחן במתמטיקה ו... זהו בעיקרון
. ציטוט השבוע:"אני באה לאמא שלי עם פרי ביד:"אמא! אני רוצה מיץ תפוזים." "אבל ממי זה אשכולית"
יצאתי מפגרת...
תמונת השבוע:אני וחברה
[ימנית.]

linoy7

New member
שבוע טוב!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: מתים על החיים, סר טוב
תוכנית השבוע: מיכאלה קליפ/סרטון השבוע: --- שיר השבוע: תגידי מה נהיהההההה
דבר טוב שקרה השבוע: הטיול השנתי
דבר פחות טוב שקרה השבוע: שהבנים לא יצאו
תכנונים לסופ"ש: הווו, נחתי
והרבה!
תכנונים לשבוע הקרוב: פורים
ציטוט השבוע: אוקיי, יש מלא
1- מישהי באוטובוס: "לינוי! לינוי! לינוי!" חברה שלי אומרת לי: "נו לינוי, למה את לא עונה?!" אני: "
" האישה באוטובוס: "למה לא אכלת?!" כולנו יחד: "אהההה היא מדברת בטלפון"
2- "איזו מדריכה מטומטמת!"
3- "הקומזיץ יהיה במלון?"
4- "בנות, תתחלקו לשלשות קשה לי לספור!"
טוב, יש עוד מלא.. אבל אתם לא תבינו
תמונת השבוע: הנה אני לפני הסנפלינג

just adiki

New member
איזה חמודה!!../images/Emo23.gif

הקומזיץ יהיה במלון
וואי זה טוב
זה אפילו יותר דפוק מהציטוט שיל