סיכום שבועי

../images/Emo42.gif סיכום שבועי ../images/Emo42.gif

מה היה לנו השבוע?
ABL זוהה בMTV סופסוף במצעד האירופאי במקום ה18. עכשיו סופ"ש מה שאומר שצריך לבדוק מתי יש את המצעד שוב כדי לראות את הקליפ
תחילת תכנון מפגש. מי שעוד לא הצביע, אני מקווה שיצביע עכשיו
הבלוג המעולה שסתיו פתחה ל30
שרשור זה או זה חדש שפתחה אלמוג, תגיבו!
חברה חדשה לפורום נוי,DashX
נועה, A broken myth, חזרה אלינו מפולין, אני מקווה שהיה לך טיול מפתח מאוד יקירתי ועכשיו לשאלון: השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

מסכמת

השבוע שהיה: חוץ מיום ראשון על הפנים. בכל מובן אפשרי. שיר השבוע של 30: welcome to the universe שיר השבוע: towards and against - amorphis להקת השבוע: amorphis אלבום השבוע: silent waters - amorphis מאכל השבוע: נודלס! משהו טוב שקרה השבוע: שיחה עם האקס וכמה משפטים שבהחלט הייתי צריכה לשמוע. משהו רע שקרה השבוע: אני פשוט חסרת אנשים שקרובים אליי גם נפשית וגם ופיזית. זה תמיד או זה או זה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "תשמע, אין לי בעייה שאתה עומד ליידו אבל לא בעמידה, תשב." זהבית, המורה לערבית. אתר השבוע: הפורום של האשלון. לא יודעת איך הייתי עוברת את השבוע המזעזע הזה בלי תמיכה של הבנות האירופאיות המדהימות. ספר/סרט/סדרת השבוע: X תמונת השבוע : מאטי בשיא תפארתו. השבוע שיבוא: יהיה קשה. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יומולדת של עומרי. כי הוא פשוט כפרע משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מבחן בתנך ומחשבים. מי יודע מחשבים לעזאזל

מסכמת

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:לא שמעתי 30 השבוע. שיר השבוע: A Fine Frenzy - Almost Lover Nightwish - Phantom Of The Opera להקת השבוע:נייטוויש אלבום השבוע:מממ....B2B של כריסטינה מאכל השבוע:אורז? משהו טוב שקרה השבוע:לא היייתי במבחן במתמ' והצלחתי לרסן את עצמי!!יאיי. משהו רע שקרה השבוע:זה אומר שאני צריכה לעשות מועד ב'.........אה,ואני די חולהP: אני צריכה לרסן את עצמי יותר!!! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"פשפש פחפח" "אני.מזמין.אותך.למסיבת.50.שבשברולט."תקראו את זה עם ה-רבה עצירות
אתר השבוע:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=541695 הבלוג זקוק לתגובות אחרת הוא ילך לאיבוד ככה ספר/סרט/סדרת השבוע: נמלטים ה"פ 6 לא דופקות חשבון תמונת השבוע : כפרע על הדביל הקטן הזה
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לקרוא הרבה ה"פ ו....*פירסינג
* משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):לא רוצה לחשוב על מה שיקרה

DashX

New member
סיכום

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: בודהה פור מרי שיר השבוע:Northern Downpour - Panic at the disco להקת השבוע:30 סקנדס טו מארס אלבום השבוע:pretty odd החדש של פאניק מאכל השבוע:תפוחי אדמה עם בצל משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי 95 בערבית וציירתי את שאנון וטומו ויצא דיי טוב, אהה.. וגם סיימתי לצייר את ג'ארד בגדול משהו רע שקרה השבוע:היו לי הרבה מבחנים ונכשלתי ברובם ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Jared: I'm gay as a goose. XDD אתר השבוע:אין ספר/סרט/סדרת השבוע:פילדלפיה (משהו שהיה בייס ביום רביעי אבל היה סרט טוב) תמונת השבוע : ג'ארד וקולין פארל השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:יומולדת שלי? משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שתהיה לי חרא יומולדת.

מסכמת..

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:
שיר השבוע: HIM- Vampire heart להקת השבוע:HIM אלבום השבוע:Dark light/ הDVD של הימ. מאכל השבוע: קריות.נראה לי. בואו נגיד, מאכל השבוע הוא מה של הצלחתי להקיא השבוע. משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר בעליל משהו רע שקרה השבוע: שהוא קרה. זה היה שבוע נוראי בכל מובן אפשרי בערך. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "Bam Margera, what will he do next? Whatever the fuck i want" אתר השבוע: אין ספר/סרט/סדרת השבוע: Viva la bam תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיהיה יותר טוב? שיתחיל חופש פסח.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהוא פשוט ילך והדרדר כי אני חושבת שהגעתי לנקודת שפל רצינית

adiiiXD

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לא נורא , הכל יעבור עוד מעט :) ומה זאת אומרת את מקיאה ? שני אל תלחיצי אותי, גם ככה יש לי חברה שאני חושבת שהיא בולימית ....

etmiys

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

inbal287

New member
איזה מושלמי../images/Emo99.gif

ואת זוכרת שאני אוהבת אותך מאוד, נכון?
עכשיו תחייכי בשבילי
.

adiiiXD

New member
מסכמת

השבוע שהיה: עמוס שיר השבוע של 30: savior שיר השבוע: .... להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: abl מאכל השבוע: דייסת קוואקר D: משהו טוב שקרה השבוע: חופש? משהו רע שקרה השבוע: זה לא רק השבוע - זה כל החודש וחצי הבאים- אני צריכה ללמוד לחידון במורשת \= ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא זוכרת S: אתר השבוע: אמי"ת - 100 מושגים . גלשתי בו הכי הרבה XD ספר/סרט/סדרת השבוע:ההוביט- טולקין תמונת השבוע : אין השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חופש ...! ^:) משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא אספיק לנקות , לסיים ש"ב וללמוד לחידון המכוער הזה :|

etmiys

New member
../images/Emo152.gifמסכמת../images/Emo152.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:the fantasy שיר השבוע:road trippin'- RHCP להקת השבוע:NIN אלבום השבוע:הMP3 שלי... מאכל השבוע:רביולי בטטה! יאמ! משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי מישהו שלא פגשתי מלא זמן... והוא נראה לא רע בכלל..
וחברה שלי מתחתנת!!! והמסע סיכה היה מגניב... וחברה שלי מתחתנת!!! כבר הזכרתי את זה?.. משהו רע שקרה השבוע:שומדבר ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "הקשב הרס"פ, אני גרוזינית!"... אתר השבוע:מחשב? מה זה? ספר/סרט/סדרת השבוע:נעלולי פלא. סתם כי נזכרתי בזה ברגע של נוסטלגיה... תמונת השבוע : וככה כמעט נהרגתי... השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: סיום קורס!!!!! ואז הדממה. שזה עוד יותר מגניב אפילו.. אני מקבלת שרוך!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):מלחמה. חחח.

LoveYourHate

New member
MY HOME IS IN YOUR ARMS

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: סטורנגר בכל מובן אפשרי!! כ"כ חזיק אותי שיר השבוע: ג'וי אנד סורוו של הימ להקת השבוע: HIM ו BOY KILL BOY אלבום השבוע:אפוקליפטיקה-וורלד קולייד מאכל השבוע:גלידה ובירה משהו טוב שקרה השבוע:המבחן במת' עבר ממש נחמד משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי דברים.מתסכל.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "איכסססס אביב הנעל שלך זה מפגע ביולוגי!!!" אתר השבוע:מייספיס ספר/סרט/סדרת השבוע:ג'ק המרטש סיפורו של רוצח,בעקבות עליליות ספיידרוויק[ ספר] והעורב3 תמונת השבוע : אין..

AviTal41

New member
מסכמת

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: אין שיר השבוע: אין להקת השבוע: אין אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: כל אוכל אפשרי של אמא אחרי שלושה ימים של אוכל של אכסנייה ומנה חמה... משהו טוב שקרה השבוע: חזרתיי הביתהה מהטיול הזה משהו רע שקרה השבוע: שגילתי שבנים הם חבורה של פחדנים ושאני מטומטמת כי כל פעם מפתחת ציפיות... :[ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין אתר השבוע: אין ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר שקראתי בשביל יומן קריאה ממש יפה :רק לא בחגורה של גלילה רון פדר עמית תמונת השבוע : אין השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הגיחה שלי עם המשצ"ים [אני אוהבת דברים כאלה מה אני יעשה ?!] משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא לסיים עבודה במדעים ליום שני ולא לסיים להכין ת'מתנה של לחברה שלי לשבוע הבא...

AlmogiToMars

New member
מסכמת... ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של 30: buddha for mary שיר השבוע: all this things i hate- bullet for my valentine להקת השבוע: 30STM! :) אלבום השבוע: האלבום הראשון של 30.. אתם קוראים לו S/T נכון ? .. מאכל השבוע: קינדר בואנו חח D: משהו טוב שקרה השבוע: סוף כל סוף משהו זז עם הילד הזה .. משהו רע שקרה השבוע: מכתבים וכאלה .. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: חחחחחח עשה מאוד את השבועע!! : "הלוואי תיפול י'תחת! "
חחחחחחחחחח
אתר השבוע: פורום 1799 .. [= ספר/סרט/סדרת השבוע: נמלטים חח :) תמונת השבוע : שום תמונה חחח D: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: פוי.. נסיעה לתל אביב ועוד מלא דברים שאין צורך לפרט חח D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שחברות שלי ידפקו אותי ולא יסעו איתי לתל אביב .. שבוע טוב !

למעלה