סיכום שבועי

../images/Emo42.gifסיכום שבועי../images/Emo42.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת בונוס-השמש עוד זורחת?

עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע- חובבי ציון-רוצה בנות
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-תפוז [אני אוכלת עכשיו חח
] בילוי השבוע שלי-מממ לא היה חח .. כנראה שיהי היום בערב
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי המכוערת ו ... דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- פגשתי מישו חחח [
],הסתפרתי,קיבלתי מאה בתנ"ך,ניגמרו לי כול המחבנים של מחצית א',וקיצרר היה שבוע מדהים ואני מאושרת בלי עין הרע
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על שום דברר היה שבועע נדירר
תכנונים לשבוע הקרוב-ממממ להתכונן לטיול השנתי,ולהנווותת מלא
שאלת בונוס-השמש עוד זורחת?מממ כן

../images/Emo214.gifהי!גמאני אכלתי השבוע תפוז

התחלתי לנסות להבין מה הקשר בינו לבין האתר...
תהני מההכנות לטיול השנתי ותקני הרבה ממתקים

white angels

New member
עונה:]

שיר השבוע- eruption-one way ticket
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-עוגת נפוליאון..
בילוי השבוע שלי-לא היה אבל יהיה היום
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- קטי ואלבורדה.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-השביתה ביום רביעי
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-השבוע היה בסדר גמור ואין שום דבר שהייתי מוותרת עליו. תכנונים לשבוע הקרוב- להתכונן לבגרות באנגלית,ללמוד למבחן באזרחות =\ ועוד לימודים ולימודים.. שאלת בונוס-השמש עוד זורחת? כן והיא תמשיך לזרוח

../images/Emo214.gifבהחלט תמשיך../images/Emo24.gif

אם רק נשמור על האופטימיות...
בהצלחה בבגרות ובמבחן

בהצלחההה לכולםם בהכול../images/Emo9.gif

המתכון להצלחה הוא לעולם לא לאבד את התקווהה... תמיד תראו את ההווה,ותהנו מכול רגע לרגע, אל תחשבו מה היה ואל תכאבו על דברים שהיו אתמול תמיד תחייו את ההווה, אל תחשבו מה יהי בעוד דקה תייהו אמיתיים והכול יסתדררר, ברגעים של כאב תמיד צריך לדעת שיבוא יום והכול יסתדרר, ומי שגרם לך את הככאב הוא עוד ישלם על זה,, אז תייהו אופטימיים ותחיו את הרגע, ותהנו תצחקו תשתוללו , כי דבר יפה מה-חיים-! מקווה שכולם יהיו הכי מאושרים שרק אפשר
כי אתן ראויות לכך

a666blove

New member
גמאני עונה=>

שיר השבוע- המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- חברה שלי הזמינה עוגת שוקולד, עם גלידה וקצפת בקפולסקי.. אז טעמי וזה היה מזה טעיםםםםםםםםם! בילוי השבוע שלי- לא ממש היו לי בילויים השבוע כי לא היה זמן.. אבל אם כבר אז ביומולדת של חברה שלי.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- שחבר שלי חזר מהגדנ"ע! יאיאיא דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- הלחץ.. המיבחן בלשון ו.. שהחבר שלי חולה עכשיו..=\ תכנונים לשבוע הקרוב-לילמוד למטמטיקה... אויש... שאלת בונוס-השמש עוד זורחת? כניראה........=\ רק שבנתיים העננים מסתירים אותה..

../images/Emo214.gifבהצלחה במבחן../images/Emo140.gif

עוגת שוקולד של קפולסקי
רק לדמיין...

תקשיבוווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם שמתם לב שבתחילת הפורום היו עוד אנשים אחרים ועכשיו יש אחרים, זאת אומרת שיש הרבה כאלו שפעם היו פעילים בפורום ועכשיו נטשו אותו ... אם יש מישו שיש לו כוח אז שידפדף אחורה ויראה מי נטש תפורום וזה .. וישלח לו מסר להציע שוב להצטרף חיחיחי:]

white angels

New member
כן גם אני שמתי לב ../images/Emo4.gif

באמת אדי נעלם,מלא זמן הוא לא כתב פה.. ולגבי השאר אני זוכרת שממש בהתחלה היו כמה אנשים ..או שהם נטשו את הסדרה או שנטשו את הפורום =\

panci thet i

New member
הייי (חדשה מי שעוד לא יודע)

שיר השבוע- Time to dance (של פאניק) המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-ארטיק חחחח בילוי השבוע שלי-הלכתי עם חברה שלי ואכלנו 2 ארטיקים (היה כיף) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השמיניה,קטי המכוערת......ועוד......ועוד...... דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-אין כזה חחחחח דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על ללכת לבית הספר.... תכנונים לשבוע הקרוב-אין.... שאלת בונוס-השמש עוד זורחת? את לא רואה?!?!

למעלה