סיכום שבועי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo42.gifסיכום שבועי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif

תשתדלו לענות
שיר השבוע- קליפ השבוע- אלבום השבוע- סדרת/תכנית/סרט השבוע- משהו טוב שקרה לכם השבוע- משהו רע שקרה לכם השבוע- רוצים להמליץ על משהו- התחדשות השבוע- תמונת השבוע-
סוף שבוע רגוע ומהנה לכולם

ג ב ש ו ש

New member
עונה..../images/Emo88.gif

שיר השבוע-יש הרבה:נינט-לא יכולתי לעשות כלום+השיר ליומטוב 2008,שרון קרלן-נהר של טעויות,מורן אהרוני-זיכרון,רן דנקר-אני אש ועוד ועוד
קליפ השבוע-
אלבום השבוע-שרון קרלן-כדור שמחה
סדרת/תכנית/סרט השבוע-דני הוליווד והתכנית של ליאור שליין
משהו טוב שקרה לכם השבוע-מכל מיני
משהו רע שקרה לכם השבוע-מצב רוח מבאס אתמול
רוצים להמליץ על משהו-על האלבום של שרון קרלן ולשמוע את השירים מתוך "עבודה עברית 60"
התחדשות השבוע-באלבום של שרון קרלן+משקפיים חדשות
תמונת השבוע-

didalf

Well-known member
אני אוהבת סיכומים שבועיים../images/Emo152.gif ../images/Emo109.gif

שיר השבוע-
Alma Pirata - Tu cariño i el mio קליפ השבוע-
אלבום השבוע-
סדרת/תכנית/סרט השבוע-
אלמה פיראטה
וסרט מעודדות צמודות 4 סופסוף ראיתי
משהו טוב שקרה לכם השבוע-
ממ התבטל בוחן? משהו רע שקרה לכם השבוע-
צעקו עלינו ועונש מסדר כל יום=\ רוצים להמליץ על משהו-
אלמה פיראטה
התחדשות השבוע-
חולצהצה תמונת השבוע-

LOLO RBD

New member
עונה

שיר השבוע-אין קליפ השבוע-אמפזר דסרו אלבום השבוע-אין סדרת/תכנית/סרט השבוע-הישרדות משהו טוב שקרה לכם השבוע-א.מ........... משהו רע שקרה לכם השבוע- רוצים להמליץ על משהו-תהנו מהחיים ותצחקו תמיד התחדשות השבוע-ההיתי בטיול תמונת השבוע-אין שבוע טוב לכולם

oreloosh

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע : הכל דבש - שיר קצת מצחיק אבל יפה .. קליפ השבוע : לא ראיתי שום קליפ איך שאני זוכרת .. אלבום השבוע : אין סרט השבוע : שכחתי איך קראו לו יאמה ראיתי אותו אתמול בYES 2 נראלי ..או 1 .. משו עם וויל סמית S : מישו יודע איך קוראים לו ? משהו טוב שקרה לכם השבוע : [[ = אואואואוו
רוצים להמליץ על משהו : אל תתקעו על העבר [ : , אני למדתי שזה לא מוביל לכלום !! פשוט תחיו את הרגע .. ! התחדשות השבוע : שולחן מחשב חדש [ = תמונת השבוע : אני --> חח אני משמאל , לא יודעת מה עשינו פה בדיוק.. שבת שלום !

osh360

New member
עווווונה

שיר השבוע-אממ כל השירים באמפי
קליפ השבוע-
אלבום השבוע-
סדרת/תכנית/סרט השבוע-הישרדות משהו טוב שקרה לכם השבוע-אממאממ טיול,גבותD: ,שאתמול יצאתי,הציון במתמט'! משהו רע שקרה לכם השבוע-דודה בלע רוצים להמליץ על משהו-לא התחדשות השבוע-בושם,צמידים,תיק.

להללהלהל : P

שיר השבוע- יש הרבה : ]] קליפ השבוע- אין ^ אלבום השבוע- >< סדרת/תכנית/סרט השבוע- לא רואה טלווזיה כימעט ,, אבל הדוגמניות . משהו טוב שקרה לכם השבוע- נממנ , ראיתי את אהבת חי P : משהו רע שקרה לכם השבוע- ישלו חברה : \ , למרות שהוא לא אוהב אותה :( רוצים להמליץ על משהו- תחיו את החיים בדרך הכי מהנה שאפשר !!!1 התחדשות השבוע- איפור D: תמונת השבוע-

למעלה