סיכום שבוע

../images/Emo42.gifסיכום שבוע../images/Emo42.gif

הדבר הטוב של השבוע: הדבר הרע של השבוע: הדבר המצחיק של השבוע: פאדיחת השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: סוף שבוע נעים לכולם

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

הדבר הטוב של השבוע: הדחה סבירה בעונה 10. הדבר הרע של השבוע: מישהי מעונה 10 שהייתה צריכה להיקרא מאוחר יותר בהדחה האחרונה. הדבר המצחיק של השבוע: ארץ נהדרת. פאדיחת השבוע: אין. איש השבוע: אנקוויר איגלסיאס. ציטוט השבוע: "משעמם לייי"
מאכל השבוע: מרק ירקות. תמונת השבוע: בהודעה נפרדת כי זה ספוילר.

sapirush001

New member
עונה

הדבר הטוב שקרה השבוע:פורים הדבר הרע שקרה השבוע:הייתי צרודה הדבר המצחיק של השבוע:ארץ נהדרת פאדיחת השבוע:אין איש השבוע:נועם טור
אליל הבנות ציטוט השבוע:"אל תהיה מושלם חפש את השלם" מאכל השבוע:מרק תמונת השבוע:קארי די המההממת

iqiqiq

New member
סיכום השבוע שלי!!!!

הדבר הטוב של השבוע: עדלאידע הדבר הרע של השבוע: לא קרה ובעזרת השם גם לא יקרה לי השבוע הדבר המצחיק של השבוע: ידידה טובה שלי היתחפשה לאישה שנטי וכולם חשבו שהיא בהריון פאדיחת השבוע: גיליתי בטעות לחבר שלי על מסיבת ההפתעה שהכינו לו חברים שלי איש השבוע:אני חחחח ציטוט השבוע:אני לא בהריון!!!!|סדגש מאכל השבוע:|צ'יפס| תמונת השבוע:

iqiqiq

New member
סיכום השבוע שלי!!!!

הדבר הטוב של השבוע: עדלאידע הדבר הרע של השבוע: לא קרה ובעזרת השם גם לא יקרה לי השבוע הדבר המצחיק של השבוע: ידידה טובה שלי היתחפשה לאישה שנטי וכולם חשבו שהיא בהריון פאדיחת השבוע: גיליתי בטעות לחבר שלי על מסיבת ההפתעה שהכינו לו חברים שלי איש השבוע:אני חחחח ציטוט השבוע:אני לא בהריון!!!!|סדגש מאכל השבוע:צ'יפס תמונת השבוע:

efif1212

New member
סוף סוף סופשבוע../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

הדבר הטוב של השבוע: פורים, ברור
הדבר הרע של השבוע: תודה לאל לא היה משהו רע, אז בוא נגיד שמי שרציתי שתעוף בעונה 10 לא עפה. הדבר המצחיק של השבוע: סיפור ארוך... פאדיחת השבוע: לא משהו שזכור לי. איש השבוע: אמא שלי. ציטוט השבוע: Let It Be. מאכל השבוע: הפסק זמן החדש. תמונת השבוע:

mikmikonet

New member
מסכמש"ת ../images/Emo192.gif

הדבר הטוב של השבוע: פורים? ואולי שהתחלנו לראות את עונה 9... הדבר הרע של השבוע: חיטוט יתר בהיסטורי, וכל מני בשורות רעות
הדבר המצחיק של השבוע: תחפושת של ילדה מהכיתה שלי- תרנגול טרוריסט
פאדיחת השבוע: לא יודעת
איש השבוע: כל מי שעשה לי טוב על הלב ציטוט השבוע: Michelle, my bell
גם בתפוז אין סמיילי של פעמון?! בושה וחרפה. מאכל השבוע: תותים
וי לאב תותים. תמונת השבוע: כבר העליתי לכם את התמונה מפורים, אז הנה משהו אחר.

NP16

New member
נושא

הדבר הטוב של השבוע:עבודות נופלות! הדבר הרע של השבוע:בית חולים נופל? הדבר המצחיק של השבוע: אני אכתוב בספוילר לעונה 9 פאדיחת השבוע:גם לחשוב שזה מישל,פעמון שלי. איש השבוע: ציטוט השבוע:מרנדי לכריס,"טוב יותר מהמקור"
מאכל השבוע:תותים,איך לא.מאכל החיים.
תמונת השבוע: של נעמה
סתם,אין לי,ואם כבר רק מיכל יכולה להבין את כל הסיכום הזה,אז כבר.

NP16

New member
המצחיק של השבוע../images/Emo58.gif

מיס ספונטניוס
מהאודישנים. ולעד מצחיק,איך שנטשה מבטאת את המילה COMPETITION. והכוונה לנעמה מהישרדות,היא כ"כ דומה לשרה!

mikmikonet

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

קומפדישן!!! ספונטניוס
תותים
שאגב אכלתי עם קצפת בשבת!!! ורנדי
איך אני אוהבת דברים שרק אני מבינה

Nataly B

New member
סיכום שבוע!

הדבר הטוב של השבוע: צו ראשון? וקניתי כמה דברים שרציתי ממזמן
הדבר הרע של השבוע: חולה. הדבר המצחיק של השבוע: - פאדיחת השבוע: השבוע הייתה לי אחת ממש רצינית ואם אני אכתוב את זה, זה יהרס ולא תבינו :) איש השבוע:
ציטוט השבוע: קשור לפאדיחה (שוב, קשה לכתוב את זה בלי שרואים עד כמה שאני מטומטמת) מאכל השבוע: כרגיל אוכל של אמא. תמונת השבוע: -

ledy18

New member
עונההההה:

הדבר הטוב של השבוע:מסיבת תחפושות שאחריה פגשתי את אהבת חיי(הוא עדיין לא יודע את זה:() הדבר הרע של השבוע:יום ספורט(האימה,החרדה,הקוף!!!!!!) הדבר המצחיק של השבוע:מצעד הגאווה בבית ספרנו הקט(כן יש תמונות וכן זאת תחפושות) פאדיחת השבוע:המורה שלי דרמה ביקש ממני ומחברות שלי לעשות הצגה הומוריסטית על ספורט ולהציג אותה מול בית ספר אחרי שביקשנו לעזור לו.אני לא ממליצה לכם לראות את זה. איש השבוע:בןןןןןןןן(כן ככה קוראים לאהוב חיי החדש והמדהים ביותר.אף פעם לא שמתי לב אליו למרות שאני מכירה אותו בערך מהבית ספר היסודי.יש לו כל של מישהי ששרה סופרן וצוואר ענק אבל חוץ מזה:) ציטוטי השבוע: צאו מהארון חשוך שם(מצעד הגאווה-התחפושת) אני חושב שפני אכלה את הגלידה ואז שמה אותה על החולצה שלי .אל תדאג לישי זאת פשוט החברה שלך לשעבר. למה היא על החולצה שלי?. אני חושבת שהיא מנסה לגרום לך למות או לנשק אותה. יש אפשרות שלישית?(לישי ופני,שני האנשים הכי מאמים שאני מכירה.) סכין נדב סכין.אני חושבת שצימב מתכוונת אליך נאדי(הפעם אלו צימב ופני,שמנסות להרוג את נדב,החבר לשעבר של צימב.) תגידי לנטע שאני אוהב אותה ושאני רוצה לעבור לשלב הבא מה זה השלב הבא? תסבירי לה שזה הקטע עם החבוקים,נשיקות החזקת ידיים וכל הדברים האלה.אבל תעבירי את הדברים האלו כאילו אני לא סוטה נט,אשד רוצה להגיד לך שאת נחשקת ושהוא רוצה לנשק אותך אבל הוא לא סוטה. מהה?(פני,נטע ואשד.פני היא יועצת הזוגיות) מאכל השבוע:אוזן המן במילוי קצפת.הדבר הבא! תמונת השבוע:היירספריי,הסרט האהוב עליי

למעלה