עונההההה:
הדבר הטוב של השבוע:מסיבת תחפושות שאחריה פגשתי את אהבת חיי(הוא עדיין לא יודע את זה
) הדבר הרע של השבוע:יום ספורט(האימה,החרדה,הקוף!!!!!!) הדבר המצחיק של השבוע:מצעד הגאווה בבית ספרנו הקט(כן יש תמונות וכן זאת תחפושות) פאדיחת השבוע:המורה שלי דרמה ביקש ממני ומחברות שלי לעשות הצגה הומוריסטית על ספורט ולהציג אותה מול בית ספר אחרי שביקשנו לעזור לו.אני לא ממליצה לכם לראות את זה. איש השבוע:בןןןןןןןן(כן ככה קוראים לאהוב חיי החדש והמדהים ביותר.אף פעם לא שמתי לב אליו למרות שאני מכירה אותו בערך מהבית ספר היסודי.יש לו כל של מישהי ששרה סופרן וצוואר ענק אבל חוץ מזה
ציטוטי השבוע: צאו מהארון חשוך שם(מצעד הגאווה-התחפושת) אני חושב שפני אכלה את הגלידה ואז שמה אותה על החולצה שלי .אל תדאג לישי זאת פשוט החברה שלך לשעבר. למה היא על החולצה שלי?. אני חושבת שהיא מנסה לגרום לך למות או לנשק אותה. יש אפשרות שלישית?(לישי ופני,שני האנשים הכי מאמים שאני מכירה.) סכין נדב סכין.אני חושבת שצימב מתכוונת אליך נאדי(הפעם אלו צימב ופני,שמנסות להרוג את נדב,החבר לשעבר של צימב.) תגידי לנטע שאני אוהב אותה ושאני רוצה לעבור לשלב הבא מה זה השלב הבא? תסבירי לה שזה הקטע עם החבוקים,נשיקות החזקת ידיים וכל הדברים האלה.אבל תעבירי את הדברים האלו כאילו אני לא סוטה נט,אשד רוצה להגיד לך שאת נחשקת ושהוא רוצה לנשק אותך אבל הוא לא סוטה. מהה?(פני,נטע ואשד.פני היא יועצת הזוגיות) מאכל השבוע:אוזן המן במילוי קצפת.הדבר הבא! תמונת השבוע:היירספריי,הסרט האהוב עליי