סיכום שנתי

../images/Emo42.gifסיכום שנתי../images/Emo42.gif

הנה עוד פעם מגיע לו חג משמין במיוחד..
עברה חלפה לה שנה גדושה באירועים... ספרו לנו על השנה שלכם: שיר השנה של TT: שיר השנה לא של TT: רגע TT הכי אהוב עליכם? (שקרה השנה כמובן) החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה: החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה: מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה? הסרטון החרוש של השנה: מאורע שאתם מאוד מצפים לו בשנה הבאה?** מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה? מאחלת לכולנו שתהיה שנה מדהימה, בלתי נשכחת ומלאה בהגשמת חלומות
(**משום מה, ישר קפץ לי לראש: "... נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות....")

Barlowen

New member
סיכום שלי ../images/Emo13.gif

שיר השנה של TT: קידז ^^ שיר השנה לא של TT: רולינג אין דה דיפ של אדל רגע TT הכי אהוב עליכם? (שקרה השנה כמובן) כשראיתי את גארי ורובי יחד על אותה במה
החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה: כשטייק דאת שיחררו את 'פרוגרסד' החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה: כשהבנתי שטייק דאת לא באים לארץ גם בהופעה הזו...
מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה? בחופשה בארץ
הסרטון החרוש של השנה: אם זה שלי - אמ... יש הרבה
מאורע שאתם מאוד מצפים לו בשנה הבאה? שטייק דאת יבואו לארץ
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה? שנהיה לראש ולא לזנב

יאללה מסכמת

שיר השנה של TT: בלי שום ספק בכלל פלוד ! השיר הזה ממיס אותי עדיין. יש לו השפעה מאגית עלי כנראה... שיר השנה לא של TT: וואי רק אחד ? אין מצב שאני אצליח לבחור רק אחד ..זו תהיה רשימה ארוכה תמודדו, אז אני חושבת שכל האלבום החדש של כפיר אפשטיין והפיל הכחול שכיכבו אצלי ,ויש את יום אחד אולי אפרוש כנפיים שמתחבר אצלי למקומות עמוקים ומדהימים ויש את יום חדש של ריטה שהוא מדהים ויש את כל הדיסק של עידן חביב ואולי מתוכו את מי מדבר אלי שזה שיר שעושה לי צמרמורת הכל פעם מחדש ואת מחכה שהוא מדהים ויש את כל הדיסקים הלועזיים נגיד של דיוויד קוק שאני מאוהבת בו ובמוזיקה שלו ויש בערך את כל הפסקול של יומני הערפד . טוב נראה לי מספיק לא? ואה רגע מה עם גליי? גם הם שחררו כמה דברים טובים השנה .. רגע TT הכי אהוב עליכם? (שקרה השנה כמובן) בשתי מילים? רובי,דגל!
ביותר מילים, לראות אותם, להיות בוומבלי!!! בשורה הראשונה עם כל המשלחת המטורפת שלנו לדעת שהם רואים אותנו לדעת שהם קוראים את השלטים שלנו ולדעת שרובי פאקינג וויליאמס רץ אליינו לקחת את הדגל! החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה: ^^ וומבלי יולי 2011 וכל מילה נוספת ממממממש מיותרת. החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה: החיים שאחרי וומבלי ,טוב די עם זה !!! חאלללס .
מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה? רובי- נח אחרי סיבוב הופעות עצוווום שהייתי בו לא יודעת כמה פעמים אבל מה שכן הסיבוב כלל אותנו! הוא היה פה !! לשתי הופעות! (לא , אני לא חיבסית!) השאר- כנראה עובדים על אלבום לא יודעת אם לבד או עם רובי אבל משהו .. הסרטון החרוש של השנה:http://www.youtube.com/watch?v=973tTX2dSig לא צפוי בכככככככלללל
מאורע שאתם מאוד מצפים לו בשנה הבאה?** לא יודעת נחיה ונראה מה השנה צופנת לי מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה? רק דברים טובים הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

nanny3

New member
HELLO HELLO

לפורום הכי טוב ב-י-ש-ר-א-ל !!!! המון זמן לא ביקרתי אבל את סיכום השנה שלי א ש מ ח לחלוק !!! שיר השנה של TT: טוב, אם שיר השנה אז הוא צריך להיות חדש, אז אני אגיד... המממ.. kidz.. הוא פשוט לא נמאס! שיר השנה לא של TT: אוהו, Tough one... על מה חרשתי?... משהו של איימי ווינהאוס בטח, עליה השלום. רגע TT הכי אהוב עליכם? (שקרה השנה כמובן): לא בא לי לחזור על הדברים.. וומבלי, יולי 2011, מחוות מזמינות של ג'ייסון אורנג'.. חכה דקה, אני כבר באה... החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה: אני לא זוכרת מה היה לי השנה, כנראה לא הייתה לי שנה להיט. וומבלי הכי חקוק לי. החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה: להיות בלונדון חמישה ימים ולא לראות בה כ ל ו ם !!! ואם כבר זה אז החמישי ליולי גם זכור אצלי לרעה !!! מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה? אני צופה חופש ואז אלבום ובתקווה טור, אנפלאגד. כנ"ל מרובי, בנפרד. הסרטון החרוש של השנה: אני לא חורשת. ===>> ישר עושה דאונלואוד למחשב, אם זה שווה. יש לי מאות. מאורע שאתם מאוד מצפים לו בשנה הבאה?** : טור. פליז. פליז. פליז. פליז. או לטוס לחו"ל. או שניהם. או לחוד. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה?: את החברות הלסביות שלי יו נואו הו יו אר, מאחלת לנו עוד המון רגעים משותפים, נטולות דמעות של עצב ומלאות בשמחה וחיוכים.. שאני אשרוד שנת לימודים ראשונה, שאצליח לג'אנגל עבודה, לימודים, זמן פנוי.. זה הכל בגישה! שנהטובה

orlyshka1

New member
אהובתי שבארון....

לא סיפרת לי שאת מתחילה ללמוד!!! קדימה, לעמוד בפינה, פנים לקיר! עכשיו שתפי, גו!

tthanitt

New member
עונה

חיזרים WTF קבלת כוס החלב של מארק!! קבלת כוס החלב של מארק !!:p לראות 2 גורי חתולים נדרסים מול העניים מצפה לראות אותם בפאקינג אולפן הקלטות לא טייק דאת, צעצוע של סיפור 3 (מה לעשות ילדים ) mo40 שנה טובה ופוריה בטייק דאט :DDDDD

orlyshka1

New member
הסיכום שלי....

שיר השנה של TT: LOVE LOVE שיר השנה לא של TT: אדל רגע TT הכי אהוב עליכם? (שקרה השנה כמובן) הפגישה עם גארי... החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה: ובכן.... שורה אחת מעל. וגם הדגל. החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה: לא לנסוע למינכן. מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה? אני מחזיקה אצבעות שגארי יצא לסולו, והכי מושלם אם הוא ישלב את זה עם הטור של רובי. בשנה הבאה בזמן הזה מקווה להיות אחרי טור (רובי לבד וטט4 או רובי עם גארי, חייבסית, כן) ובזמן הקלטות של אלבום חדש ל טט5 הסרטון החרוש של השנה: היו כל כך הרבה.... אז אני אבחר ב 2 שבאמת נחרשו ונחרשים אצלי שוב ושוב ושוב (חוץ מזה של מורי, כן): http://www.youtube.com/watch?v=c1hcptdIPYQ http://www.youtube.com/watch?v=qIYsm0Iyfoc מאורע שאתם מאוד מצפים לו בשנה הבאה? CIN, אלבום של רובי, טור של רובי, טור של גארי (!!!) ופגישה צפופה.... מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה? את האושר הזה ויותר.

nanny3

New member
תודה לך אורלי..

.. שהזכרת לי את מינכן. נכון, זה באמת היה רגע שאמרתי לעצמי בשביל מה אני חיה בכלל ...

Hadar07

New member
סיכום שלי

קודם כל שלכולם תהיה שנה טובה ומתוקה, שתהיה יותר טובה מהשנה שקדמה לה והמון הצלחה, בריאות ואושר ובתקווה שנקבל מוזיקה חדשה מהבנים גם בשנה הקרובה. שיר השנה של TT: ללא ספק The Flood שיר השנה לא של TT:וואי וואי שיר אחד אין מצב שאני אוכל לבחור, אני אציין כמה אומנים שחרשתי על השירים שלהם שהם אדל, ברונו מארס, קריס אלן, דיוויד קוק ומארון 5. רגע TT הכי אהוב עליכם? (שקרה השנה כמובן) מן הסתם רובי לוקח את דגל ישראל ובכלל לראות אותם בהופעה בלייב מקרוב. החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה: לחגוג יום הולדת בהופעה של טייק דאת בפעם ראשונה, כמובן רובי עם הדגל והעובדה שלחצתי ידיים לרובי, ג'ייסון והאוורד. החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה: לא עולה לי כרגע משהו מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה? ציפיות כמובן שהם לא יעלמו לנו, שיופיעו מידי פעם ביחד, אלבום חדש לרובי ובתקווה הופעה פה בפברואר הקרוב! הסרטון החרוש של השנה: כמובן הסרטון שצילמתי של רובי עם הדגל שלנו והקליפ של פלוד. מאורע שאתם מאוד מצפים לו בשנה הבאה?** מבחינה אישית אין משהו כרגע שאני מצפה לו, מקווה שתצא הרבה מוזיקה חדשה של זמרים שאני אוהבת ושבעזרת השם יגיעו לפה אומנים שווים להופעות. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה? הכי חשוב בריאות, תאמינו לי בלי זה שום דבר לא שווה.

למעלה