סיעור מוחות חרשים

אהרון33

New member
../images/Emo42.gif סיעור מוחות חרשים ../images/Emo42.gif

בודאי בקרוב מאד אנחנו מארגנים הפגנה גדולה נגד הממשלה להשגת זכויות מגיעות לנו. בעוד כמה ימים יתפרסמו רשימת תביעות שלנו מהממשלה. דרך אגב אני פונה אליך בתור חרש אליך כחרש אולי אתה בעל רעיונות טובים, יצירתי לתת לנו נשק או כלים להפעיל לחצים על הממשלה לתת לנו. לדוגמא:
הקמת אוהל המחאה- זה ידוע מזמן לכולם.
נסיעה בשיירת מתל אביב לירושלים במהירות נמוכה אך מותרת לפי החוק, יעשה פקק המדינה..- כבר עשו זה
הפגנה עם משורקיות- מרעיש מאד. הבנת? האם יש לך רעיון משוגע,פנטנסטי או דומה. מובן שזה עדיין חוקי ומותר לעשות. אני זקוק לך ממש,תפעיל את תאי אפורים במוחך
אם כן,אנא פרסם כאן. תודה מראש ובברכת שבת שלום
אהרון33

כדי שיחשבו שאנו משוגעים?!

מטורפים? חסרי מוח ויכולת התמודדות עצמית? טוב לי עכשיו עם כל מה שיש לי.. תודה בכל אופן

../images/Emo6.gif

זה מה שקורה למי ששולח קרוספוסטים (אותו הדבר בכמה פורומים)

מזכיר לי

פעם הייתי בחיפה ועל הקיר היו הרבה תוכניות. הרבה חברים דיברו. חבר אחד אמר לי שהוא רוצה לראות מסמך מהטאבו. התחלתי לצחוק.

banana girl

New member
הנה כמה רעיונות מוזרים...

אני לא בטוחה שהכל חוקי אבל אם לא אז תמחוק את הרעיון הנה הרעיונות: אתם יכולים לממשלה ולאיים עליהם שתתאבדו (תעלו על הגג של הכנסת) אם הם לא יחזירו לכם את הזכויות אתם יכולים ללכת לכנסת ולהתחיל שביתת רעב! יהיו לי עעוד רעיונות בהמשך (כנראה... :))

GuyMan

New member
לאהרון בהצלחה= לכלא

אני בטוח אתה תלך ראשון לכלא בגלל למרות אתה עושה ארגון טרורי....נגד ממשלה

banana girl

New member
אם כל הכבוד לממשלה...

זה רק נדמה לי או שהם משחקים? כאילו הללו??? יש להם תקציב! אם באמת לא היה להם אז למה השרים וחברי הכנסת מקבלים טונה משכורת הא??????????????????????????

אהרון33

New member
נו |?! אני בטוח שיש לך מוח

חרש יהודי חכם
. אנא התרכז ולהפעיל את התאים האפורים במוח ולתת לנו רעיונות. אנא התעלם מאוקספורד
והוא יעלם בעצמו.חבל על הזמן. נו
האם יש לך רעיון בבטן, אנא הוצא החוצה וכתוב כאן סליחה שהנני כותב בלשון זכר, כוונתי לזכר וגם לאישה. מחכה לכם ו
(=: אהרון33

מה הוא רוצה ../images/Emo6.gif

למה להתעלם? מה הוא כתב בדו"ח של האסיפה הכללית? 1. ביטול הפסד זמן לוועדי סניפים - הוא הראשון שמבטל. 2. בית בורלא - הגיעו נציגים חדשים שלא ידעו שום דבר. עיכוב נוסף. 3. מרכז יום - עדיין אין מגרש. 4. בית אבות - עדיין אין מיקום. 5. מועדון ירושלים - עדיין אין מיקום. ויש עוד דברים. זה מספיק. מה הוא מחפש כאן? זה פורום לנוער לקוי שמיעה. יש פורום זכויות לחרשים באורט. כתבו שם דברים לא יפים על כותבת חדשה. אין מה לעשות, ככה זה חרשים.

ועכשיו שירשרו אותו למטה ../images/Emo6.gif

סתם קפץ בראש. שיכתוב בפורום זכויות לחרשים באורט. שם כולם יסכימו איתו ואף אחד לא יפריע לו. "לרסס את הממשלה"? נו, באמת.

GuyMan

New member
לאהרון גיבור

אתה צריך לפוגש את הראש העיר לדבר על בעיות תקציב של חרשים ואם הם לא עושים כלום אז פגנה ענק ואז אם העירייה פנתה לממשלה ואם הממשלה לא עונה אז אפשר לעשות איומים לממשלה על זה אתה עושה ישר לממשלה וזה לא טוב ואין לך מה רשימה פגיעים לחרשים ומה כמות כסף ממוצע לחרשים זו שאלה הכי חשוב למרות אתה כבר מאחור כי התקציב גמור של 2002 לפני כחודש...

למעלה