סכמ"ששששש

../images/Emo42.gif סכמ"ששששש ../images/Emo42.gif

קודם כל, חברי פורום יקרים ואהובים שלי. הודעה- ביום חמישי שיבוא, אני אופק ואנני טסות לאנגליה להופעות של 30. אז לא נהיה כא מיום חמישי ה-18 בפברואר ועד יום חמישי לאחר מכן. קיצור שבוע. רננה המקסימה (RenanaD) כמנהלת מדופלמת של כמה וכמה פורומים בתפוז - תחליף אותי לשבוע הזה והיה תהיה אדומה
, אז תהנו איתה! ואנחנו נביא ייצוג לישראל! מי יתן ויכתבו עליי שוב בעיתון
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

maya254

New member
סיכום השבוע שלי :]

קודם כל תהנו באנגליה!!!!!! והכי חשוב כמובן שתביאו ייצוג לישראל! ועל הדרך תחטפו את ג'ארד שימו אותו במזוודה ותעלו איתו למטוס :] אז ככה... השבוע שהיה: עוד שבוע בבצפר. שיר השבוע של 30: עדיין alibi. שיר השבוע: אוווח אלין מהאח הגדול הדביקה אותי בשיר של הפיל הכחול "יסמין". להקת השבוע: תמיד 30stm.. אלבום השבוע: this is war :] מאכל השבוע: העוגיות בצורת לב שאימא שלי הכינה ליום האהבה חחחח משהו טוב שקרה השבוע: הוא נגמר! ויחד איתו גם המבחן באזרחות! משהו רע שקרה השבוע: כרגיל, היה בצפר. ציטוט שאפיין את השבוע\ עשה לכם את השבוע: "צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי". אתר השבוע: facebook. ספר\סרט\סדרת השבוע: 90210 :]] תמונת השבוע: כל התמונות של 30 הן תמונות השבוע! השבוע שיבוא: שיעבור ומהר! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שהנציגות שלנו ייפגשו את 30 וייהנו ועל הדרך גם יביאו אותם לארץ! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שהוא יעבור לאט! :]]

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifואני../images/Emo41.gif

שני, אופק ואנני- תהנו מלא!!!! תצלמו הרבה, תחזרו עם חוויות, ותייצגו את ישראל בכבוד חחח
השבוע שהיה שיר השבוע של 30: Hurricane שיר השבוע: Pink Floyd - Time להקת השבוע: אלא מי? אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע: קינדר בואנו! משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי ציור של ג'ארד שהתחלתי לפני משהו כמו חודשיים באקריליק, וסוף סוף סיימתי אותו. להיות פרפקציוניסטית עד מוות זה לא נחמד. משהו רע שקרה השבוע: מלא שעות נוספו לכל מני מקצועות+עייפות מטורפת=רצון למות. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: The ultimate defence is to pretend אתר השבוע: פייסבוק, as always ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- עדיין לא סיימתי את מלאכים ושדים של דן בראון, סרט- 10 דברים שאני שונאת אצלך (בפעם המאה), סדרה- התחלתי מרתון של שנות ה70 מהעונה הראשונה תמונת השבוע:
השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חמישה ימים גדנ"ע!!!!! יהיה מטורף משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אמות מקור, מחום, מייאוש, מכאב, ומעוד דברים שבטח יקרו לי בגדנ"ע.

BtHeS 94

New member
תהנו בהופעה D:

תהנו!! D: הלוואי שיכולתי לבוא גם :p אני אתגעגע אליכן 333> תמסרו ל-30 ד''ש ממני וחיבוק גדולגדול,חעחעחע XD שיהיה לרננה בהצלחה עם ניהול הפורום, אנחנו נהנה איתה D: אוהבתהמוןהמון. 3333>

orLeto

New member
תיהנו בננות!! והשבוע שלי...

השבוע שהיה: נורא בבצפר שיר השבוע של 30: allibi שיר השבוע: I dont wanna miss a thing (aerosmoth) להקת השבוע: תמיד!!!! 30 seconds to mars אלבום השבוע: This Is War כמובן מאכל השבוע: יפרח משהו טוב שקרה השבוע: בתדודה שלי התחתנה משהו רע שקרה השבוע: הודיעו לי שיש לי 2 עבודות גדולות להגשה ליום שלישי בהפתעה!!! ואין לי זמן לעשות אותם....למה בצפר לא יכול להתחשב??? ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אוקיי יאללה אממ ביי!!" - אני מושפעת ארץ נהדרת... אתר השבוע: facebook ספר/סרט/סדרת השבוע: אוואטר תמונת השבוע : תמונה של ג'ארד בפפארצי על ההכנות לסרט lord of war שכמו תמיד....הוא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שיבוא: שפשוט יהיה בהצלחה עם העוממממס!!! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חתונה!!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בחתונה אני הולכת לבכות כי מי שמתחתן הוא אחד האנשים שהכי יקרים לי בעולם!!!!!! שבוע טוב לכולם! :)

שני ואופקקק תהנוו 3>3>3>

כברר מסכמשתת.. אבל בכל מקרה.... תייצגו את ישראל בכבוד !! והלוואי שיכולתי לבוא איתכם אני בטוחהה שזו תהייה חוויה ענקית בשבילכן !! ואם יוצא לכם לדבר איתם תראו להם כמה ישראל אוהבת אותם ושג'ארד מסמל מודל לחיקויי מתוך היותו אדם בארץ D: ותקנוו ותקבלו מלא דברים של האשלוןן 3> ואנחנוו נתגעגע המון המון המון !! אוהבתתת, דניאל 3>3>3>

ועכשיו.. אסכמ"ש

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: המממ....echelon שיר השבוע:A perfect circle- The hollow להקת השבוע:אין ממש אלבום השבוע:כנ"ל מאכל השבוע:אשכולית עם סוכר :] משהו טוב שקרה השבוע: הממ.מ.מ.מ. מצאתי כרטיס לאופק משהו רע שקרה השבוע: מצאנו אותו ב45 פאונד >< ואני סוגרת את כל השבוע בבסיס ויוצאת איזה 7 שעות לפני הטיסה ואז אני טסה. קיצ.. החל ממחר אני לא בבית בכלל ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:My name is tomo it rhymes with homo אתר השבוע: הפורום הזה ספר/סרט/סדרת השבוע: אני, כריסטינה פ. סיימתי אותו ביומיים.. זה ספר.. כל כך קשה אני חושבת שאני בחיים לא אשכח מה שקראתי שם תמונת השבוע : החולצות שעשיתי. הלבנה שניסתי לעשות מכוערת השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הטיסה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהמשמרות שלי יהיו ממש קשות ואז שאני אהיה ממש עייפה לטיסה ושאני אשכח דברים ללונדון ושהטיסה תתעכב
אמאלה

etmiys

New member
וואו, טוב..

השחורה מדהימה!!! והאדומה גם... למרות שלדעתי זה היה יותר יפה על שחור, אבל הציור מדהים, באמת!.. תהנוווו!!!

RenanaD

New member
תהנו! ../images/Emo24.gif

וכמו שכבר אמרתי לך, צלמו מלא כדי שנוכל לקנא בכן כמו שצריך
החולצות מהממות, את ממש מוכשרת!

למעלה