סמולוויל - הפרק השבועי

TheCharm

New member
../images/Emo42.gifסמולוויל - הפרק השבועי../images/Emo42.gif

לא אהבתי. משעמם. משעמם בסגנון העונה השלישית. כנראה בגלל שקשור ללקס, ולקס ברוב הזמן פשוט לא מעניין אף אחד. גם היה קצת מידי לאנה ולואיס, ופרק שני ברצף שמרת'ה וג'ון רושמים הופעה בלא יותר מ-2 סצינות. וחוץ מזה, לא היה לואיס
למה אלוהים למהההה? אה, כן, והקטע עם אימא-של-ג'ייסון-ביצ'ית-מהגהינום-או-לפחות-מהגלגולים-הקודמים-של-לאנה מאוד אבל מאוד מעניין!

TheCharm

New member
אגב לתוהים

שאנון היא אכן שרה מ"המירוץ לאתמול" (פרק 1.03)

vand

New member
גם אני לא אהבתי את הפרק

אבל מה יש לך נגד העונה ה-3? כל פעם שמדברים על סמולוויל אתה מזכיר עד כמה היא הייתה משעממת... סתם מעניין אותי לדעת איזה פרקים לא אהבת בעונה ה-3?

TheCharm

New member
כל הפרקים?

העלילות היו מפגרות. היו אולי איזה 4 פרקים טובים בעונה הזאת. כל השאר היה מרוח כל כך, שבתכלס, העונה הזאת הפכה להיות בין העונות הבודדות מכל הסדרות שאפשר אשכרה לראות בסדר לא כרונולוגי וזה לא ישנה לך, כי שיעמום הוא גם אם אתה רואה אותו לפני פרק משעמם זה או לפני פרק משעמם אחר.

Jasper Jasper

New member
אני דווקא אהבתי את עונה 3

העונה שפחות אהבתי הייתה עונה 2,החצי הראשון שלה היה נורא.אבל אח"כ היא התחילה להשתפר,עונה 3 הייתה מעולה,ועונה 4 אפילו יותר טובה מהקודמת. JMO.

קובי221

New member
*אילצתי את עצמי להמשיך ולראות...*

הפרק היה לא משו... כל העניין הזה של לקס הוביל אותי למחשבה: 'כדאי לקום מהמיטה, או לא?!' בכל מקרה, לא קמתי
ומזל, כי מאוד מעניין אותי הקטע של לאנה-ואמא של גייסון. מעניין למה זה יוביל?!

TheCharm

New member
בוא נגיד את זה ככה -

זה יוביל למקומות הכי אפלים שבחיים לא התקרבת אפילו לחשוב עליהם.

קובי221

New member
../images/Emo2.gif מעניין ביותר!

ת'אמת, ניחשתי שיהיה משו כזה... ד"א לואיס תחזור??? *מתגעגע*

TheCharm

New member
ברור ../images/Emo9.gif

ואגב, תאמין לי, לא משנה מה ניחשת, אתה לא מתקרב לקצות העלילה הזאת, ואני אומר את זה עוד כשאני אפשר לומר רק בתחילתה.

למעלה