סקר לכבוד הקיץ שבפתח!

../images/Emo42.gif סקר לכבוד הקיץ שבפתח! ../images/Emo42.gif

אז לכבוד הקיץ שאוטוטו מגיע (כן, אני יודעת שטכנית פברואר זה חורף... תגידו את זה לעננים שהלכו כבר מזמן...) והחשיפה התמידית של כפות הרגליים שלנו - קבלו סקר קצרצר: 1. פדיקור - עושות לבד או אצל פדיקוריסטית? 2. באיזו תדירות אתן מחליפות לק ברגליים? 3. האם אתן מתאימות את הלק לכפות הידיים/סנדלים או מורחות מה שבא בלי חשבון? תיהנו!

Marble Arch

New member
עונה בכייף!! מתה על קיץ..

פדיקור - בדר"כ אני עושה במהלך הקיץ פעם-פעמיים אצל פדיקוריסטית ואז מתחזקת לבד, למזלי האיזור הזה הוא לא בעייתי אצלי (עור יבש וכדו'). מחליפה לק ברגליים לא הרבה
בקיץ בערך פעם בשבועיים-שלושה (אני בדר"כ עם בהירים אז זה ניראה טוב הרבה זמן) ובחורף.... אף פעם לא
ואני בעקרון מורחת בלי חשבון! אבל ברור שאם יש לי סנדל צהוב זרחני אני לא אלך עם לק ירוק זרחני

עונה לעצמי...

1. רק אצל פדיקוריסטית!! אני אמנם מקפידה להסיר את העור היבש מכף הרגל במקלחת עם האבן האפורה הזו שבטח כולן מכירות, אבל ממש גרועה בהסרת העור ומריחת לק בציפורניים... את החלק הזה אני משאירה את זה למקצועניות... 2. מחליפה לק בהתאם לתדירות הפדיקור - בערך כל שלושה שבועות... רק אם ממש נמאס לי מהצבע או שהוא מתחיל להתקלף אני משנסת מתניים ומורחת לעצמי (זה כרוך בשעה של ניקוי מסביב לציפורן עם מסיר לק אחר כך... אז אני משתדלת להימנע...) 3. האמת שברגליים אני מרשה לעצמי צבעים שבחיים לא יעלו על הציפורניים בכף היד, אז יוצא שאחרי שבחרתי לק לרגליים, אני מתאימה אליו את הנעליים ובמידת הצורך גם את הידיים (אם הלק ברגליים ממש משוגע, הידיים יהיו בצבע ורוד או ניוד עדין)... אני מחבבת במיוחד את השילוב של לק כחול חזק עם סנדלי הזהב שלי... גווני האדום למיניהם פחות מתאימים לצבע העור שלי, אז כשאני לא רוצה להגביל את עצמי, אני פשוט מבקשת פרנץ' עם קישוט פרח עדין...

InbarChanX3

New member
../images/Emo39.gif

1. פדיקור - עושות לבד או אצל פדיקוריסטית?----- פעם בכמה זמן אצל פדיקוריסטית, שאר הפעמים לבד. 2. באיזו תדירות אתן מחליפות לק ברגליים? --- חח בקיץ? אני ממש עצלנית וחסרת גמישות, אז זה ממש גיהינום בשבילי לשים לק ברגליים. בגלל זה אני שמה בעיקר גוונים כהים ובגלל שהם ברגליים אפשר לחפף ולמרוח עקום, או כשהם מתקלפים אני פשוט מוסיפה שכבה. איזה פושעת אני, הא?
3. האם אתן מתאימות את הלק לכפות הידיים/סנדלים או מורחות מה שבא בלי חשבון?--- תלוי בסיטואציה. מה אני לובשת, לאן אני הולכת... כמה יראו לי את הרגל.... במסיבות הלק שלי בדרך כלל תואם את הצבע של הנעל שיישתלב, ובידיים הצבע של המכנס או החולצה. נגיד.. נעליים שחורות חצאית ג'ינס בהירה וגופייה לבנה. לק שחור ברגליים, ולק תכלת ביד. חח מזעזע, אבל ככה אני

סקרמנטה

New member
מה זה פדיקור? ../images/Emo8.gif

אצלי בעקרון כפות הרגליים מכוסות בגרביונים, גם בקיץ, מטעמים הלכתיים, וכל הטיפול שלי בהן מסתכם בגזיזת הציפורנים. וב"ה אין לי עור קשה אז גם אין לי צורך בטיפול מקצועי.

sHiR TaDmOr

New member
שונאת קיץ!! ../images/Emo7.gif

זה אמצע פברואר, מה זה השטויות האלה ?!@@#$
1. פדיקור - עושות לבד או אצל פדיקוריסטית?לבד 2. באיזו תדירות אתן מחליפות לק ברגליים?לוקח לו הרבה זמן לרדת, בד"כ בין שבועיים לשלושה. בחורף בד"כ אני בלי לק כדי "לאוורר" קצת את האצבעות. 3. האם אתן מתאימות את הלק לכפות הידיים/סנדלים או מורחות מה שבא בלי חשבון?אם זה סנדלים אני משתדלת שהניגוד לא יהיה דרסט, לדוגמא לא תראו אותי עם כחול בידיים ואדום ברגליים או צבעים כאלה

adika60

New member
עונה....

1. לבד. אולי הולכת פעם אחת בעונה לפדיקור מקצועי, אבל אח"כ מתחזקת לבד. 2. פעם בשבועיים 3. מה שבא ברוך הבא!
מורחת מה שבא לי באותו הרגע, מה עוד שביידים אני מחליפה בתדירות הרבה יותר גבוהה, כך שגם אם אתאים במריחה הראשונית זה כבר לא יהיה רלוונטי אח"כ

עונה גם :)

1. פדיקור - למען האמת אף פעם לא הייתי אצל פדיקוריסטית, עושה לבד וגם לא מתעסקת עם זה יותר מדי, רק שיהיה אסתטי. 2. שבועיים בערך. 3. רק מתאימה, נראה לי (לגבי) קצת מבולגן צבעים שונים.

Harlot

New member
עונה גם

1. פדיקור מקצועי אף פעם לא עשיתי. אין לי עור קשה ברגליים ואני לא צריכה להתעסק עם הסרות עור/קילופים וכיו"ב. מדי פעם אני מורחת עליהן קרם. 2. לק ברגליים - בחורף אחת לשבועיים ולפעמים אפילו בתדירות נמוכה יותר. בקיץ לעתים קרובות יותר. אחת לשבוע/שבועיים או בהתאם לחשק. 3. מאד חשוב לי שלא תהיה התאמה. אני אף פעם לא לובשת את אותו הלק בידיים וברגליים (זה יהרג ובל יעבור מבחינתי). אני גם לא אוהבת שהלק ברגליים הוא באותו צבע של הנעל, או שהוא בצבע תואם לאיזשהו פריט לבוש.

עונה :)

1. פדיקור - פעם בחודש וחצי בקיץ, כי אני שונאת להוריד עור יבש לבד!! אבל בין לבין שמה קרמים ומחליפה לק. 2. מחליפה לק די הרבה! אני ממש גמישה ויוצא לי די מדויק
יוצא לי פעם בשבוע להחליף... 3. לפעמים אני מתאימה את הלק לידיים, כי זה יפה בעיניי, אבל אני הולכת לפעמים עם צבעים ממש מטורפים בקיץ, ואם יהיה לי טוטאל לוק כזה, זה פשוט יהיה מזעזע. גם רציתי לנצל את הסקר לשאול שאלה - אם אתן עושות פדיקור לעצמכן, אתן מטפלות גם בקיוטקלס? כי אני כן, והבנתי שזה לא כזה נפוץ. רק רציתי לודא

צונית

New member
../images/Emo11.gif

(אני קוראת בזאת לתפוז לעשות אייקון מסמיק מבושה!
)
ממממ אני ידועה כמזניחת רגליים סדרתית. אני גם הולכת מלא עם טבע נאות והסוליות שעם שלהם עושות שמות בעור הרגליים....
לכן אני לא ממש מהמשקיעות ואף פעם לא עשיתי פדיקור אצל מישהי מקצועית. תמיד לבד, קצת שיוף, קצת מים חמים ומבחינתי הכל סבבה. אולי באמת כדאי שאני אתחיל...
בחורף פעם באף פעם. לא מסתכלת לכיוונן אפילו כשאני שמה גרביים. בקיץ לעומת זאת אני משתדלת להחליף תדיר, אז נגיד אחת לשבועיים ככה.. ואני בהחלט לא מתאימה את הלק בכפות הרגליים לכלום. חושבת שלק זהה בגפיים זה יפה והכל, אבל אני לא אתחיל להחליף גם לק ברגליים אחת לשלושה ימים.... חשוב לציין שאני לא זוכרת מתי לאחרונה ראיתי את ציפורני הרגליים שלי בלי לק. אמנם מחליפה בתדירות לא גבוהה, אבל אף פעם לא מורידה לגמרי ומשאירה אותן ערומות... סקר נפלא!

Marble Arch

New member
טבע נאות זה אסון טבע לכפות רגליים..

כמה רציתי ללכת איתן כשהייתי בתיכון, אבל לא יכלתי לעמוד בפצעים

Simply Blonde

New member
עזבי פצעים

זה היה מוריד צבע לכפות רגליים ונדבק להמוווווווון זמן. צבע כתום מזעזע!

מ ס ט י ק

New member
זה רק הטבע נאות עושה..

אני הולכת בקיץ עם בירקנשטוק, הם לא משאירים כתום על הרגליים, הדבר היחידי שהם משאירים זה יובש...

Come Alive

New member
וואי, כמה זמן לא עשיתי פדיקור...

פשוט, הייתי עושה אצל "יוליה", לפני שהיא הפכה ל"מותג", אם אתן בכלל מכירות אותה.. והבנות אצלה היו עושות מזעזע, גורמות לי לדמם והכל, וגם הייתי נתקעת שם ש-ע-ו-ת, ואני ממש לא הבנאדם שיאהב כאלה שטויות.. אז הפסקתי מזמן. ולעשות לעצמי לא ידעתי כלום בכלל עד לפני לא מזמן, אז אין לי מושג.. אני מניחה שהשנה אעשה ב"לאקה" פדיקור. לא יודעת מה התדירות שאחליף, מתי שילך לי הלק או משהו, נראה לי ואין לי מושג בנוגע להתאמה, הרי לק ברגליים מחזיק יותר זמן אז לא נראה לי הגיוני להתאים כמו בידיים

לימי43

New member
עונה :)

1. פדיקור אני עושה אצל פדיקוריסטית לעצמי אני עושה לבד עם האבן רק...מעדיפה לא לגעת לבד. 2. מחליפה לק בערך כל שבוע ואם יש לי זמן אז לפני.בדרך גם משייפת וגוזזת ציפורניים.. 3.לא מתאימה את הלק לנעליים חחחח רוב הלקים שלי ורודים או סגולים זה הגוונים האהובים עליי..וגם מדביקה מדבקות ולפעמים גם אבנים.לפעמים גם עושה לעצמי פרנץ' :)

mgirl

New member
אני תמיד עונה לסקרים באיחור ../images/Emo3.gif

1. פדיקור - עושות לבד או אצל פדיקוריסטית? פעם אחת עשיתי אצל פדיקוריסטית, רק כדי להבין מה בכלל צריך לעשות - מאז אני עושה לבד פעם בכמה חודשים. זה בדר"כ גורם לי אח"כ לקצת רגישות בכפות הרגליים איזה יום-יומיים, אבל זה קרה לי גם עם הפדיקוריסטית המקצועית... 2. באיזו תדירות אתן מחליפות לק ברגליים? בחורף אני בלי לק, ובקיץ אני משתדלת להחליף הרבה - כבר לפני שנים גיליתי שלהשאיר לק יותר משבוע גורם לי לפטריה בציפורן, וזה נורא מכוער
אז אני מקפידה להחליף אותו כל הזמן. 3. האם אתן מתאימות את הלק לכפות הידיים/סנדלים או מורחות מה שבא בלי חשבון? לא מתאימה!!

ענבל30

New member
קיץ בפברואר? ../images/Emo3.gif שיהיה...

אני מדחיקה את מזג האויר הזה. לא מיציתי את החורף, ממש לא! 1. פדיקור - עושות לבד או אצל פדיקוריסטית? - לא ממש עושה, אבל כל מה שכן עושה, עושה לבד. 2. באיזו תדירות אתן מחליפות לק ברגליים? - שבועיים או שלושה, לפעמים פחות - נדיר שיותר. 3. האם אתן מתאימות את הלק לכפות הידיים/סנדלים או מורחות מה שבא בלי חשבון? - בעיקרון לא מנסה להתאים, אבל בקיץ האחרון קניתי סנדלים בירוק בהיר, וזה צבע שלא הולך עם כל דבר
אז אני משתדלת להתאים.

למעלה