סקר קטן: מה תעשי כשתגיעי

שיפסלה

New member
../images/Emo42.gif סקר קטן: מה תעשי כשתגיעי

למשקל הרצוי לך? איך תצ'פרי את עצמך?

שיפסלה

New member
ואני אתחיל:

אני לא אקנה לעצמי איזה שוקולד טעים או עוגה לנישנוש אני לא אקנה לעצמי מלתחה חדשה
אני אלבש את המכנסיים הישנים שלי. אלה שמחכים לי בארון. הג'ינס ההם שלבשתי בתיכון מלפני 20 שנה זה יהיה הצ'ופר שלי, שמחזיר אותי אחורה בכמה שנים. כמה שזה נשמע אבסורדי. אבל זו המטרה שלי

טיפוטף

New member
ואני דווקא מפנטזת על הביקיני.

מפרידים בינינו 6 קילו. את באמת שומרת ג'ינס מלפני עשרים שנה? איזו גיזרות היו אז? כשאני הייתי בתיכון הלכו עם גזרות צמודות צמודות עם מותן גבוהה. לזה אני בטח לא אחזור. וכמה את רחוקה היום מהיעד?

שיפסלה

New member
גם בינינו מפרידים

6 ק"ג. מודה באשמה. אני מאלה שאוהבות ללבוש בגדים עתיקים שמעוררים בי נוסטלגיה ליָלדוּת שלי. יש לי ג'ינס שחור (שכבר משופשף לאללה) צמוד צמוד ברגליים. עם כמה ששחור נראה מרזה, הג'ינס הזה עושה תחושה של רגליים גפרורים. גיזרה גבוהה כמובן. הגיזרה הנמוכה הזאת שכרגע באופנה ממש ממש לא מתאימה לי. עושה לי קר לחשוב על ללכת עם בטן חשופה. יש עוד כמה ג'ינסים שמחכים מתקופות קצת יותר מודרניות- כולם עם גזרות קלאסיות.

אורי ב ד

New member
כשהגעתי למשקל הרצוי ...

הפכתי להיות פרקטית וקניתי לי כמה ג'ינסים, חצאיות וחולצות במידה קטנה יותר. אבל האמת שהתבאסתי שאפילו שהייתי הרבה יותר רזה הייתי צריכה למדוד מלא בגדים והרבה דברים לא היו במידה שלי (38-40) אלא רק במידה קטנה יותר, כלומר עדיין הרגשתי שמנה יחסית.

מעיןבר

New member
כמוך - אחזור למכנסיים ישנים

יש לי זוג שתמיד היה מדד שלי עד כמה עליתי. למותר לציין שאני אפילו לא חולמת על להיכנס אליו כרגע...

אלבש את הבגדים הישנים שלי...

ולמרות שהדבר שאני הכי אוהבת לעשות זה לקנות בגדים גזרתי על עצמי,שעד שאני לא יורדת את ה-8 קילו שאני צריכה לרדת,אני לא קונה בגדים חדשים,אלה מסתדרת עם כמה בגדים מתקופת ההריון שאני ממש לא אוהבת!!!!!!!!11

micpri

New member
מסע קניות פרוע

עם כל הבגדים הכי חתיכיים וצעיריםשאני יכולה לדמיין - כאלה שאני אפילו לא מעזה לחלום עליהם בעשור האחרון...

אתי אתי

New member
תודה על השאלה ../images/Emo13.gif

לא חשבתי על זה קודם. אני חושבת שאעשה לי יום כייף. שלי עם עצמי. אולי גם אקנה מכנסים חדשים, חולצות כבר קניתי.

תומרותם

New member
אז ככה

היו לי פעם מכנסיים שיכולתי ללבוש אותם במקרה חגיגי שכזה, אבל אני חושבת שהם כבר נעלמו. האמת שאף פעם לא ממש חשבתי על זה... זו מחשבה כיפית ומצד שני גם די מבאסת... אני חושבת שכמובן אתחיל במלא בגדים שאף פעם לא יכולתי ללבוש ואולי אפילו, רחמנא לצלן, אקנה בגד ים !! ואלך להוריד שערות בלייזר... יש פחות שטח פנים!

לבנה123

New member
יש לי מכנסיים שאני מחכה ללבוש אותן

כבר. הן מדהימות, ועלו עליי לפני ההריון. 61 קילו - היר איי קאם!

טוב כמובן הבגדים שלפני ההריון אבל

גם מלתחה חדשה ועוד פנטזיה. פרס שהבטחתי לעצמי והוא הורדת שיער בלייזר, כי ביחד עם הביקיני אני רוצה להיות מושלמת בקיץ הבא.

ניתוח לסידור החזה + מתיחת עור

ושאיבת שומן בחגורה. כמה שאני מורידה במשקל האזורים האלה נשארים מגעילים ונראים לא מטופלים. ובנוסף אם יהיה כסף אני חולמת בסוף התהליך לנסוע לקריביים עם הבעל לכמה ימים לנוח ללא הילדים.

קלריסה

New member
אוי, אני כל כך אשמאאאאאאאאאאח!

שמפניה עם תותים (נכון שזה נשמע רומנטי כזה?) ומה עוד? בלונד. פלטינה, אלא מה? אחרת איך אתאים את עצמי לחתימה שלי כאן בסוף ההודעה?

אפרת12

New member
אני - כשהגעתי למשקל הרצוי

וגם השטחתי בחזרה את הבטן...... . . . . . . . . . הלכתי ונכנסתי שוב להריון

למעלה