סקר

../images/Emo42.gif סקר ../images/Emo42.gif

אז ככה בסקר הזה יש כמה שאלות אז בבקשה ליד כל תחילת תשובה לשים את הציור של השאלה...
איזה תכונות אתם חושבים שבולטים בתאומות
איזה תכונות אתם חושבים שיש בתאומות אבל אי אפשר לראות
איזה תכונות אתם חושבים שהתאומות צריכות לתקן

ואוו זה סקר קשה:)

זה קשה כי אנחנו לא מכירים אותם אישית התמונות לא אומרות כלום אממממ לשאלה 2- חמודות לאלה חחחחחחחחח בעצם אפשר ליראות גם שאלה קשה): אני לא חושבת שהן צריכות לתקן אני לא מכירה אותן אישית כדי לדעת:)

כמה דברים...

דבר ראשון לענות עם התמונות של כל שאלה... ואני מכוונת לרוב מסרטים ותוכניות אפשר לראות קצת איך הן מתנהגות... למשל ברוב הסרטים אשלי כזאת מתפרעת ומרי קייט פחות... הבנת???

האאאא הבנתי:)

אז אני אוהבת אותן איך שהן זה כזה חמוד שאחת קצת מתפרעת והשניה ל נ.ב אחלה סקר
חיייבת ללכת נדבר מחר:)

תשובות :)

קודם כל... התכונות שבולטות בתאומות (לפי מה ששמעתי בציטוטים): נחמדות, אדיבות מתוקות וכו... שנית...אני חושבת שאת התכונה שאי אפשר לראות בהן: עצבנות, קוצר רוח, כי הן יותר מדי נחמדות בשביל לשנות את כל זה. הן לא מטומטמות אתם יודעים... שלישית: הן יותר מדי צנועות, הן לא ילכו ויגידו: "אני כוכבת גדולה"! לא הן צנועות, אני חושבת שהן צריכות להגיד פעם אחת למישהו שאין להם זמן יש צילומים או משהו כזה שיקלטו שהן "סופר-סטאר"!

plomphy

New member
סוף סוף סקר מעניין!!!- כל הכבוד!

כמובן מה שכולם מדברים על (הם בולטות...) שמרי קייט יותר ספוטיבית ואשלי אוהבת קניות ובלה בלה בלה..
שיש להן רצון ממש ענקי לחיים נורמליים, לא סתם משהו קטן שלכל סלבריטי יש אלא ממש גדול.
אני לא מכיקה את התכונות הרעות שלהן אז קשה לי להגיד...

למעלה