עברתי החזרה

oritgz

New member
../images/Emo42.gif עברתי החזרה

הי לכולם. ביום רביעי עברתי החזרה של שלוש ביציות חמודות. זה הטיפול הראשון שלי וגם האחרון אני מקווה... לא שהיה נורא, נהפכו ממש לא חשתי בשום כאב אחרי השאיבה. האמת היא שרציתי לדעת אם אמורים להרגיש משהו בימים האלו שאחרי ההחזרה? ואם יש הריון תוך כמה זמן ניתן לדעת ע""י בדיקת שתן?

מרב.

New member
אורית

אם עשית הפריה, בוודאי יזמנו אותך לבדיקת דם 12 יום לאחר הכוריגון, כדאי שתמתיני לבדיקת הדם, כיוון שכבר הוחלט והוסכם ונבדק והוכח שבדיקות השתן אינן אמינות... תתאפקי (תרתי משמע)
לגבי ההרגשה אחרי החזרה- עוד לא הייתי שם, אבל נראה לי שההרגשה רגילה, כמו אחרי הזרעה. מחזיקה אצבעות, מרב

נועם@בת

New member
שיתחלקו וישרישו ויחתמו אצלך קבע

לא חייבים את כל השלושה כמובן
גם אחד או שניים יכולים לעשות את העבודה. מחכים כאן לבשורות טובות
גמר חתימה טובה נועם

אורית שולחת לך ../images/Emo57.gif למזל .....

ו12 יום אחרי הכוריגון ניתן לראות את עלית הבטא בבדיקת דם שמראה הריון ! מאחלת לך שתיראי את העליה הזאת עוד שבועיים והיא תכפיל ותשלש ... יש בנות שמרגישות את ההריון ויש שלא אני בזמן הקצר שהיה לי הרגשתי מין התכוצויות קצרות בבטן התחתונה ומין הרגשת מחזור והציצק´ס כאב מות אבל אצל כל אחת זה אחרת ...חבל לחשוב על זה יותר מידי תני לעוברים קצת מנוחה .. בהצלחה יונית

בהצלחה בהצלחה בהצלחה ../images/Emo39.gif

הפריה ראשונה בשנה החדשה... מה יכול להיות יותר מוצלח מזה? מחזיקה לך אצבעות

יפעתי&

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif מה שמרגישים זה

נורא אינדיוידואלי ואין שום הרגשה שמרמזת בוודאות לכאן או לכאן, אין מנוס אלא לעבור את הימים האלו... בדיקה עושים בד"כ אחרי 12 יום. שיהיה רק טוב

למעלה