עוד דרך...מיני רבים :)

• פותח הנושא gal
  • פורסם בתאריך

gal

New member
../images/Emo42.gif עוד דרך...מיני רבים :)

אני רוצה להוסיף משהו שהוא מן כמו "תפילה" פרטית שלי לפני השינה
... אומרים ש"הכי טוב" לפני השינה שהגוף והנשמה ברוגע. (כתבתי לי את זה על דף נייר, רגיל ביותר והתוצאה...פ ל א!!!) הגיעה העת בה אני מוכנה להשלים ולסגור את כל המעגלים עם עצמי. אני לומדת להביט פנימה באהבה ושלמות. אני מגלה את עצמי האוהב, הבוטח והשלם. ברגע זה אני מוכנה לשחרר מלבי כל רגש של כעס, זעם, הרגשה של אי צדק או כל תחושה פנימית שנעשה לי עוול. אין בי כל חרטה, אשמה או צורך לתקן את בעיות העבר. כל התנסות או חוויה שעברתי בעבר, באה לפתח אותי ולהפוך אותי לאדם שלם ואוהב יותר. אני אוהבת את עצמי ופותחת דף חדש בחיי. אני מקבלת את עצמי, אני שווה, מעתה והלאה מגיעים לי כל האהבה, היופי, השפע והטוב שבעולם. אני מקרינה שלום, שמחה והרבה רצון טוב כלפי עצמי והסביבה, שמחה ואהבה שולטים בכל. כעת אני מתחילה יום חדש כאשר אני מרגישה בתוכי יותר אופטימיות, צחוק ושמחת חיים. אני יוצאת מהסרט הכובל של חיי ע"י כך שאאמץ לעצמי מעכשיו קלילות ו…רוח משחק. אני יוצרת את החוויות וההתנסות בחיי. מעתה והלאה חיי בידי, אני מצויה בתהליך של שיפור ושינוי לטובה בכל מובן. מתוך מודעות זו, חיי נעשים מרגע זה קלים ופשוטים יותר. אני פותחת את עצמי לערוצי חשיבה, יצירה והצלחה חדשים. דלתות חדשות נפתחות בפניי והכל מתפקד בהרמוניה. אני מסכימה ליצור שינוי חיובי בחיי ומאפשרת לשינוי זה להתרחש באופן ספונטני וטבעי. מעכשיו אני מוצאת את הדרך להצלחה. מהיום והלאה אני מתברכת בכל מעשה ידי בעזרת האל. אני מצליחה בכל דרך, מקום וזמן, ורוצה להודות על כל השפע שיהיה מנת חלקי מהיום והלאה. מעתה אני מבורכת בכל. מעתה ימשכו אלי מצבים שמחים ואנשים מאושרים. החיים שוב מחייכים ומאירים אלי את פניהם כמו פעם. מרגע זה לא קיים מחסום בפני האושר שלי. אני בוחרת באושר ושמחה מהיום והלאה כי זה מגיע לי באמת. הכוח האלוהי מכוון אותי להצלחה ביום יום. בכל דרך ומקום. אני מקבלת הדרכה ואור דרך ההשגחה העליונה וכל דבר שאפעל יגיע ויביא טוב. אני פועלת מתוך מרכז של אור ואהבה. אהבה אלוהית מקיפה ועוטפת אותי. טוב מופלא זה מגיע לי. אני מרגישה בטוחה, מוגנת ומאושרת. בכל פעם שאחשוב על השלילי והרע, יתחזק בי הטוב והמואר. בכל רגע אני משתפרת. אני מגנט המושך אליו שפע של דברים טובים מהחיים. אני חזקה ומאושרת מתמיד. אני מודה לאל ומלאה באהבה לכל. תהנו

gal

New member
WOW

היי. ראשית כל זה לא חולל שינוי ביום אחד, אבל אני מרגישה כבר שינוי באופן החשיבה שלי לחיים וקבלת הדברים ביתר קלות ונוחות. להגיד לך ת'אמת ? פתאום אני מרגישה שאני יותר חשובה לעצמי (הייתי גם קודם, אך הסביבה והמשפחה תמיד היו מקום ראשון...הם הם והם:) כעת זאת אני "קודם" ואז כולם! אתן דוגמא טריה ל"מהפך"... לפני כחודש פוטרתי מהעבודה ואני די במינוסים ובאלגנים מבחינה כלכלית, די יבש לי מבחינה חברתית החלטתי "להקשיב" ללב / לרצונות / לתחושות ואף לחלומות ובמקום להתחיל לחפש עבודה (מיליון קו"ח שלחתי ולא קרה כלום) החלטתי לעזוב את הארץ, לפתע פתאום הרגשתי שהעולם לא קרס עקב הפיטורים (כך הייתי מרגישה לפני כן), פתאום קלטתי שזה לטובה וזה מן סימן לנשמתי הכלואה!!! לצאת מפה לתקופה מסויימת, להכיר את העולם הגדול, לצאת ולצבור חוויות אני קוראת לזה (עפ"י שאסור לתת שמות ומושגים לדברים) ---> מסע אל "העצמי" ! אין לי מושג מה יוליד יום, אני רק יודעת שאני נוסעת לשאוף אויר צח / שונה ובעזרת השינונים הללו, אני מרגישה מצוין (בתור חששנית כפייתית) ולא "מפחדת" מהשינוי ומהלא נודע. הערה כללית: יש ברשותי בית שהוא שלי, אפילו ששיפצתי אותו שנה שעברה לארמון קטן ומטריף, השכרתי אותו לשנה (לצאת מהחובות), מכרתי את הרכב, הפסקתי לחפש עבודה, וברגע זה שאני מרגישה תיירת פה "בבית", אני לא יכולה להרגיע את הפרפרים בבטן...משתוללים בפנים וגורמים לי הרבה התרגשות ועונג על האומץ והתעוזה. בכדי שלא להלחיץ עצמי אני (לפעמים יש צורך) מרגיע את עצמי ומשננת שזה "רק לשנה"...ושעולות תהיות ושאלות אני מצהירה כי אני נוסעת "בלי פנקס" פתאום הנשמה הקטנה והגדולה שלי לא מפסיקה לחייך, היא מרגישה את החופש באוויר, אדרנלין מתוק כזה מציף אותי, התגובות של הסביבה עוד יותר מוכיחות לי כמה זה צעד מחייב (תמיד חשבתי שלא יכולים להסתדר בלעדיי:) פתאום אני קולטת - יותר מתמיד - כמה זה אתה מול עצמך לפני הכל. כמה חשוב התחושה שלפני השינה, החשבון הנפשי הזה לפני שנרדמים, האמת האמיתית שטופחת לך על הפנים, מי אתה מול כל העולם הזה. אני מאחלת לכולם להגשים עצמם בדרך חיובית, מוארת, שלווה ונינוחה ומלאת בטחון ואהבה לכל. בהצלחה לי ולכם :)))

Anabel74

New member
שיהיה לך בהצלחה../images/Emo70.gif

בדרכך החדשה. התפילה שלך מקסימה ומרוממת! הייתי אולי מורידה רק חלק קטן, שמתאר אמנם מה את משחררת אבל מתמקד בדברים שליליים. ("רגש של כעס, זעם, הרגשה של אי צדק או כל תחושה פנימית שנעשה לי עוול. אין בי כל חרטה, אשמה או צורך לתקן את בעיות העבר"). כמובן זו דעה אישית שלי ואם לך טוב עם שינון התפילה כמו שהיא זה הכי חשוב! כל טוב ואושר רב לימור

פרפור החיים

יפה מה שאת מתארת...גל הזכרת לי משפט עתיק שאומר שיש להתיחס לבית כאילו אנחנו אורחים בו. לא להתיחס איליו כאל משהו מובן מאיליו. אמרי לי, איפה את מרגישה בבית? מה נותן לך תחושה של בית? ברגעי ההרדמות יש הרבה קסם, כשיודעים לעשות אותו. כך גם ביקיצה. אימרי מה את חושבת, האם אנחנו באמת ערים למה שקורה? האם פעם הרגשת ש"התעוררת" למרות שלא ישנת?

gal

New member
שיט שיט שיט .....

אתמול בלילה ישבתי וכתבתי וכתבתי וכתבתי והעשרתי אתכם ואותי במלאן פרטים כ"כ הרבה כתבתי, בשוונג רציני שיתפתי ו....... נפל לי המחשב ללא הודעה מוקדמת ולא נשאר זכר ממה שכתבתי - וכתבתי הרבה - זה העציב אותי נורא כי נגעתי בנקודות כה רגישות וחשובות (ואישיות) ו...ככה, פתאום התעייף אדון מחשב והחליט בלי להגיד אפילו "לילה טוב" לקרוס לו. האם לדעתכם שינן לעצמו כי נמאס לו לחזור אחרי... וכי החליט "להקשיב לעצמו" ולהיות עצמאי בשטח לא דופק חשבון ?!?!? אני אראה לו מזה... אני מתנצלת אך מתעצלת לשחזר, אתם יודעים, זה עניין של שוונג... בכל מקרה, אביבה, האם המשפט העתיק לגבי הבית שהזכרת הוא של "אושו" ? קראתי מלאן ספרים שלו, ובאחד מהם הוא דיבר בדיוק כך / על זה. (זה היה הפתיח של אתמול שנמחק). עכשיו אני צריכה להעניש את אדון מחשב ולשלוח אותו בשעה כזאת לישון. שבת שלוש

בוקר טוב

אין דבר, כשקורה לי מקרה כזה, אני יודעת שזה מה שהכי טוב שיקרה גם אם הקדשתי לזה הכי הרבה זמן ותשומת לב. בטח עוד מעט יהיה לך עוד מה לכתוב. לגבי המשפט, לא זוכרת מאיפה. נראה לי, בזכרון עמום, שזה בא ממקורות סיניים כלשהם שקראתי למרות שקראתי גם את כתבי אושו. לא להעניש את אדון מחשב, ממליצה לך ללטף... זו תזכרות גם ממנו שגם הוא לא מובן מאיליו. שבוע טוב יום נעים

התפילה שלי

שיהיה לך יום טוב.קראתי את שכתבת ובהבנתי יש לך הרבה חסימות אנרגטיות אשר דורשות טיפול. עצם הרעיון הינו נחמד אולם לא עגעת לעומק המתאים אם תרצי להגיעה לרובדים עמוקים יותר אני מציע לך את עזרתי. שבוע נפלא

למעלה