../images/Emo42.gif עוד דרך...מיני רבים
אני רוצה להוסיף משהו שהוא מן כמו "תפילה" פרטית שלי לפני השינה
... אומרים ש"הכי טוב" לפני השינה שהגוף והנשמה ברוגע. (כתבתי לי את זה על דף נייר, רגיל ביותר והתוצאה...פ ל א!!!) הגיעה העת בה אני מוכנה להשלים ולסגור את כל המעגלים עם עצמי. אני לומדת להביט פנימה באהבה ושלמות. אני מגלה את עצמי האוהב, הבוטח והשלם. ברגע זה אני מוכנה לשחרר מלבי כל רגש של כעס, זעם, הרגשה של אי צדק או כל תחושה פנימית שנעשה לי עוול. אין בי כל חרטה, אשמה או צורך לתקן את בעיות העבר. כל התנסות או חוויה שעברתי בעבר, באה לפתח אותי ולהפוך אותי לאדם שלם ואוהב יותר. אני אוהבת את עצמי ופותחת דף חדש בחיי. אני מקבלת את עצמי, אני שווה, מעתה והלאה מגיעים לי כל האהבה, היופי, השפע והטוב שבעולם. אני מקרינה שלום, שמחה והרבה רצון טוב כלפי עצמי והסביבה, שמחה ואהבה שולטים בכל. כעת אני מתחילה יום חדש כאשר אני מרגישה בתוכי יותר אופטימיות, צחוק ושמחת חיים. אני יוצאת מהסרט הכובל של חיי ע"י כך שאאמץ לעצמי מעכשיו קלילות ו…רוח משחק. אני יוצרת את החוויות וההתנסות בחיי. מעתה והלאה חיי בידי, אני מצויה בתהליך של שיפור ושינוי לטובה בכל מובן. מתוך מודעות זו, חיי נעשים מרגע זה קלים ופשוטים יותר. אני פותחת את עצמי לערוצי חשיבה, יצירה והצלחה חדשים. דלתות חדשות נפתחות בפניי והכל מתפקד בהרמוניה. אני מסכימה ליצור שינוי חיובי בחיי ומאפשרת לשינוי זה להתרחש באופן ספונטני וטבעי. מעכשיו אני מוצאת את הדרך להצלחה. מהיום והלאה אני מתברכת בכל מעשה ידי בעזרת האל. אני מצליחה בכל דרך, מקום וזמן, ורוצה להודות על כל השפע שיהיה מנת חלקי מהיום והלאה. מעתה אני מבורכת בכל. מעתה ימשכו אלי מצבים שמחים ואנשים מאושרים. החיים שוב מחייכים ומאירים אלי את פניהם כמו פעם. מרגע זה לא קיים מחסום בפני האושר שלי. אני בוחרת באושר ושמחה מהיום והלאה כי זה מגיע לי באמת. הכוח האלוהי מכוון אותי להצלחה ביום יום. בכל דרך ומקום. אני מקבלת הדרכה ואור דרך ההשגחה העליונה וכל דבר שאפעל יגיע ויביא טוב. אני פועלת מתוך מרכז של אור ואהבה. אהבה אלוהית מקיפה ועוטפת אותי. טוב מופלא זה מגיע לי. אני מרגישה בטוחה, מוגנת ומאושרת. בכל פעם שאחשוב על השלילי והרע, יתחזק בי הטוב והמואר. בכל רגע אני משתפרת. אני מגנט המושך אליו שפע של דברים טובים מהחיים. אני חזקה ומאושרת מתמיד. אני מודה לאל ומלאה באהבה לכל. תהנו
אני רוצה להוסיף משהו שהוא מן כמו "תפילה" פרטית שלי לפני השינה