עוד שרשור לבראשית...

../images/Emo42.gifעוד שרשור לבראשית...

לא קבענו יום שעה ומקום למפגש..אז יאללה!! תעלו הצעות...

מישה אמר לחץ?

המממ בטח לפני בראשית שוב יהיו שירשורים אז לדעתי כדאי לארגן את זה יום לפני? בכל מקרה- לדעתי ביום הראשון....בחצות ככה...באיזה צ'אי מרכזי

DidjiT

New member
טוב תשמעו!!

אני לא יקבע שוב פעם תמקום מפגש.. כי כולם יודעים מה קרה בבומבומלה...
..חחח אבל אני יגיד לכם שחברים שלי פתחו צ'אי ושמעתי שהולך להיות שם מגניב בטירוף! מקום יפה לאללה.. [טוב.. תמר עושה תקישוטים..חח] ואני הולכת לחרוש שם תמקום.. טוב אני מקבלת צ'אי חינם.. מי אמר זין ולא קיבל? חחח
אז אני ממליצה לשבת שם.. הבנתי שזה מחוץ למתחם של הפסטיבל.. אבל נו טוב.. גם הצ'אי שלנו היה מחות למתחם והוא היה הכי טוב שם! אז... תחליטו... וגם שאין מה להלחץ.. הפעם כולם מכירים את כולם כולם כבר מדברים ויש תפלא' ואני בטוחה שנסתדר! יהיה טוב! תאמינו לי .. יהיה טוב! אין סיבה לפתוח כל יום עשר שרשורים כאלה! אמן.

starguiding

New member
מחוץ למתחם הפסטיבל?

איפה? זה הכי טוב להיפגש בצ'אי שופ, הכי סבעבע ופנאנים והכל ככה, רק שיהיה גם במקום שיהיה נוח לכולם להגיע (בגלל שמי שנמצא בקמפינג בצד אחד של המתחם ממש לא רוצה ללכת כל הזמן עד לצד השני, ולפעמים זה יכול להיות ממש מעיק, כמו שקרה לי בפסטיבל הקודם...
).

DidjiT

New member
כאילו...

ישר תשער איפה שאת תמיד צריכה להראות תצמיד.. ומחוץ לזה תמיד יש מלא דברים... היית בבומבומלה? קיצר.. את כבר תביני... אני עדיין לא יודעת איפה זה.. אבל תביאי תטלפון שלך אני מבטיחה אישית לדאוג לזה שאני יראה אותך! ואם את רואה אותי את רואה את כל הפורום כי אני מכירה את כולם, פאנן?

starguiding

New member
לא הייתי בבומבמלה...

ויש בבראשית יותר משער אחד, בגלל זה אני מבולבלת... ובד"כ אחרי השערים יש את הקמפינג, אז זה נראה לי מוזר נורא... אבל פ'סדר, אם את אומרת אז סבעבע
. הפלא שלי: 052-8616-756...
אני רשמתי גם את שלך מהשרשור של הפלאפונים, אני אדבר איתך נראה לי ביום רביעי כבר.. מתי את מגיעה בכלל לפסטיבל?

את מזה מותק עם הלחץ הזה....../images/Emo6.gif

תכתבי גם את שלי אחות-0506395207 כי אני באה בלי אנשים בינתיים נראה לי אז יהיה לי הרבה זמן לעזור לך למצוא מקומות....

starguiding

New member
Way ahead of you../images/Emo70.gif

כבר רשמתי, בובע.
אני שמחה שאת מוצאת את הלחץ שלי כדבר חיובי
... תגידי, את באה ביום חמישי או ברביעי בערב?

למה לבוא ברביעי בערב?../images/Emo12.gif

אמממ ההורים שלי נוסעים לכינרת ביום חמישי אז אני כבר אקח איתם טרמפ בחמישי... נקווה רק שהם יוצאים מוקדם.....

starguiding

New member
כן... אבל זה כבר לא רלוונטי../images/Emo6.gif

דיברתי היום עם החברה שאני באה איתה והיא אמרה שהיא באה ביום חמישי בצהריים-אחה"צ, אז אני אבוא בזמן הזה... אז... לא חשופ

../images/Emo124.gif../images/Emo96.gif(תדמינו שזה צ'אי)../images/Emo88.gif

סבבה אז נהיה בצ'אי הזה ששיר תגיד כבר איך קוראים לו וכאלה לפני בארשית, בלילה הראשון ונחליט על שעה אח"כ... נוכחות של באי בארשית חובההההה לאללה!!!! שאפחד לא ישכח! ואם אתם עם אנשים מעניינים תביאו אותם
ולא אכפת לי! כולם באים! גם תומר והתאומים
חחח נראה לי שאני צריכה לעשות הפעם רשימה של מי שאני צריכה לאנוס כי הוא הולכת וגדלההה
ו... מה עוד רציתי? אממממ לא חשוב כיף חיים

רגע רגע רגע../images/Emo12.gif כנסווווו!../images/Emo46.gif

ראסטפרן כבר פירסם מתי המפגש! אז כנסו פה וזה מה שיהיה בלי ויכוחים או רעיונות! כי אם נתחיל לריב זה יגמר באלפיים שירשורים כמו בדר"כ...
טוב אז זה מה שיהיה ומי שרוצה לפגוש מישהו אחר לפני, אני מרשה לו (אהמ אותי אהמ אני נחנקת שיעול שיעולללל) ובפעם הבאה...לי...
חחח 'סתכלי שלא קבענו כבר בשירשורים אחרים כי זה גורם לבילבול ולפאניקה פורומית מטורפות
ואנחנו מכירים את הפורום הזה...
קיצר..... כיף חיים.

למעלה