פארק במרכז הישוב

papageno1

New member
../images/Emo42.gifפארק במרכז הישוב../images/Emo141.gif

מאוד משמח ומרגש לראות את הדחפורים עולים סוף סוף על מרכז הישוב. כשנבחר, הכריז טימי על כוונתו לבצע שינויי תב"ע מקיפים, שיאפשרו הקמת פארק במרכז היישוב, ובתקופה האחרונה נראה היה כאילו הציב לעצמו, וליישוב כולו, מטרות מרחיקות לכת מדי. הוועד הלך על פתרון בגדול, פתרון מקיף ורציני לבעיית השטח הזה. הבעיות התכנוניות והמשפטיות בפניהן הם עמדו היו אדירות. כעת נראה כי זה היה מהלך נכון. אני רוצה להביע את הערכתי ותודתי הרבה לכל העושים במלאכה עד כה. יישר כוח!
כמוסר השכל מהמהלך הזה, הייתי מציע לחברי הוועד לשתף יותר את אנשי היישוב בתוכניותיהם. במכתבו, ציין טימי כי כעת עובדים על שלב ב'. מה בדיוק כלול בו? שחר

כל הכבוד לועד על הפארק במרכז הישוב

אבל מצטער זה ממש לא מובן מהמכתב של טימי איפה בתב"ע החדשה בשלב ב' יש את המדורות של ל"ג בעומר או אולי בכלל דחו את ל"ג בעומר לשלב ג'. אגב מישהו יכול להסביר לי מה זה תב"ע והאם זה קשור לקזינו בטאבה?

sharon669

New member
מי ישלם?????

זה נחמד שהתחילו לבנות משהו סוף סוף אבל!!!! פארק רחב ידיים משמעו המון מים להשקייה, וטיפול גינון בקיצור המון כסף! מישהו שם למעלה חשב על הנקודה הזו?

בובי30

New member
שרון צודקת

למה לא להתלונן שקורה משהו טוב? חשוב תמיד להתלונן שרון, על כל דבר. ככה חינכו אותנו בפולניה.

sharon669

New member
במקרה אני יוצא פולניה אבל לא מתלונן

אני מעלה נקודה לדיון, מותר?

TakeOne

New member
שרון צודק.

נעשתה בדיקה מקיפה בנושא. להלן הממצאים: 1. עלות ההשקייה והתחזוקה של אזורי הנוי בפארק עומדת על X אלפי ש"ח בשנה. 2. אם במקום זאת ירצפו במשתלבות, העלות תרד ב 25%. אבל עלות הבנייה תעלה ב - 44.5% 3. אם נוותר על משתלבות ונסלול אספלט דק בכל רחבי הפארק, עלות הקמה תרד ב - 57.8% וכך גם עלות התחזוקה השוטפת. סביר אמנם שהילדים יתלוננו קצת על אי נוחות, אבל אחרי ששרון יסביר שחסכנו כסף, הם וודאי יבינו. 4. מנגד, יש אפשרות לחסוך עוד יותר. אפשר לוותר על השבילים ופינות הישיבה בכלל. לרדת מהמתקנים. להוציא מהתוכניות את פיתוח הנוי, ולמחוק את סעיפי התשתיות בתוכנית. נשאיר את מרכז הישוב כפי שהוא. זה הכי זול. גם מאוד פרקטי לל"ג בעומר, וגם קיימנו דיון, בדיוק כמו ששרון אוהב.

adi os

New member
בדיחה על פולנים

למה יש פולניה אחת בגן עדן ? כי שתיים זה כבר יהיה גיהנום !!

zagor71

New member
תודה וכל הכבוד !

מגיעה יותר ממילה טובה לכל המעורבים - הגיע השידרוג המיוחל ליישוב בזכותם ! יש בכל זאת סיכוי לבריכה ? נראה שתהיה שימושית יותר ממגרש כדורעף חופים (?!) איזה חנויות יוקמו ? הדואר החדש יפעל במתכונת הנוכחית (חצאי ימים וללא שירותים נלווים) ? תהיה חנייה נוספת לבאי הפארק או ששוב ייגזלו חלקי מדרכות וחניות של דיירי הרחובות השכנים? תמשיכו בפועלכם המבורך !

kiyossi

New member
../images/Emo51.gif על השדרוג

לאחר שידרוג שדה הטרשים שהיה מנת חלקנו ועלבוננו כתושבים במשך עשור שנים, בהחלט ראוי לברך את העושים במלאכה בתודה גדולה והמשך עשייה מבורך. כמובן שהדרך עוד רבה עד שנגיע לנחלה המיוחלת, (כל אחד/ת והעדפותיו הוא) אם זאת בריכה ,מרכז קהילתי,מועדון נוער מכובד, אבל בהחלט לא למרכז מסחרי מיותר כאן ובטח שלא כלכלי לאף משקיע.. אני מאמין שיום אחרי שעבודות פיתוח הפארק הגדול והיפה יסתיימו ,מרכז היישוב יראה הרבה יותר מכובד ונעים לעין. וכמובן ששדרוג שכזה רק מעלה את רמת חיינו ורמת נכסינו. כולנו חייבים תודה לכל אלה שנתנו ידם במלאכה. וועד היישוב בראשותו של מר. טימי ברנרד, המתנדבים שעזרו שתרמו מהידע שלהם ושמלווים יד ביד את חברי הועד הנהדרים שלנו,וכמובון למועצה האזורית בראשות מר.שמעון סוסן.

דרורורד

New member
חייבים למנוע גישה של ילדים לאזור העבודה

חייבים לגדר ו/או לפזר שלטים המזהירים מפני מעבר בשטח העבודה. הילד שלי עבר שם ונתקל ביתד בולט, תקוע באדמה. המכנס נקרע לגמרי, הרגל, במזל, רק נשרטה. עם כל הרכב הכבד שמסתובב שם עכשיו - זה ממש מסוכן. בטיחות מעל הכל!

למעלה