תשובותיי לחירות..
מה שלומך? ב"ה עכשיו יותר טוב... *מתי יש לך יום הולדת?15/05 י' באייר *את עובדת? אם כן במה?אני לא עובדת אבל רוצה לעבוד ב"ראש יהודי" *למה קראו לך רינת?סיפור קצת מוזר אבל בגימטריה יוצא שזה כמו הגימטריה של השם של סבי ז"ל וזה היה באמצע שבת ששרו את המזמור "ברינה יקצרו..." וירד לאבא שלי האסימון
*איפה את גרה?אשדוד *מה החלום שלך?להיות רה"מ וזה לא בצחוק... *מה לא היית עושה בחיים?לא יודעת... *איזה מקצוע בבית ספר את הכי אוהבת?הסטוריה,תנ"ך,תושב"ע,חינוך,ספרות..(ושוב אני אדם מוזר) *איזה את הכי שונאת?חנ"ג אולי?מעבידים אותנו קשה... *איזה זמר את הכי אוהבת?אוהד,עוזי ז"ל,המשורר נתן יונתן,אריק איינשטיין,שלום חנוך,הביטלס,אדם סנדלר(אולי כבר שכחתי כמה...) *שחקן?אדם סנדלר(גאה ביהודים חחח) *קליפ?"תגידי לו" עד שיגיע "ליל האהבה" נראה לי *בכמה הופעות של אוהד היית?4... *מה התחלת להעריץ אותו ומאיפה שמעת עליו?בפנאי פלוס הייתה כתבה קטנה וזה היה בסביבות ינואר... *כמה שעות את על המחשב ביום?לא הרבה בגלל הלימודים... *מה התוכנית טלויזיה האהובה עלייך?אין לי זמן לראות טלויזיה כבר... *איזה תכונות אצלך את הכי אוהבת ואיזה הכי שונאת?אוהבת-עקשנית,שונאת-גם עקשנית...,יש לי פיצול קטן זה פשוט כי לפעמים אני מתעקשת יותר מידי או על שטויות ולפעמים אני מתעקשת על דברים נכונים כך שזה תלוי.. *איזה פרצוף את הכי אוהבת (כמו ששאלת אותי ולא הבנתי, אבל אז כן עניתי)
זה לא היה צפוי??למרות שאני אוהבת את כולם... *מה התחביבים שלך?לקרוא,טלויזיה,מחשב,לשחק עם הכלבים יש לי הרבה תחביבים... *יש לך אחים? אם כן בני כמה?אחיות-אורית 30(עוד מעו ואחת..) ומיכל בת 28 *איזה תוכניות בטלויזיה את אוהבת?כבר שאלת חח,ראי למעלה *איזה עוד שם חוץ מרינת את אוהבת?תומי,כל הכלבים שלי היו בשם הזה עכשיו זה כבר תומי 4 חח ואחרוןןן, מה הכי חשוב לך?משפחה,חברים,אהבה,הארץ!!,הדת...אין לי דבר אחד... נהינתי לענות לך,תודה רבה!!!