פגוש את הפורומיסט 3

ayaliar

Well-known member
../images/Emo42.gifפגוש את הפורומיסט 3../images/Emo42.gif

אחרי שחקרנו את ליאת ואת חרות, הגיעה תורה של רינת - ranch22 יקירתנו רינתוש, אם את לא מרגישה טוב עדיין את מוזמנת לענות על השאלות שישורשרו לכאן ביום חמישי. כמובן שאם מתחשק לך לענות בזמן אמת, את מוזמנת
אז קדימה, כל מה שרציתם לדעת על רינת ולא העזתם לשאול, שרשרו לכאן

רינתי תתכונני להרבה שאלות../images/Emo3.gif

אתחיל קודם במה שלומך? איך את מרגישה? *מה משמעות הכינוי שלך? *מתי יש לך יום הולדת? *מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? *מה את אוהבת לאכול, ומה לעולם לא תסכימי לאכול? *מה אוהבת לשתות? *היכן היית רוצה לגור, בארץ או בחו"ל? *באיזה כיתה את? *מה הדבר המטורף שעשית בחייך? *מה את הכי שונאת בעולם? *מה את הכי אוהבת? *מהם התוכניות האהובות עלייך בטלוויזיה? *ומהו הסרט? *פתגם שאת תמיד משתמשת בו? *מילה שאת תמיד אומרת? *זמר/ת אהובה? *איך הגעת לפורום? *איך התחלת להעריץ את אוהד חיטמן? *מתי צחקת לאחרונה? *מתי בכית לאחרונה? *מתי דיברת בטלפון לאחרונה? ואם מי?
*איך את מגדירה את עצמך במשפט אחד? *ספר אהוב? *אתר שאת גולשת בו בדרך כלל? *נכון נמאס לך כבר לענות לי?
*טוב לסיום, ואת בטח שמחה שזה נגמר
משפט לסיום. טוב לי להיות בפורום בגלל? אני מאחלת לך שתרגישי טוב, תשמרי על עצמך, טוב?!
אוהבת אותך

עוד שאלות../images/Emo3.gif כמו שביקשת../images/Emo6.gif

*מה הדבר שהכי מרגש אותך? *את בוכה בסרטים?
*איזה סרטים? *איזה שיר את אוהבת לשמוע כשאת עצובה? *איזה שיר אוהבת לשמוע כשאת שמחה? *מה המקצוע השנוא עלייך? *מה האהוב? *ביסלי או במבה? *ממתק אהוב? *מוזיקה ישראלית או לועזית? *איפה תחגגי את ראש השנה? *מה התוכניות שלך לעתיד? טוב תגידי זה מספיק, או רוצה עוד שאלות?
אוהבת אותך.

ranch22

New member
עוד תשובות לליאת...

*מה הדבר שהכי מרגש אותך?שלאנשים אכפת מאנשים אחרים אפילו הקטנים במעמד *את בוכה בסרטים?לא יצא לי האמת... *איזה סרטים?שיהיה סרט שאבכה בו אודיע לך חח *איזה שיר את אוהבת לשמוע כשאת עצובה?"ילדים של החיים" אבל כל שיר עצוב שבא...וגם "סתם עוד יום שרק עובר" של אוהד *איזה שיר אוהבת לשמוע כשאת שמחה?כל שיר פשוט... *מה המקצוע השנוא עלייך?חנ"ג ועכשיו נזכרתי שגם רקורסיה(משהו במחשבים) *מה האהוב?הסטוריה,תנ"ך,חינוך,תושב"ע,ספרות ועוד כמה... *ביסלי או במבה?במבה(אני אוהבת צהוב,מכבי ת"א אמפריה!!) *ממתק אהוב?שוקולד.. *מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית!! *איפה תחגגי את ראש השנה?אצל סבתא שלי בירושלים בע"ה(בעבר ראשי הממשלה גרו מולה אז זה שווה חח) *מה התוכניות שלך לעתיד?להיות רה"מ,באמת!! או לעשות משהו שאני אוהבת.. טוב תגידי זה מספיק, או רוצה עוד שאלות?אחרי שנגמר המשחק את נזכרת?

ranch22

New member
תשובותיי לליאת...

מצטערת שזה באיחור אבל הלימודים...אתם יודעים לבד... אתחיל קודם במה שלומך? אחרי הורדת הפרפרים היום?ככה-ככה איך את מרגישה?ב"ה נסתדר...בע"ה *מה משמעות הכינוי שלך?אחיות שלי מכנות אותי מגיל קטן ראנצ' אין לי מושג למה..חח זה די קרוב לשם... *מתי יש לך יום הולדת?15/5 י' באייר *מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי?כשיהיו לי שעות פנאי אודיע לך חחח *מה את אוהבת לאכול, ומה לעולם לא תסכימי לאכול?אוהבת-כל מיני מה לא אסכים לאכול?לא כשר... *מה אוהבת לשתות?בירה שחורה... *היכן היית רוצה לגור, בארץ או בחו"ל?לא ניתן את הארץ הזאת!!!רק בארץ!!! *באיזה כיתה את?יא' *מה הדבר המטורף שעשית בחייך?אוו יותר מידי דברים... *מה את הכי שונאת בעולם?שקרנים ואנשים צבועים..עצבות,בדידות. *מה את הכי אוהבת?אנשים טובים-הכי קל לאהובץואת הארץ ואת הגוש(גוש קטיף) והרבה דברים... *מהם התוכניות האהובות עלייך בטלוויזיה?אין לי ממש זמן עכשיו לראות טלויזיה.. *ומהו הסרט?"נפלאות התבונה","הצד העמוק של האוקיינוס" ועוד כמה... *פתגם שאת תמיד משתמשת בו?"אם תרצי אין זו אגדה ואם לא תרצו אגדה היא ואגדה תשאר" *מילה שאת תמיד אומרת?בדיעבד(כן אני מוזרה חח,הושפעתי מהמורה שלי למשנה) *זמר/ת אהובה?אוהד ועוזי ז"ל והמשורר נתן יונתן ואריק איינשטיין ושלום חנוך והביטלס ואדם סנדלר(כן אני יודעת שאני שרוטה חח) *איך הגעת לפורום?חיפוש בגוגל על אוהד קראתי פה הרבה אבל התחלתי לכתוב יותר מאוחר.. *איך התחלת להעריץ את אוהד חיטמן?בעקבות כתבה בפנאי פלוס חיכיתי לקליפ ושהוא הגיע...
*מתי צחקת לאחרונה?הרגע חחח *מתי בכית לאחרונה?למשלי כרגע אני לא זוכרת למרות שזה לא נראה לי היה כ"כ מזמן...אני זוכרת שכמעט בכיתי בפינוי... *מתי דיברת בטלפון לאחרונה?אתמול.. ואם מי?לא זוכרת חח *איך את מגדירה את עצמך במשפט אחד?אני לא אוהבת לדבר על עצמי
*ספר אהוב?"קול קורא בחשכה"-הספר הכי מומלץ ו"אחת לתמיד" ועוד מלא... *אתר שאת גולשת בו בדרך כלל?כאן....פורום הבית חחח *נכון נמאס לך כבר לענות לי?האמת?לא..אני אוהבת שאלות. *טוב לסיום, ואת בטח שמחה שזה נגמר משפט לסיום. טוב לי להיות בפורום בגלל?שאתם אוהבים אנשים שרוטים כמוני חחח אני מאחלת לך שתרגישי טוב, תשמרי על עצמך, טוב?!ב"נ ותודה רבה!!!

ranch22

New member
אה סוף סוף...

חיכיתי כבר שיגיע תורי.. אז רק שתדעו שאני אוהבת הרבה שאלות אז תשאלו כמה שיותר וכל מה שעולה לכם לראש. אני אענה לשאלות אי"ה ביום חמישי... וליאת-לזה את קוראת הרבה שאלות??צצחילי להפציץ בעוד..

herut123

New member
אוקי אז רינת... ../images/Emo13.gif

מה שלומך? *מתי יש לך יום הולדת? *את עובדת? אם כן במה? *למה קראו לך רינת? *איפה את גרה? *מה החלום שלך? *מה לא היית עושה בחיים? *איזה מקצוע בבית ספר את הכי אוהבת? *איזה את הכי שונאת? *איזה זמר את הכי אוהבת? *שחקן? *קליפ? *בכמה הופעות של אוהד היית? *מה התחלת להעריץ אותו ומאיפה שמעת עליו? *כמה שעות את על המחשב ביום? *מה התוכנית טלויזיה האהובה עלייך? *איזה תכונות אצלך את הכי אוהבת ואיזה הכי שונאת? *איזה פרצוף את הכי אוהבת (כמו ששאלת אותי ולא הבנתי, אבל אז כן עניתי) *מה התחביבים שלך? *יש לך אחים? אם כן בני כמה? *איזה תוכניות בטלויזיה את אוהבת? *איזה עוד שם חוץ מרינת את אוהבת? ואחרוןןן, מה הכי חשוב לך? אוקי, אז שמחתי לשאול אותך

herut123

New member
רגע עוד 2 שאלות ששכחתי.

הייתי רוצה לדעת... *מה מצחיק אותך? ומה מעציב אותך?

ענת 19

New member
אוקיי חשבתי על שאלות והנה אני:

1) אם היית יכולה לשנות בעצמך משהו מה היית משנה ולמה? 2) מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? 3) עד כמה שאני יודעת את דתיה, אז השאלה שלי היא למה את דתיה? 4) תמני 3 תכונות שאת אוהבת בעצמך 5) איזה עוד זמר/ת את אוהבת חוץ מאוהד? 6) איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? 7) כמה יחידות את במתמטיקה? 8) איזה מקצוע הכי שנאת ביסודי ואיזה הכי אהבת? 9) את מכורה למשהו? ואם כן אז למה? 10) מה הדבר הכי מטורף שעשית? 11) מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 12) האם את היית או הנך בתנועת נוער? 13) האם יש מישהו בכל העולם שרק לו תקשיבי גם אם את לא מסכימה? אם כן, מזה? 14) באיזה חודש נולדת? 15) למה את אוהבת להיות בפורום שלנו? 16) מתי לאחרונה אמרת למישהו או מישהי שאת אוהבת אותו או אותה? 17) איזו שעה את הכי אוהבת ביום? 18) מה המקום שאת הכי אוהבת להיות בו? 19) מה משמח אותך? 20) מה מעציב אותך? 21) על מה לא תוותרי בחיים? זהו עד כאן.... שיהיה לך בהצלחה!

ranch22

New member
תשובותיי לענת...

) אם היית יכולה לשנות בעצמך משהו מה היית משנה ולמה?את הטעויות שלי..ואת הפגיעות באנשים שנעשות בלי כוונה... 2) מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות?לכתוב...שירים וסיפורים. 3) עד כמה שאני יודעת את דתיה, אז השאלה שלי היא למה את דתיה?כן אני דתיה ואני דתיה לא רק בגלל שההורים שלי דתיים אלא כי אני פשוט מאמינה בקב"ה,בתורה,במצוות ומשום שאני מוצאת בזה יופי מסויים למשל שאני רואה אדם שם ציצית אני מסתכלת מעבר ורואה את היפי שבדבר(אל תסתכלו עליי כמטומטמת בבקשה,שפוט ככה אני מאמינה.) 4) תמני 3 תכונות שאת אוהבת בעצמך?אני לא אוהבת לדבר על תכונות טובות שלי...מצטערת
5) איזה עוד זמר/ת את אוהבת חוץ מאוהד?עוזי ז"ל,המשורר נתן יונתן,אריק איינשטיין,שלום חנוך,הביטלס,אדם סנדלר ואולי כבר שוב שכחתי וגם יש עוד הרבה... 6) איזה יום את הכי אוהבת בשבוע?שלישי-פעמיים כי טוב...וכי מסיימים ב1 עד שבוע הבא... 7) כמה יחידות את במתמטיקה?4 בגלל מורה שלא ידעה ללמד ירדתי...
8) איזה מקצוע הכי שנאת ביסודי ואיזה הכי אהבת?ביסודי?אהבתי מתמטיקה ואני לא זוכרת מה שנאתי
9) את מכורה למשהו? ואם כן אז למה?קרח!!!אהבסת חיי!!(וכן יצאתי הכי מוזרה שיש) 10) מה הדבר הכי מטורף שעשית?הרבה דברים...תאמיני לי... 11) מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?חחחחח את מזכירה לי נשכחות... פעם הייתי בקורס מש"צים0מדריכי של"ח צעירים) ולמישהי אבדה שם סוללה של פלאפון ומצאתי סוללות שהם סוללות של פלאפון אבל נראות כמו סוללות רגילו ואז הלכתי להביא למפקד(שם זה התכנסות של כל הקורס וכן יש שם "הקשבים" כמו בצבא) והלכתי להביא למדריך במפקד וכולם שם ראו את זה כאילו זה סוללות רגילות וצחקו עלי,כל הספר זכרונות שלי משם מלא בפאדיחות שהבנות כתבו עליי כמו "אני מקווה שעכשיו את יודעת להבדיל מה זאת סוללה של פלאפון..." 12) האם את היית או הנך בתנועת נוער?הייתי בבנ"ע אבל פרשתי כי הם לא היו כמו שהם אמורים להיות... 13) האם יש מישהו בכל העולם שרק לו תקשיבי גם אם את לא מסכימה? אם כן, מזה?כן,ההורים שלי וידיד שלי שאני לא יכולה לומר את שמו... 14) באיזה חודש נולדת?מאי,אייר. 15) למה את אוהבת להיות בפורום שלנו?כי אתם היחידם שמקבלים אותי עם כל השטויות שלי(חוץ מהפורום של מכבי כי אין לו ברירה חח) 16) מתי לאחרונה אמרת למישהו או מישהי שאת אוהבת אותו או אותה?רביעי וחמישי האחרונים...בגלל התאונה..
17) איזו שעה את הכי אוהבת ביום?לא יודעת...אני אוהבת את המס' 2 וכל אלה שעם המספר 2 כמו 12 ו22 כך שזה 14:00,22:00 ו12:00 18) מה המקום שאת הכי אוהבת להיות בו?אופקים עיר הולדתי ובמקומות מסתור... 19) מה משמח אותך?הרבה דברים... 20) מה מעציב אותך?אנשים בעיקר... 21) על מה לא תוותרי בחיים?על אנשים שחשובים לי.ועל הדברים שאני רוצה לעשות בחיי.

ranch22

New member
ותשובותיי לירות שוב...../images/Emo6.gif

*מה מצחיק אותך?השטויות שלי והשטויות של אחרים וסרטים מצחיק וכל דבר בעצם שמצחיק.. ומה מעציב אותך?אנשים בעיקר גורמים לי להתעצב...

ranch22

New member
תשובותיי לחירות..

מה שלומך? ב"ה עכשיו יותר טוב... *מתי יש לך יום הולדת?15/05 י' באייר *את עובדת? אם כן במה?אני לא עובדת אבל רוצה לעבוד ב"ראש יהודי" *למה קראו לך רינת?סיפור קצת מוזר אבל בגימטריה יוצא שזה כמו הגימטריה של השם של סבי ז"ל וזה היה באמצע שבת ששרו את המזמור "ברינה יקצרו..." וירד לאבא שלי האסימון
*איפה את גרה?אשדוד *מה החלום שלך?להיות רה"מ וזה לא בצחוק... *מה לא היית עושה בחיים?לא יודעת... *איזה מקצוע בבית ספר את הכי אוהבת?הסטוריה,תנ"ך,תושב"ע,חינוך,ספרות..(ושוב אני אדם מוזר) *איזה את הכי שונאת?חנ"ג אולי?מעבידים אותנו קשה... *איזה זמר את הכי אוהבת?אוהד,עוזי ז"ל,המשורר נתן יונתן,אריק איינשטיין,שלום חנוך,הביטלס,אדם סנדלר(אולי כבר שכחתי כמה...) *שחקן?אדם סנדלר(גאה ביהודים חחח) *קליפ?"תגידי לו" עד שיגיע "ליל האהבה" נראה לי *בכמה הופעות של אוהד היית?4... *מה התחלת להעריץ אותו ומאיפה שמעת עליו?בפנאי פלוס הייתה כתבה קטנה וזה היה בסביבות ינואר... *כמה שעות את על המחשב ביום?לא הרבה בגלל הלימודים... *מה התוכנית טלויזיה האהובה עלייך?אין לי זמן לראות טלויזיה כבר... *איזה תכונות אצלך את הכי אוהבת ואיזה הכי שונאת?אוהבת-עקשנית,שונאת-גם עקשנית...,יש לי פיצול קטן זה פשוט כי לפעמים אני מתעקשת יותר מידי או על שטויות ולפעמים אני מתעקשת על דברים נכונים כך שזה תלוי.. *איזה פרצוף את הכי אוהבת (כמו ששאלת אותי ולא הבנתי, אבל אז כן עניתי)
זה לא היה צפוי??למרות שאני אוהבת את כולם... *מה התחביבים שלך?לקרוא,טלויזיה,מחשב,לשחק עם הכלבים יש לי הרבה תחביבים... *יש לך אחים? אם כן בני כמה?אחיות-אורית 30(עוד מעו ואחת..) ומיכל בת 28 *איזה תוכניות בטלויזיה את אוהבת?כבר שאלת חח,ראי למעלה *איזה עוד שם חוץ מרינת את אוהבת?תומי,כל הכלבים שלי היו בשם הזה עכשיו זה כבר תומי 4 חח ואחרוןןן, מה הכי חשוב לך?משפחה,חברים,אהבה,הארץ!!,הדת...אין לי דבר אחד... נהינתי לענות לך,תודה רבה!!!

ranch22

New member
אממ...

יש למישהו עוד שאלות או שאני אתחיל לענות עכשיו?? כי זה פשוט כמעט כבר הגיע לתחתית העמוד(אנשים לא אוהבים אותי סתם..
)

ranch22

New member
תשובה שבאה רק עכשיו..

זה עדכון לגבי אחת השאלות פה... הפעם האחרונה שבכיתי היא עכשיו שעומדות לי דמעות בעיניים והמחנק בגרון... זה אבוד.

למעלה