פינת ההשראה

tlingit

New member
../images/Emo42.gif פינת ההשראה

פינה המוקדשת לציטוטים, תמונות או סיפורים שיש בהם השראה ספרו שתפו והעשירו את כולנו

ועוד....

אף פעם לא פחדתי להכשל.(מייקל גורדן) הזכויות שמורות לבני ישראלי שכתב את המשפט בפורום יזמות ועסקיים היום ובכלל כותב המון ציטטות בפורום.

A d i Z

New member
שאלה למאמנת למציאת זוגות

עידית יקרה, אני מצאתי בחור חביב ומוכשר אך אני מרגישה שאנחנו לא מתאימים מבחינת העובדה שהוא ביקורתי כלפי (כבר בחודשים הראשונים להיכרות) מצד אחד אני מנסה לקחת את הביקורת שלו כביקורת בונה ולהתבוננן - דרכו אל עצמי מצד שני אני חושבת שכבר בהתחלה ישנה ביקורת כזאת עדיף לא להמשיך עם הבחור. מה דעתך? ישנו עוד דבר הבחור לא בעל השכלה פורמלית (ליקויי למידה וקשב) ולא ממש מסודר פיננסית. האם להמשיך הלאה? אני מעונינת בו בשלב הזה מכח המשיכה הגופנית. אני לא בשנות ה20 לחיי...

חומר למחשבה

א. לפי הכרטיס האישי שלך את בת 21 . ולא כל כך מובן לי סוף ההודעה שלך "אני לא בשנות ה 20 לחיי....." ב.אני לעולם לא אתן פתרונות !!!את זאת שצריכה לבדוק עם עצמך האם את מרגישה שאת מוכנה שמשהוא שאת חברה שלו מתאים לך שיתפקד כמראה שלך ,אם לא מה טיב היחסיים האחר שהיית מעונינת בו עם חבר ? ג. מה מונע ממך להעלות את כל ההתלבטויות שהעלת לפניו ? ד.על אלו פחדיים יושב החוסר בהשכלה פורמלית שלו. אישית אני מכירה המון !!! אנשיים מדהימים שחסרי השכלה פורמלית. מה מסמל לגביך השכלה ? ה.מסודר פיננסית-איזה חסם זה מהוה לגביך ולמה ? ו.ובכל אופן את יוצאת אתו חודשיים מה הרווחים שלך למרות כל הפחדיים ? ושימי לב שבמשפט הראשון כתבת "בחור חביב ומוכשר" האם זאת אמירה אמיתית ? נתתי לך המון !!! חומר למחשבה. עבודה נעימה

ramib6

New member
שלום לך

את מעלה פה ברבה תהיות אתן לך נקודה למחשבה מה הם ערכי החיים החשובים לך בהקשר של זוגיות??? כסף? מעמד? עבודה מסודרת? סולידיות מול הרפתקנות? האם מכל ביקורת את נסגרת? האם הביקורת היא על מנת לבנות אותך ומתוך אהבה או שמא להקטין אותך על מנת להעצים אותו וכהנה וכהנה שאלות. מוזמנת גם לאתר שלי לקרוא קצת רמי www.tantraclub.tk

mikkseria

New member
זוגיות

לאדיז שלום העלית מספר שאלות ופתחת מספר חלונות שכל אחד מהן שווה התייחסות מה חשוב לך במערכת יחסים ועל מה את מבססת אותם,מה היית רוצה לראות שם? למה את אומרת כן? ולמה את אומרת לא? מצד אחד חביב ומוכשר ומצד שני חסר השכלה פורמלית. האם הבחירות שלך נובעות ממקום של מאחרת את הרכבת והרע במיעוטו טוב מלא כלום? על מה את בוחרת להתמקד?ומה חשוב לך ?

הנה משהו שגרם לי לחשוב קצת

וגם נראה לי קשור לאימון: היה היה פרופ' למתמטיקה (מהסוג הנדיר שקשה מאוד למצוא היום....) המורה הגיע יום אחד לכיתה וראה את תלמידיו צועקים , מתנצחים ומעליבים זה את זה. הוא ניגש ללוח, לקח גיר וצייר קו באורך 1 מ'. הוא ביקש מהתלמידים להציע הצעות כיצד לקצר את הקו בכל דרך שהיא. רובם הציעו למחוק מימין, משמאל, אחד הציע לקפל... ואז הדגיש המורה: לקצר את הקו מבלי לגעת בו ! התלמידים נדהמו, חשבו, היה זה אתגר לא קל. הם התקשו למצוא פתרון. המורה ניגש אל הלוח וצייר מעל הקו הקיים עוד קו, ארוך יותר מהקו שביקש לקצר. המורה הוסיף: כדי ל"הקטין" מישהו, אינך צריך לפגוע, או להעליב אותו... פשוט עליך להגדיל את עצמך !

shosh האחת

New member
פינת ההשראה

ציטטה קטנה, באנגלית הפעם: ."Destiny is not a matter of a chance. It is a matter of a choice" - William Jennings Wonder.

tlingit

New member
שתי אמרות שאני אוהבת

אחת באנגלית (ונמצאת גם בכרטיסאישי שלי): Opportunities always look bigger going than coming ואחת שעובדת גם בעברית וגם באנגלית: בסוף הכל טוב, אז אם לא טוב, סימן שזה עוד לא הסוף
Everything is OK in the end, if it's not OK, then it's not the end!

n i v1

New member
והמלצה שלי

בסרט something's gotta give יש סצנה שבה ג'ק ניקולסון מגיע לאהובה שלו ומספר לה מה עבר עליו עד שהבין שהוא רוצה אותה בלבד. זה משפט שמאז הסרט אני זוכר אותו היטב והוא מסמל לגביי מה שכל כך מדהים באימון. כששומעים את אותו סיפור על עצמך כל כך הרבה פעמים מתחילים לראות מי אתה היית. ג'ק ניקולסון אמר את זה יפה יותר. אם לא ראיתם, תראו את הסרט

למעלה