פינת "המכתב שהכי הכי .."

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gifפינת "המכתב שהכי הכי .."../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב
שבת שלום זוהי הפינה לשיפוטכם -------------------- יש מכתב שריגש אתכם מאוד? שהעלה לכם חיוך? דמעה? שהזדהתם איתו ? שפשוט התחברתם אליו? מכל המכתבים שקראתם.... זה המקום לשרשר קישור למכתב . המכתבים שייבחרו על ידכם יעלו וישמרו בגלריה מיוחדת למכתבי הפורום . כך שיישמרו לנו רגעים מיוחדים . אזזזז.. מי שמצביע משפיע
יאללה לעבודה ..
שבת שלום ,שבת של אור .. של חסד ושל רחמים .

אופה3

New member
אני מצביעה עבור המכתב של,

חוקרת פרטית, ממני אתה לא תשמע בחיים קוראת לך אבא, נורא ריגש אותי, ויש פה עוד הרבה מכתבים, אבל אני מבינה שאפשר רק אחד טוב. וגם המכתב שלי , ריגש אותי, וגרם לי לכמה ימים של מחשבות, אבל זה עבר כל טוב ושבת שלום האופה

Y A E LY

New member
טוב

היו כמה מכתבים שריגששו אותי--> כמובן כלמיני כאלו שלי, כי הם שלי ושמת קישורים בקובץ המצורף לעוד כאלו שריגשו אותי....

המכתב שלי

המכתב שאני הכי הזדהתי איתו והכי גרם לי ל... טוב לא החלטתי עדין למה בדיוק היה המכתב של דרומית "קארין"

הדרומית

New member
המכתב של...

המכתב של החוקרת הפרטית, אולי בגלל שאני מכירה אותה לעומק (יש לציין שהיא אחותי) וכל כך הזדהתי עם הדברים שהיא כתבה...

אפשר שניים?

הכי הכי עבורי אלו המכתבים של נתי מהצבא ושל הדרומית. קשה לי להחליט בין השניים. קישורים? אני? משהו טכני? הגזמתם. לא יודעת איך. יחד אם זאת, חושבת שאפשר לעשות גלריה לכל המכתבים ולדרג את הנבחר בראש הרשימה. בצורה כזו אנשים חדשים יוכלו לראות הכל בלי לחפש בין התגובות. אחרי הכל - לא כל אחד מתקשר לכל מכתב (ואמנע מלהסביר למה אני לא, אבל זה קורה לכולם) וכך כל אחד יוכל להתבונן במיגוון המכתבים ואולי אפילו להחליט לפנות למישהו (לי זה קרה) על סמך המכתב שלו. אולי עוד נצא מכאן עם קיום מצוות שידוך... חתולת הנפש, ממלאת את חובתה האזרחית.

אני בעד ההצעה של חתולת הנפש../images/Emo45.gif

אני בעד ההצעה של חתולת הנפש
גלריה לכל המכתבים שמספר התגובות הוא המדד לדירוג. כל המכתבים מרגשים ,אבל אני הגעתי לפורומים בכלל ולפורום הזה בפרט בזכות מכתבה של "ילדה שהים אוהב" -"ניכתב מתוך יומן חיים לפני15 שנים".

המון המון מכתבים אהבתי

המון מכבתים ריגשו אותי, קשה לי לבחור מוזה יקרה, הייתי מציעה לך בתור מנהלת למנהלת.. יש אופציה למאמרים ואת יכולה להכניס לשם כמה מכתבים שאת רק רוצה.. ואני בטוחה שכולנו סומכיים עלייך ועל שיקול דעתך
שלך....חוקרת

ה מוזה

New member
כן , מודעת לזה ובכל זאת לא רציתי ..

להניף את שרביט הניהול ובאופן שרירותי להחליט מה מרגש מה ראוי להשמר .. ועל זה נאמר " איך פורום נולד כמו תינוק בהתחלה הוא זוחל ..אחכ מתחיל ללכת "
אז קיבלתי את הצעתך .. אגב .. את יכולה ללחוש לי
- מה הפורום שאת מנהלת?

לך מוזה יקירתי

הרי את יודעת שאי אפשר לשמור על כולם, והכמות מכתבים כאן עצומה וכולם מרגשים ונפלאים. ואני לא חושבת שיש פה שום החלטה מנהלתית, אלא החלטה ספונטנית, את כמובן יכולה לעלות לפחות מכתב אחד של כל כותב,לפי רצונך המאמרים ייקבלו את כולם בברכה הם יכולים להכיל המון
כמו שאמרת הפורום הפך לגדול נפלא ובית חם, ותמיד הוא יישאר כך, על כל החלטה שתקבלי. אני אלחש לך באוזן, שהפורום שאני מנהלת הוא: "בעיות בגיל ההתבגרות"..... חוקרת

למעלה