פינת הקיטור היומי של יעל

../images/Emo42.gif פינת הקיטור היומי של יעל

נראה לי שאני כבר צריכה לפתוח פינה מרוב קיטורים
הנתונים: * מסיבה להלל בשישי הבא ב12:30 * בעל טס לחול מיום שישי הזה עם הסכמה שהוא חוזר זמן סביר לפני האירוע (יום רביעי) התקרית: תשמעי איזה בעסה מצאו לנו כרטיסים רק דרך טורונטו ונחזור בחמישי ב18:00. מצדי שיבטל את הכל. אני לא צוחקת. אני כל-כך עצבנית (נראה לי שסוףסוף הגיע אלי מתקפת ההורמונים של אחרי ההריון. עד עכשיו הייתי מופת לשלווה). כל עיכוב/ איחור בטיסה/ התקעות כלשהי והוא לא יוכל להגיע למסיבה! אני סתם מתעצבנת? טיפסתי על עץ גבוה מדי?

מעיןבר

New member
את מתעצבנת בצדק רב

לפי מה שהבנתי מיום שהלל נולד הוא כבר הספיק להיות בחו"ל כמה פעמים. אני חושבת שזה חוסר התחשבות מצד החברה שבה הוא עובד לשלוח אותו לחו"ל בתקופה שכזאת ואכן הפעם את צריכה להיעמד על הרגליים האחוריות ולכעוס ולדרוש מינימום התחשבות ולהסדיר את סדר העדיפויות שלו - משפחה קודמת לעבודה.

עכשיו בכלל התחלתי לרחם על עצמי ../images/Emo10.gif

היה לנו הסכם עם העבודה - לא טסים חודש לפני הלידה וחודש אחרי. כמובן שהקדמתי ללדת וחסכתי להם זמן ללא טיסות
. האמת שגם הוא מתעב את הטיסות האלה, וכבר נשכרה מישהי שעתידה לקחת ממנו את הצד הזה של העבודה (נראה לי שגם הם הבינו שבקצב הזה הם יאבדו אותו). הטיסה הקרובה היתה אמורה להיות הטיסה הראשונה שהיא מצטרפת אליה כדי קצת להשתפשף. מאד חיכיתי לזה כי זה מסמל את תחילת סוף התיזוזים. אני לא מאד מסכנה כשהוא לא בארץ (חוץ מזה שהוא חסר לי). אמא שלי גרה קרוב ועוזרת לפי דרישה, וגם אחותי שמחה לעזור, ובסה"כ הלל תינוק מתוק (חוץ מזה שהלילה שלו מתחיל ב19:00 ונגמר ב3-4). פשוט האפשרות שהוא לא יהיה באירוע מטריפה אותי. כבר קרה שהוא חזר יום אחרי המועד המתוכנן בגלל בעיות טיסה.

libi4

New member
אנסה לקרר אותך../images/Emo186.gif

הכי חשוב שהוא יגיע והטיסות הולכות להסתיים אז...פשוט תנסי להבין שאף הוא אינו חפץ בכך אך מה לעשות שצריך לעבוד....מבינה את העיניין ההרומונלי אצלי זה מתפרץ אחרת.... בהצלחה

cookie1

New member
בהחלט מעצבן ../images/Emo70.gif

מה הפתרון ? לא ממש יודעת, מלבד העובדה שבעלך פשוט צריך לעמוד על שלו ולא להסכים לכל גחמה של החברה.

אפרת12

New member
האמת היא שנראה לי לא שווה

פשוט בגלל החרדה - מה יהיה אם הוא לא יגיע בזמן
המצב כרגע הוא נתון - אבל הולך להשתפר. הרי רוב הסיכויים שהוא כן יגיע בזמן, אז חבל להעביר את הימים עד אז בעצבים (מצד שני, אמר הפסימי - עדיף להיות מופתע לטובה
)

ossh3

New member
אנ' לא יודעת מי זה הלל, אבל מסיבה

יכולה להיות שוב בשנה ה באה. צריך לקחת ת'דברים בהגיון. יש ארועים שחוזרים כל שנה. וניתן לצלמם במצלמת וידאו. (ניתן גם לשכור אחת כזו באופן חד-פעמי). טיסות, טבען להתבטל להאחר, לקבל שינוי בכרטיסים. אנו לא יכולים לשלוט על הכל. ולעיתים תמורת כסף, ניתן לשנות סדרי דברים. הכל תלוי כמה אנו רוצים לבזבז, ואם אנו מוכנים לקנות כרטיס דרך חברה אחרת. יום טוב.

daldan

New member
אם אני לא טועה מדובר

מדובר במסיבה לרגל לידתו של בנה הבכור, זה לא בדיוק מסיבה שיש כל שנה...

אפרת12

New member
איכשהו פספסתי את זה 0-:

לא
מה פתאום שיסע
טוב שזה התבטל גם ככה. אני לא הייתי סולחת לו על עצם המחשבה בכלל.

שוגי13

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין

אני היטלתי וטו על חזרתו של בעלי יומיים לפני החתונה של אחותי, תקלות ושינויים יכולים לקרות והסיטואציה תהייה מאוד מאכזבת.

בסוף באמת הטלתי וטו ואז כולם

נזכרו שזאת בעצם נסיעה לכנס, והם שכחו לקבוע את כל הפגישות החשובות שהם רצו וזה בזבוז כסף וזמן יקר (הוטו היה על תאריך החזרה, לא על הטיסה כולה)אז הוא בכלל לא טס וגם כולם מרוצים. איזה כיף לי

למעלה