פינת התרבות

../images/Emo42.gifפינת התרבות../images/Emo42.gif

והפעמ בפינתי יצירה מקסימה של ילדה מאוד מקסימה בשמ ניצנ... בבקשה זה עובר לידך, אתה לא אדיש, זה כמו אמבולנס רועש שחולף לך ליד המכונית, ממהר. מותיר אותך המום וסקרן, אתה רוצה לרחף יחד עם הצלילים הנוראיים האלה, (ספק מכשלים ספק מכשילים) אולי יהיו לנעימים? אך הם מתרחקים מהר כ"כ, ואתה יודע שאין לך סיכוי, והם עפים במהירות האור למעלה, לעננים! כאילו צוחקים עלייך כי רק הם יכולים... ואתה יודע שתזכור, כי גם הלילה הרעש הנורא הזה יהדהד בראשך, כמו אחרי מסיבה, הוא דופק לך על הגולגולת, והוא לא יפסיק גם בחלום ונותר לך רק לבכות זה שוב קרה, גם היום. לא לשכוח להגיב! שבת שלומ לכולמ

Wow..../images/Emo70.gif|ג'ירפה|

הג'ירפה שלי נדהמה בובה, זה
מ ה מ ם
מדהימה שכמותך, כמה כישרון כבר יכול להיות בך?!
בריאה עלייך בובה!! מחכה לשיר הבא.. שלך תמיד!! =]

מה?! הגזמת....../images/Emo9.gif

חחחח תודה בובע אבל אני לא באמת כותבת.... זה הדבר היחיד שכבתי בחיי... ועוד משו קצר שסתם רק אני מבינה....
אבל תודהההה!!!

sHotZy M

New member
אוי מוכשרת שלי! ../images/Emo60.gif

ניצנוש!
בנוסף לכך שאת פשוט מדהימה!!! (גררררררר
) את גם כותבת ממש יפה! מאוד אהבתי את השיר!! מאוד מאוד!
לאב יו! שiצי

תודההההה

וואיייי אתם אתן באמת אוהבות את זה?
אין לי מושגגג בכתיבה!! (חחח תמיד אני מבקרת אחרים אבל לי בעצמי אין מושג....) תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתה עלייייך! |חיבוקי|

ניצנוש אהובתי!

זה ממש יפה, באמת, הדימויים והתאורים אשכרה גרמו לי לדמיין ואין דבר כזה מושג בכתיבה, אהבתי!
מת עלייך! רן.

תעשי לי IילדI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוווו יה מטורפת!!! אהבתי לגמרי....בהתחלה לא הייתי כזה מרוכזת ואתם יודעים שאתם קוראים שיר סיפור או משו כזה אז אתם פשוט סתם קוראים והמילים עוברות לכם בראש אבל לא במחשבה.?! O_O אז זה מה שקרה לי...אז קראתי שובבב...וניסיתי להבין איכשהו את השיר מהבחינה שלי ואיך אני רואה אותו.. אני לא כל כך טובה באמת בשירה (ספרות לא היה המקצוע האהוב עליי+המוצלח שלי) אבל אני אוהבת לקרוא ככה ש...תבורכי ילדתי!!! מתה עליך יה כפרע קטענה...=) פעם הבאה שאני בירושליים אני חייבת לראות אותך!! **בסוף היה לנו אוטו אבל הוא היה צריך להקפיץ את חבר שלו בלה בלה בלה לא מעניין** =/

חחחחחחח../images/Emo6.gif

קטנה
סבבה בטח אני אראה אותך בצוללת!! (או בבארשית לפני אם אני הולכת....) ו...מה רציתי לאמור? אהה חחח את יודעת שכתבתי את זה בדיוק שניה אחרי שדיברתי איתך? 0_O

קריזיונרית מוכשרת שלי

ממש אהבתי..ואני לא אומרת סתם... כאילו התיאורים וזה..ממש גרמו לי לדמיין ולנסות להרגיש את התחושה שתיארת שם..וזה מדהים תעשי לי ילד מוכשררררר ועצבנייי

DidjiT

New member
יאאא.. כמה יפה!

כמה כישרון, מוכשרת שלי!!! =] ניצ' אני
אותך !! פשוט התחשק לי להגיד לך את זה.. ואני עדיין לא מבינה למה זרקת את טל.. הוא כזה מותק, ולא להתייחס אליו כמו סתם לאיזה זיון טוב!..חחח

למעלה