פינת התרבות

../images/Emo42.gifפינת התרבות../images/Emo42.gif

והפעם בפינה מתארחת מאיה-החתולה במגפיים! ילדה מקסימה שלי... אני מצפה לעוד כאלה יצירות מקסימות ומעבירות אחלה מסר! הרי לכם: יוליוס\מאיה רביד אמא, תאמרי לי למה? למה אי אפשר להשאר? עדיין לא נשמתי נשימה ראשונה, ואת כבר רוצה ממני להפטר. אמא, תאמרי לי למה? למה אי אפשר עליי לשמור? איך תמשיכי בחייך? איך תשאירי אותי מאחור?!? תראי אמא, הלב התחיל לפעום! בעורקי הקטנים הדם התחיל לזרום! אמנם אין לי מחשבה, אבל יש לי חשיבות. ולך יש אהבה, אולי תתני לי אמהות? נוצרתילפני 60 יום בדיוק, וזהו,אני הולך מכאן היום. אמא יקרה, למרות שאת לא רוצה בי, אני תמיד אזכור אותך. תודה, שלום... מוקדש ל.ב. ולילד שמעולם לא נולד. עצה לחיים- שימו קונדום.(מאיה) אז תגיבו כי זה תמיד עושה טוב ב
ובנשמה.... על יצירה כזו איך אפשר שלא להגיב
הפינה הוקדמה ביום כי לא הייתי בטוחה אם אני אהיה מחר במחשב... שיהיה לכול מי שצם. צום קל! ולכולנו גמר חתימה טובה!!! תפנו אליי בכל צרה, בקשה או סתם יצירה שבא לכם לפרסם פה!

וואי אהבתי....

קראתי כזה ולא הבתני..חשבתי בהתחלה שזה על מישהי שגוססת או משו כזה..ואז המשכתי והבנתי שזה על עובר בהפלה...מצמרר כזה...כתוב בצורה נוגעת ללב

starguiding

New member
איזה יופי...

רק אני לא יודעת מה להגיד.. אז אני רק אגיד שזה יפה..

איזה מרגש../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

לראות כאן יצירה שלי, ואת התגובות שלכם!תודה רבה. רק שתדעו שזה בא ממקום אמיתי, את השיר הזה כתבתי ביום שחברה שלי אמרה לי שהיא בהיריון. עכשיו היא כבר לא. אז באמת, תשמרו על עצמכם, אף אחד ואחת מכם לא היה רוצה להיות במקומה. שיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה! מאיה

sHotZy M

New member
יאלללה איזה משוררת....

והיא שלי!!!!!!!!!!!!!! מאיה, אישתי... כולי גאווה וצמרמורות עזות בכל גופי... ממש ריגשת אותי אהובתי כחולת העיניים... אני אצה רצה לקרוא את השיר שוב... לילה טוב לכולם
ותפנימו את המסר של השיר!

sHotZy M

New member
את פה???

תיכנסי לאייסי!!! איך היה במטווחים אהובתי?????????!!!!!!!

pompii

New member
מאיו../images/Emo70.gif

זה ממש יפה! כפרה עלייך, יא מוכשרת שכמוך! זה מדהים
וגם את

למעלה