פינת התרבות

../images/Emo42.gifפינת התרבות../images/Emo42.gif

כן אתם לא טועים הפינה הוקדמה ביום וזה מפני שאין לי מושג אם מחר אני אהיה על המחשב. והפעם בפינתי יצירה של כאילו רוני כאילו עילאית...כן כן מי היה מאמין שבתוכה מסתתרת יוצרת מקסימה. תודו שרק בזכות הפינה שלי אתם יודעים את זה. עילאית שלי רציתי שתדעי שאני מאוד מאוד כאילו אוהבת אותך
. את באמת נשמה טהורה ...
אז אני לא מאמינה שיש מישהו שלא יגיב על היצירה של עילאית אז קדימה קדימה זה ינפח לה ת'אגו וימלא לה אושר בלב, ומי מאיתנו לא רוצה שזה יקרה.
אז חברי פורום יקרים שלי
שבת שלום
סופשבוע רגוע... והנה היצירה: עוד יום בלי מטרה, אנחנו משוטטים ברחובות, כשהמוח ריק, אנחנו מתמלאים במחשבות, כשהאווירה קסומה ואנחנו מתמכרים לשלווה בלי ביטחון, אנחנו מאמינים לתקווה. רק הכיוון שולט בנשמה, ובלי סיבה אנחנו מחייכים בשמחה. כשהאביב פורח והצמחים פורחים, בלי ניחוח אנחנו עוצרים ומריחים. והשמש שזורחת בצבעים מרהיבים, מאירה את האור גם למאות העיוורים. בלי בושה אנחנו מביטים בכוכבים, מביעים משאלות וחלומות. איך כשהכישלון מגיע לשלוט בחיים, אנחנו עדין מלאים בתקוות. בלי חמלה אנחנו ממשיכים לנשום, מחכים לעוד יום גשום. והטיפות מרטיבות גם את עמקי הנפש, וכך סתם, עוד יום לו חתום

פ ו ס ט י

New member
כאילו ואו

שיו זה ממש יפה כי כאילו ואו נורא נחמד כל הכבוד כאילו המשיכי כך!

תתתמר

New member
אווו מיי גאד!!!!!! ../images/Emo12.gif

מסתבר שעמוק עמוק מתחת למעטה הפרחה הצפונבונית מסתתרת נפש של אמן! ח"ח

אוי נו זה מרגיז

כי בטח היא לקחה את זה מאיפשהו ואז שמה זין על מי שכתב את זה או ש(בפעם המאה..) זה מישו שעובד עלינו ואז אני שמה זין עליו כי כבר חדל בכל מקרה.... מעורב פה זין! אבל יפה

jowi

New member
אין בשיר הזה פעם אחת כאילו...

כל הכבודדד! אוהבת אותך רוני!

למעלה