פינת התרבות

../images/Emo42.gifפינת התרבות../images/Emo42.gif

ביום שישי לא היה ביכולתי לכתוב את הפינה אז אני עושה את זה מיוחד בתחילת השבוע...לקראת חג החנוכה
. שיר של ניצ' המתוקה-בסךהכלתמידבןאדם. לדעתי שיר ששווה הלחנה... הוא מקסים...'האהבה שלי חזקה גוברת על כל שנאה וחוסר'...ממש יפה :)
באמת-ניצ' כבר לא עוצרים להסתכל השמיים כתומים אדומים כמו לא רוצים להיזכר להבין שהימים פחות טובים שיחות קטנות בתחנה ייגרמו לך עכשיו לחשוב החיים הם מתנה הסוף שלך הוא טוב האהבה שלי חזקה גוברת על כל שנאה וחוסר תטעם ממנה הלילה נישאר לבוקר נישאר גם למחר וליום שאחרי השמיים כתומים אדומים לגמרי באמת.

sHotZy M

New member
../images/Emo45.gif ממש יפה ניץ../images/Emo70.gif

איזה כישרון ניץ
ממש יפה.... אהבתי כל בית בעיקר את הבית ה-3...
שiצי...

תתתמר

New member
פששש ניצן...... קבלי ח"ח

בין היצירות הטובות יותר מפינת התרבות שלפי דעתי

../images/Emo9.gif

כפרה עלייך!!! זה יפהיפה, והתרגשתי :) הנני רוצה להלחין זאת!! מותר?

אהה וד"א.... נראה לי שזה אמור

להיות ככה- כבר לא עוצרים להסתכל השמיים כתומים-אדומים כמו לא רוצים להיזכר להבין שהימים פחות טובים שיחות קטנות בתחנה ייגרמו לך עכשיו לחשוב החיים הם מתנה הסוף שלך הוא טוב האהבה שלי חזקה גוברת על כל שנאה וחוסר תטעם ממנה הלילה נישאר לבוקר נישאר גם למחר וליום שאחרי השמיים כתומים-אדומים לגמרי באמת. שיחות קטנות בתחנה ייגרמו לך עכשיו לחשוב החיים הם מתנה הסוף שלך הוא טוב יענו עם הבית ההוא חוזר אבל החלטה שלכם לא משנה כ"כ:) שלום

fleaboy

New member
עעע

אני ראיתי אותו ראשון! ניצן הראתה לי אותו ישר אחרי שהיא כתבה אותו כמה גזעי :] כבר אמרתי לך... שיר נפלא! מוכשרת שכמותך :]

למעלה