פנאי פלוס

TheCharm

New member
../images/Emo42.gifפנאי פלוס../images/Emo42.gif

ולפני זה משהו קצר ששכחתי להודיע. היום תסתיים העונה השנייה של "הופ ופיית'" בשידורים החוזרים והחל ממחר תתחיל "8 כללים פשוטים" מההתחלה

TheCharm

New member
טלוויזיה דיאט

כחלק מכתבת "אפטר שוק" על דיאטות וכאלה, נכתב גם "המסך הקטן נכנס לכוננות חסה", ומידע על 2 תוכניות ריאלטי-דיאטה, שתיהן משודרות בערוץ: יורדים בגדול מה ואיפה: סדרת ריאלטי שעלתה ברשת NBC באמצע העונה כדי לסתום חור והתגלתה כהצלחה מסחררת. כאן משודרת בערוץ yes Weekend. הגורו: את התוכנית מנחה קרולין ריי (מ"סברינה המכשפה הצעירה"), אבל מככבים בה שני גורואים מאוד מפורסמים בארצות הברית, צעירים, חטובים ומושכים. דוגמה אישית: המנחה, קרולין ריי, דווקא עגלגלה למדי, כנראה מנסה לשדר את אופציית אמצע הדרך, אבל מצד שני בוב הרפר וג'יליאן נראים כמו פרסומת מהלכת לחיים טובים ורזים. הדרך: השמנים נכנסים למעין טירונות. הם נמצאים בווילה מבודדת, מנותקים מהעולם ולרשותם מתקני ספורט משוכללים. הם מתעמלים נון סטופ, מתעלפים ממאמץ כמעט ללא הרף ובסוף כל שבוע נשקלים. הקבוצה שירדה פחות במשקל חייבת לסלק מישהו מתוכה, בדרך כלל זה יהיה מי שירד הכי פחות, זייף באוכל ובהתעמלות. מי נגד מי:השמנים מחולקים לשתי קבוצות - האדומה והכחולה. בראש הקבוצה הכחולה עומד גורו בוב ושיטתו היא "לאכול בריא ולהתאמן בנוחות", מולם נמצאת הקבוצה האדומה, ובראשה גורו ג'יליאן מייקלס ושיטתה "להתאמן קשה ולאכול פחות". לא יפה: מדי פעם מנסים לפתות את השמנים במאכלים שהם אוהבים, כגון מאפינס, שוקולדים, עוגות וממתקים. הפרצופים שלהם שוברים את הלב. מה חוץ: כמו כל ריאלטי יש הרבה תככים, ריכולים ודילים תוך קבוצתיים, ממש כמו ב"הישרדות". למה כדאי: 250 אלף מחכים למנצח. טיפ: גם אחרי דיאטה לא ניראה כמו בוב וג'יליאן, אבל לפחות ניראה הכי טוב שאנחנו יכולים. סיכום: כתוכנית מציאות היא מאוד לא מציאותית. מנותקת מהחיים, עבודה, אנשים, בית והיא מציעה טירונות אינסטנט של הרזיה. ומה אחר כך? תודה, לא בשבילנו. נראה לי שיהיה קצת מיותר אם אני אכתוב גם את מה שהיה כתוב על הסדרה השנייה, "שינויים בהרגלי הזלילה", אלא אם כן מישהו רוצה שאני אעתיק את זה.

TheCharm

New member
ממדונה ועד גיבסון

קית קראדין מגלם אב לחמישה בנים מתבגרים ופראיים בסיטקום מבית היוצר של מל גיבסון אחרי שמל גיבסון הרוויח למעלה מ-400 דולר על גבו הצלוב של ישו החליט שמתחשק לו לעסוק עכשיו בנושאים פחות רציניים והשקיע (לפחות חלק) ממרצו בהפקת סיטקום (גם ביים כמה פרקים והתאחר בשלושה). אבא לחמישה בנים מתבגרים, ניק סאבג' (סאבג', כלומר פראי, מתחכם כזה), כבאי, שמנסה להתמודד עם המשימה הקשה הזאת, קצת בעזרת אחיו ג'ימי (וינסנט ונטרסקה, שבעצם עשה אודישן לתפקיד ניק, אבל נדחה בגלל שנראה צעיר מדי), ועוזרות בית, שמהר מאוד נשברות ובורחות. הפרצוף המוכר ביותר מבין הילדים הוא אריק ואן-דאטן ("דינוטופיה" ו"יומני הנסיכה"). קית קראדין הופתע שרצו בו לתפקיד ניק. "זה לא מסוג התפקידים שאני מזוהה איתם. אמרתי למפיקים, אני אוהב סיטקומים, אבל אף פעם לא שיחקתי בהם. זה מצוין, אמרו לי, בדיוק הכיוון שאנחנו מחפשים. תשחק את התפקיד כאילו אתה מדבר עם הילדים שלך (יש לו שלושה, אחת מהן, מחוץ לנישואין, היא השחקנית מרתה פלימפטון). לא עוד סדרה שמאלצית על אבא שנראה כמו טמבל. ניק מגדל את ילדיו באהבה קשוחה". ואיפה האמא? בפרק הראשון התברר שהיא ברחה מהבית אחרי שניסתה להרוג את בעלה בקציץ בשר ממלוא ברסיסי זכוכית, אבל הוא וילדיו מסתדרים מצוין בלעדיה, תודה. קראדין, אח של השחקנים דייויד ורוברט, זכה באוסקר על השיר הטוב ביותר ("אני רגוע" מתוך "נאשוויל"), וידוע גם מהקליף של מדונה, "נערה חומרנית". הוא גם שיחק את ביל היקוק הפראי בכמה פרקים מהסדרה "דדווד". אם יציעו לו סיטקום נוסף, לא יסרב. "זה כמו להציג מדי שבוע מחזה באורך 25 דקות. חוץ מזה, שעות העבודה מאוד נוחות". אהרון מורג ------------------------------------ "פראיים לגמרי", yesWeekend, יום שישי 23:50

TheCharm

New member
פיצוץ של שיפוץ

ג'יי מקגרו, הבן של ד"ר פיל, נמנה עם יועצי הסדרה "שיפוץ משפחתי", שבמהלכה נהרס בית ישן ונבנה מחדש ברוב פאר ושכלולים תארו לעצמכם שאתם מקבלים הצעה לצאת מהבית לשבוע שבמהלכו ייהרס הבית הישן כליל וייבנה מחדש בפאר רב, תוך שהוא מצויד במיטב השכלולים והטכנולוגיה. "ההבדל בין התוכנית שלנו לבין שאר תוכניות השיפוצים בטלוויזיה הוא שמבחינת המשפחה שתקבל מאיתנו בית חדש לחלוטין, זה כמו זכייה בלוטו. אנחנו עושים הכל, דואגים לכל, כולל לכלב ולשאר חיות הבית", מסביר ג'יי מקגרו, בנו של ד"ר פיל המפורסם ומי שמסייע לצוות השיפוץ על תקן יועץ משפחתי שנשלח לשקם את היחסים הבין משפחתיים בזמן שהמשפחה נופשת וביתם נבנה מחדש. צוות המשפצים כולל את שלישיית דהם (שלוש אחיות, נערות "פלייבוי" לשעבר המתגלות כעילוי בתחום השיפוץ), מעצבנת פנים, קבלן, אדריכל נוף וצוות בנייה. אגב, רגע לפני שהם יוצאים לחופשה צופים בני המשפחה בבית שנהרס כליל על ידי בולדוזר. אבי אובליגנהרץ ------------------------------------- "שיפוץ משפחתי", yesWeekend, שבת 18:30

TheCharm

New member
ולמי שיש את העיתון בבית

שיחפש אותי בעמוד 20-21, הפעם על "הפמלייה"

TheCharm

New member
וגם עדכון TVe קצר

הפעם בלי סקרים, רק "הממיר" 23/10 7.5. פרק פתיחה מעניין של "מספ7ים". היה מרגש לחזות בשובו של פיטר מקניקול למסך הקטן; דיוויד קרומהולץ היה משכנע בתור צ'ארלי אפס, הגאון המתמטי; כל הקטע עם ה-hot zone היה מגניב, במיוחד כל קטע הצמצום שלו; וסיומו של הפרק היה כבר ממש מצוין עם רגע ההבנה שמדובר ברוצח אותו הם מחפשים, התקיפה בסכין וההצלה של מי שאמורה היתה להיות הקורבן הבא שלו. אחרי פרק אחד נראה שלסדרה הזאת בהחלט יש פוטנציאל. 6. עונה חדשה של "מלך השכונה" נפתחה השבוע בפרק סטנדרטי ולא מצחיק-בצורה-מיוחדת, ועדיין - אושר גדול. אחד הסיטקומים הבודדים שעוד מצליחים לגרום לי לצחוק. השבוע גם עלתה "פראיים לגמרי" ב-yes Weekend, שגם היא גרמה לי לצחוק ברגעים מסוימים, אבל איך אפשר להשוות את הדמויות הקריקטוריות שם (קצת כמו ב"חמישיה" של אנדי ריכטר) לדאג, קארי, ארתור ושאר החבר'ה? 5. "המפענחת", סדרה חדשה נוספת ב-Weekend, התגלתה - לפחות ע"פ הפרק הראשון שלה - כסדרה בנאלית ומשעממת (בניגוד ל"מספ7ים" למשל), שבמרכזה חקירה שגרתית, שרק הפיתרון שלה מצליח טיפה לשדרג אותה. לא עוזרת כאן נוכחתו של "שילינגר" - זה פשוט לא מעניין. ואם לא יהיה שיפור ממש בקרוב, זו תהיה הסדרה הראשונה שאנטוש. 3. טעויות ב-yes, חלק א': "משמרת שלישית" משודרת שלוש פעמים. פעמיים במוצאי שבת ופעם נוספת ביום שישי לאחר מכן בשעה 17:00. השבוע שודר ביום שישי פרק חדש, אותו פרק ששודר פעמיים למחרת. אנשים בונים על השידורים החוזרים הללו, וטעות שכזאת עלולה לעלות להם בפספוס פרק (במקרה הנוכחי בכלל היה מדובר בפרק מצוין במיוחד). חבל. בשולי הממיר פרק מדמיע מרוב צחוק נוסף ב"משפחה בהפרעה". כבר מיותר להגיד כמה שהסדרה הזאת מופלאה; גם ב"אברווד" קיבלנו פרק מצוין, סתם ככה ללא סיבה מיוחדת; וגם "מה בנים רוצים" שיחקה אותה עם פרק מוצלח, כרגיל. במהלך זפזופ תמים ביום חמישי, נפלתי על סצנה מ"אחיות או לא להיות" (בערוץ הילדים) בה לורן (חברה של ואל) שוכבת במיטה חולה ותוהה אם אין לה אולי שפעת העופות! צירוף מקרים? (Mr. Wings)

למעלה