פרוייקט מסלול הוירטואלי- זה מתחיל...

P i x i e s

New member
../images/Emo42.gif פרוייקט מסלול הוירטואלי- זה מתחיל...../images/Emo41.gif

stavoonia, זאת שניהלה את התחרות, נעלמה מעל פני האדמה, ככה שלבינתיים אני אתחיל את התחרות
אז ככה. הרבה מאיתנו בפורום מציירים סקיצות ובעלי הרבה רעיונות מקוריים, חלקם שאובים מהתוכנית וחלקם לא. התחרות תהיה בסגנון פרוייקט מסלול האמיתי: כל שבוע תהיה משימה חדשה. רעיון המשימה יועלה ביום ראשון בצהריים, ההגשה תהיה עד יום רביעי בבוקר ומיום רביעי בצהריים תהיה ההצבעה הגדולה בפורום. חושבים שאתם מעוניינים? קדימה! כל מה שצריך לעשות בינתיים זה לשרשר הודעה שכותרתה "
" עם שם, כינוי, גיל וסקיצה לבחירתכם. בבקשה לא להגיב על הסקיצות כרגע, זה עושה בלאגן בעיניים ואני פשוט רוצה לראות מי מתמודד! תודה!
חוקים
1. לכלכת על מועמד אחר? נפסלת. כל ביקורת שהיא מעבר לבונה (ותאמינו לי שיש גבול) תיחשב לפסולה. אם זה על ידי משתמש שלא בתחרות ההודעה תימחק, אם זה מישהו מהתחרות הוא יוצא מהתחרות באותו הרגע. קצת פרגון!
2. גם מציירי דוליז וגם מציירים בכתב יד יכולים להשתתף! 3. ההגשות בזמן, אני לא מקבלת איחורים. 4. מצביעים רק פעם אחת. יאללה להתחיל!! (אגב, יש פרס שווה שכרגע הוא סודי לחלוטין, אבל שווה לכם!) בהצלחה

oFka7

New member
אניי!!!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

כינוי:אופקה[ofka7] שם:אופיר גיל:בת 14 סקיצה:

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo45.gif

משתתפת בשם אחותי (אין לה משתמש) שם: אני ענת, היא סיון כינוי: mordillogirl גיל: אני בת 13 (כמעט), היא בת 15 מקווה שזה בסדר שאני משתתפת בשמה

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif מה דעתך על אזכור בייס?

אחותך הכינה את הבגדים, השיער והנעליים. הבייס של פינקלנד.

../images/Emo42.gif וואו..

אלוואי שיכלתי להשתתף, אבל אין לי דרך לשלוח את העיצובים שלי לפה.
בהצלחה למשתתפים.

../images/Emo127.gif

שי: שי כינוי:השטן השחור אבל תקראו לי שי חחח גיל: 16 סקיצה: אני לא יודע אם זה בסדר אבל אני מעצב וירטואלי כל גזרה וגזרה היא שלי ולא של מישהו אחר אז תגידו לי אם זה בסדר

LLLSSS

New member
שלי../images/Emo45.gif

אמנם אני גבר
אבל אני חובב מושבע של התוכנית והושפעתי ממנה קשות! GO ג'פרי =) מקווה שתאהבו את הסקיצות שלי.

דנהד23

New member
אני

שלום שמי דנה אני בת 24 זה הסקיצות שקיימות לי במחשב אז בבקשה

eyoko

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שרטוט מקצועי וריאליסטי [משמע ניתן לביצוע וללבישה ולא סתאם שטות כמו הרבה פה] קיבלת ממני ח"ח מטורף.

../images/Emo20.gif

עיצבתי את זה ידני ( אני אוסיף את הסקיצה הידנית בהזדמנות ) וגם במחשב

למעלה