צליל, למכור או לא למכור

silverS

New member
../images/Emo42.gif צליל, למכור או לא למכור

צליל שלום, אני שוב מבקש את עזרתך/ן ואני סקרן לדעת אם הקלפים יכולים לכוון אותי. אם את זוכרת מהודעות קודמות אני נמצא בשינוי קריירה שמצריך ממני השקעה כספית. לגופו של עניין אני מנסה כבר כמה חודשים למכור את הדירה שלי כי היא הפכה להיות מועקה יותר מאשר בית. שאלתי את הקלפים: מה עליי לעשות על מנת למכור את הדירה שלי בחודש הקרוב? ויצאה הפריסה: מה - 2 גביעים עליי לעשות - נער המטבעות על מנת למכור- 3 מטבעות את הדירה שלי - אביר המטבעות בחודש הקרוב - שישה מטות סיכום - העולם ועכשיו אני מקווה ש א נ י לא מעיק...

silverS

New member
בתהגלים...../images/Emo151.gif איזה רעיון אדיר

פירסמתי ופירסמתי ולא הולך........... השאלה היא אם הקלפים חד משמעיים לגביי מכירה של הדירה?

batgalim

New member
תראה סילבר ../images/Emo132.gif

מה - 2 גביעים עליי לעשות - נער המטבעות על מנת למכור- 3 מטבעות את הדירה שלי - אביר המטבעות בחודש הקרוב - שישה מטות סיכום - העולם יכולה בהחלט להיות לך הצלחה בכיוון החודש, אך נראה לי שהדירה זקוקה לשיפוץ קל, בכדי שהקונים שיגיעו יתלהבו ממנה. 3 מטבעות מדבר על הערכה, אך חוסר רצון להוציא את הכסף בסופו של דבר. אולי המחיר שאתה דורש גבוה מידי? עליך לשים לב לפרטים הקטנים, לנסות ולראות את הדירה במבט של הקונה. 2 גביעים מבטא שיתוף פעולה שאתה זוכה לו או שתזכה לו בקרוב מאד. האם פנית למתווך? יתכן שאותו מתווך מנסה להביא אליך קונים פוטנציאלים. בכל אופן - 6 מטות המייצג את החודש הקרוב מבשר על התקדמות והצלחה.

silverS

New member
../images/Emo82.gif בתגלים, תודה

צ'מעי, את דיי צודקת. כלומר, הדירה לא מושקעת ולא הכי אטרקטיבית והמחיר קצת גבוה. מעניין שהיום שידכו לי מתווך שמרגיש לי כאילו שהוא יוכל לעזור לי למכור את הדירה....לא יודע למה....עניין של צירופי מקרים. אז אני מבין שלמרות הפרטים הקטנים בסופו של דבר בגדול הדירה תימכר.

צ ל י ל 8

New member
מאוד ייתכן סילבר ../images/Emo13.gif

יש סיכוי טוב למכירה אפילו בחודש הקרוב, רק טיפה'לה סבלנות ועוד קצת השקעה של זמן מצידך. השוק של הדירות היום לא מרקיע שחקים. אולי תתפשר קצת במחיר?

silverS

New member
כשהמוכר מוכן הקונה מגיע ../images/Emo22.gif

צליל, אני מוכן להתפשר...אבל לא להתפשט
זה נראה בכיון חיובי. שוב
מכל ה
סילבר

למעלה