קורסי קיץ-סיכום שבועי #5

../images/Emo42.gifקורסי קיץ-סיכום שבועי #5../images/Emo42.gif

איך שהזמן טס, אנחנו כבר בסיכום השבועי החמישי... אז אנשים, מה היה לנו השבוע
דרך אגב, הפינה הזו מתויקת בקישורי הפורום.

kontsy

New member
הממממ....

את האמת לא היה שום דבר מעניין יותר מידי. ציירנו מעגלים חשמליים לתפארת :) אה, וכשמישהו שאל "למה זה טוב?" התשובה הייתה - "זאת שאלה רעה!!!"

morancho1

New member
אוקיי הנה הציטוטים:

של המרצה בפיזיקה בקורס קיץ-למי שלא עוקב... 1. "איך המגנט נוצר?" (מעביר מבט בוחן על הכיתה ואז אומר) "לא יודע- לא הייתי שם כשזה קרה". (עובר לנושא אחר). 2. "היום זה באופנה לא לדעת, ולהיות גאה בכך שאתה לא יודע. היום מישהו שאין לו שום השכלה בא ואומר בגאווה: "אני - אני לומד באוניברסיטה של החיים"... 3. (הכיתה נורא משועממת מישהי לא עומדת בזה יותר ושואלת את המרצה: "בשביל מה זה טוב?" שקט בכיתה. המרצה מעמיד פנים כאילו הוא עומד לפתוח בהרצאה ארוכה...וכך היה). "בשביל מה זה טוב.......... .... זאת פשוט שאלה..רעה. (מדגיש את המילה "רעה") " יש בשאלה נימה של מה אתה עושה פה בכלל...."...."מה ההבדל ביננו לבין שימפנזות? שימפנזות לא עושות שבעה..אין להם שכל. בקיצור, לא כל דבר שלומדים יש בו פואנטה". ??! ??!! ??!!

יעלד12

New member
משובח!

יקירתי, או שנחנת בזיכרון פנומנלי, או שאת כותבת את הציטוטים הנ"ל! ובעצם עובדת עלי כשאני חושבת שאת כותבת את מה שהמרצה אומר... הצחקת אותי לגמרי!!! אגב אני לא אהיה היום. עבודה.

oshratush

New member
גם אניאשתתף..

על אף העובדה שאני מיעוט, טוב אז השבוע הוא לימד בכימיה תרמודינמיקה, למד איזומרים היה שבוע עמוס מדי,וגם למד חשמל . היה שיעור שהפסדתי......השבוע נקווה לשבוע טוב. אושרת.

dorin276

New member
קצת בעיכוב אבל בכל זאת - אב"ג

ובכן, השבוע השני בקורס הקיץ עבר מצוין. הספקנו ללמוד (ביולוגיה, מעט הרצאות באתיקה שעוררו חשיבה וגרמו לי לשקול ברצינות ללכת לקורס הבחירה באתיקה רפואית אף-על-פי שכבר סיימתי עם נקודות הבחירה שלי...), להתנדב עם ילדים מפנימייה בבריכה, לעשות "על-האש" כיתתי (כן, היה גם צמחוני...), לעבור סדנת מאמ"ץ (ר"ת של מניעת אלימות מינית בצעירים) כדי שנשקול לעבור את הקורס כולו ואז להדריך בבתי-ספר תיכוניים בב"ש ובסביבה, ולעבור סיור בסורוקה. בקיצור, היה אחלה. אנחנו באים עם פוטרים צבאיים בתיק על כל מקרה לכוננות כפור.... ועכשיו צריך להתחיל ללמוד למבחנים המסכמים של הקורס שיהיו בימים רביעי וחמישי. (כרומטידה? רנ"א שליח? ציטוקינזה???) ומילה אחרונה לגבי השבוע, עד כמה שזה יישמע מוזר, התוכן שהכי נהניתי ממנו היה הסיור בסורוקה. אני אמנם מכירה את סורוקה בתור מישהי שנולדה בו וגדלה בב"ש, אבל הסיור המחיש לי שבאמת התקבלתי ואני מתחילה ללמוד כאן בבית הספר לרפואה. זו הייתה הרגשה טובה.
שבוע טוב...

נכון שביולוגיה של התא זה כיף../images/Emo35.gif

הקורס הכי מעניין שהיה לי השנה
רק חבל שהמבחן היה כזה נוראי...

mitzipitzi1

New member
אושרית, אותך לאשפוז. ../images/Emo6.gif

הם לא נראים חמודים- הם נראים "תמימים"...

רצית חלבוני מנוע? ובכלל - שווה!!!!

כנסו לסרטון שבקישור. פשוט מדהים. תלחצו בהתחלה פליי ואז תלחצו פאוס ותחכו שהקו האפור יגיע לסוף, ורק אז תצפו בסרט, אחרת זה יקרטע ויאבד את כל היופי. זה יקח משהו כמו חצי שעה, אבל תאמינו לי - זה שווה את ההמתנה.

יוסי n

New member
איזה יופי

מדהים. אני מתאר לעצמי שזה הרבה יותר מדהים כשמבינים מה זה מה.

למעלה