קצפת!

bar jones

New member
../images/Emo42.gif קצפת!

אמממ...הייתי אמורה לעשות אתמול, אבל ממש שכחתי, קבלו התנצלותי...
אז השיר שלנו השבוע הוא obviusly והמילים של השיר בלינק כאן
http://www.lyricsdomain.com/13/mcfly/obviously.html
דרגו את השיר מ1 עד 10:
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? תנקס יו

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo9.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10:5 המשפט המועדף בשיר:she's out of my luige זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:מייקל ג'קסון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:וויל סמית' שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אכן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?באסטד,דורק,וויל סמית' האם יש קטעים מיותרים בשיר?אין אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה).מקפליי חיילים בגולני.גברת זעפני המפקדת.דאגי נדלק על גברת זאפני,אבל יש לה רומן עם מוחמד הדרוזי.זעפני ומוחמד הולכים לערב קריוקי,ומקפליי הנגנים...יש יריות,אבל כולם ממשיכים.כולם מתים,ורקמקליי,זעפני ומוחמד נשארים חיים. הסוף. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?.גולפיטאק

TlovesD

New member
אני!!

דרגו את השיר מ1 עד 10: 5 המשפט המועדף בשיר: Cos he's 23 He's in the marines He'd kill me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:SOD שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? אני אוהבת את הקטע שדני שר אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אני אוהבת את הקליפ כמו שהוא כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? מזכיר לי את היום שאני וחברות שלי "למדנו" אצלי בבית...חחח

lollipop1

New member
MEEE

דרגו את השיר מ1 עד 10: 7 המשפט המועדף בשיר:'Cause obviously, She's out of my league זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: GC זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SOD שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. השם מושלם כמו שהוא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נממ כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לאדעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) מה שקורה בבתים והכל מתרחש בתיכון כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? מישהו :\

cami love benja

New member
עונה =]

תודה
דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 =] המשפט המועדף בשיר: No, no Never will be good enough for her. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אמממ שלישית מה קשור
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SOD שם השיר מתאים לתוכן שלו? בטח היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם מצויין האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאפ לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? SOD אני מניחה.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי..
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) הכל אותו דבר..אבל שטום לא ילבש חולצה ורודה
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את בראד פיט ואנג'ליה ג'ולי

Rowdy Girl

New member
שלייי../images/Emo9.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 7
המשפט המועדף בשיר: ...Cause obviously, She's out of my league זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: פוסיקאט דולז
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'יימס
שם השיר מתאים לתוכן שלו? נמממ... יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ.. אינלי בעיה עם השם
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאפ לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לוידעת
האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממממממ.. נופ
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אעאע
לוידעת
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הפרצוף הקורע שדני עשה כשהזקנה הסתכלה עליו

D4Ever

New member
אני

דרגו את השיר מ1 עד 10:10 המשפט המועדף בשיר: I'll put it behind me(i'll put it behind me) Go to a place where she cant find me. yeah. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:גרין דיי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:SOD שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לSOD האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)אין לי כח
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? שבקליפ הזקנה תופסת לדני בתחת

hadasrulez

New member
../images/Emo47.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10!!! המשפט המועדף בשיר: I'm wastin' my time 'Cause she'll never be mine זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספירס?
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דניאל פאוטר! או או גווין דאגרו שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהמ.. כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? good enough for her האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן! לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא מתאים! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא זה אחד השירים הכי יפים שלהם
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): אין כוח
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? קיץ

sap sapir

New member
אנייי

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9 המשפט המועדף בשיר: בית: She's outta my head And I never know where I stand Cos I know I'm not good enough for her He's good enough for her (for her, for her) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: שאקירה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: טאטו שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): שאני הבחורה הזאת אבל בסוף אני מתאהבת בדאגילהההה כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? על מישהו אחד שלא שאני יודעת שהוא בחיים לא ישים עליי

vered131

New member
שליי.. איזה שיר!!! ../images/Emo99.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9.5 :p המשפט המועדף בשיר: I'll put it behind me(i'll put it behind me) Go to a place where she cant find me. yeah. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: סאבלימינל והצל
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SOD
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא רוצה. מתאים ככה. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן
איזה דיסקק לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אמ.. לא יודעת. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא במקום. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): עזבו.. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? כמה כוסון דני :p
תודה מור

just jenny

New member
שליי../images/Emo152.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 8.5 המשפט המועדף בשיר: Gotta escape now Get on a plane now. yeah בגלל הקול של דני
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספירס, כ"כ לא יתאים לה חח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גוד שארלוט, יכול להשמע מצחיק חח
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ=] היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? שישאר איך שהוא
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ, בערך הייתי אומרת, לשירים השקטים בדיסק:] לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? וואו, אמ.. האמת שאין לי מושג, אולי לבאסטד חחח לאיודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? נייט אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) חחח אמ.. שמישהו רוצה להשיג בחורה אחת, אבל יש לה כבר חבר, והיא לא ברמה שלו, אבל היא בכל זאת רוצה אותו, והוא לא רוצה אותה כבר, אז הוא בורח ממנה וזה
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? ניגון יפה של תווי גיטרה

../images/Emo42.gifעונההה../images/Emo42.gif ../images/Emo80.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 אני מתה על השיר הזה!!!
המשפט המועדף בשיר: הפיזמון!
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספירס וכל שאר הפקאצות הממוסחרות, אמינם והחברים הראפרים שלו ורוני סופרסטאר!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SOD
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אמממ לא....
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאווווד!
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אמממממ לויודעת....
האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): אני אוהבת ת'קליפ של השיר הזה ולא הייתי משנה אותו!
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הסוודר הכחול שדאגי לובש שם! ואת הזקנה הזאת שתופסת לדני בתחת!

../images/Emo119.gif me

וואי, אני חולה על השיר הזה!
דרגו את השיר מ1 עד 10: המשפט המועדף בשיר: 'coause he's 23, he's in the marrines, he'd kill me" חחחח זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ווסטלייף (למרות שיש להם קולות יפים אבל זה יהיה ממש מצחיק אם הם יבצעו לזה גרסת כיסוי
) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: באסטד... סאן אוף דורק. שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא כ"כ חח היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? כן, אבל לא יודעת איזה. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא!
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) הקליפ מתאים לשיר בוללל!
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? טיול שנתי שלי שנה שעברה.... כל הטיול חרשתי עליו אז השיר מזכיר לי אותו

למעלה