קרן אור והמון תודה לכולם

משוש30

New member
../images/Emo42.gifקרן אור והמון תודה לכולם ../images/Emo140.gif

היום התקשרה הגננת שעניין הגן של מתן סודר. מחר אני מביאה לה את הצ'קים ומקווה שבזה העניין סגור. אין לי מושג מה היא עשתה בשביל זה אבל זה גם לא כל כך מעניין אותי העיקר שאני יכולה להיות רגועה לגבי זה. בעניין הכספי אין הודעות משמחות אבל במחלקה העלו לי קצת את המלגה ונתנו לי אותה לחודש נוסף ובעיקר נורא מחמם את הלב איך במחלקה דואגים לי כולם. המזכירה עושה את המקסימום אצל הפוסטמה מכוח אדם שההחזרים יתפרסו על פני תקופה יותר ממושכת שאני בכל זאת אקבל איזשהו סוג של משכורת. המנחה שלי מעודד ומברר, ראש החוג עוזר כמה שהוא יכול עם המלגה, חברים לדוקטורט מחפשים לי מלגות... בקיצור זה ממש מחמם את הלב. אמנם לא מכניס אוכל הביתה אבל זה נותן הרגשה ממש טובה. חוץ מזה הנושא הכספי מכריח אותי עכשיו להכין אוכל בבית ולהביא איתי כי אני כבר לא יכולה להרשות לעצמי לאכול כל יום בקפיטריה. אז אני מכינה לי אוכל דיאטטי טעים וזול. אני אחפור עוד קצת ואולי אמצע עוד יתרונות
תודה רבה לכולם על התגובות והניחומים. אני מקווה שאני אתחיל לאט לאט לצאת ממצב הרוח הדיכאוני שלי

תומרלי

New member
יופי לשמוע שהגן של מתן הסתדר

ושמצב רוחך משתפר.מחזיקה לך אצבעות למצוא עוד ועוד מלגות

ציף שלי

New member
יופי שעניין הגן הסתדר, בתקווה

שהמצב הכלכלי יחזור להיות כמו שהיה (אם לא טוב יותר...
)

אמברון

New member
../images/Emo24.gif תראי איך לדברים יש נטיה

להסתדר
. קודם הגן של מתן, אח"כ הסביבה התומכת והניסיונות לעזור. בטוחה שעם נתוני פתיחה נפלאים כאלה גם עניין המלגות יסתדר.
- זה סתם כי אני מתגעגעת ולא מספיקה להכנס לכאן בתדירות גבוהה.

cookie1

New member
טוב לשמוע שמתחיל להסתדר

אני מאמינה שבסוף הדברים מסתדרים, בעיקר אם אנחנו שלמים עם הבחירות שלנו.
לגן ו
ליחס הטוב באוניברסיטה (אם לא כסף אז לפחות יחס
)

ה ו ב י ט

New member
איזה כיף שיש קולגות כאלה

וגם מעולה שהסתדר עם הגן, זה נותן שקט נפשי לדעת שזה מסודר

../images/Emo24.gif שמחה לקרוא

ויש לי שאלה קצת מטומטמת: נניח שהיו עושים את הטעות של התשלום הכפול בסוף העבודה שלך, כלומר, לא היית ממשיכה לעבוד שם. היו תובעים ממך את הכסף חזרה? לא שזה רלוונטי, סתם מעניין. שמחה שדברים מתחילים להסתדר.

27חומד

New member
../images/Emo140.gif

קראתי אבל לא הספקתי להגיב בשירשור הקודם. אז מצרפת את העידודים שלי לכך שדברים יסתדרו כפי שאולי אכן מתחיל לקרות.

למעלה