ראיתי אנשים יפים בכפר האורנים

לארי

New member
../images/Emo42.gifראיתי אנשים יפים בכפר האורנים

אתמול,אל כיתת בית הספר היסודי ביישוב, נתקבצו ובאו נשים, גברים ואפילו טף מחייכים, נעימים ומלאי רוח נתינה. עד כדי כך הגיעו הדברים, שכמות הציוד במקום לא הספיקה מול זרם האנשים שהגיע לתרום. ברכות ותודות למארגני ההתרמה החשובה והמוצלחת הזו!

omry brotshtein

New member
../images/Emo24.gifקצת על נתוני ההתרמה אתמול...

דיברתי הבוקר עם מנהלת בנק הדם במד"א בירושלים. איתה הייתי בקשר בעניין ההתרמה ומשם הגיע אתמול הצוות אשר ביצע את ההתרמה. עפ"י הנתונים שהיו בידיה: - מס ' המתפקדים אשר ביקשו לתרום - כ 80 מבוגרים. - נפסלו בע"פ ובכתב ולאחר תשאול ע"י נציג בנק הדם - 15 איש. נתון נהדר מבחינתה הוא: - שנאספו 62 מנות דם !!! ובכך כל הכבוד גם למבקשים לתרום וגם לתורמים
. תודה לאריאלה והצוות אנשי מד"א.
סיכמתי עם מנהלת בנק הדם שארועים דומים יערכו בעתיד במתכונת זו, הופקו לקחים וסיכמנו בסיס לתכנית עתידית. המוטו שלי הוא שצריך תמיד לשאוף ליותר טוב וצריך לחשוב איך לשפר ולהצליח יותר בפעם הבאה. אני רוצה לציין שתאום מועד ההתרמה ביישוב נעשה לפני כחודש וחצי בלי שידעתי על תכנון ההתרמה לילד נועם אוטולנגי ממודיעין, למרות ואולי בזכות התרומה אתמול אני רוצה לעורר את כולנו ומבקש להגיע לתחנות הבדיקה הרבות באזור.הכניסה למאגר מח העצם חשובה מאין כמוה,אפשר למצוא תורם לנעם. מתוך הכתבות הרבות על נעם: "...נעם זקוק לתרומת מח עצם דחופה, כדי להציל את חייו. כל אחד מאתנו עשוי להיות התורם המתאים, שיעשה למענו את ההבדל הדק שבין חיים למוות.." תודה, עמרי

למעלה