ריטושים לשבוע חם וחדש

koral1234544

New member
אשמח אם תוכלו לרטש לי כמה דברים בתמונה

אני מפחדת לצבוע את השיער ורוצה לראות איך זה יהיה לפני.. אם תוכלו להבהיר לי את השיער ברמה שנוטה לחום דבש בהיר בהיר נוטה לבלונד וגם את הגבות אם יש אפשרות.. תודה :)

מירוש18

New member
שבת שלום לכם :))

הפנו אותי לכאן.. אמרו שיש כאן אנשים מוכשרים שיכולים לעזור לי... יש לי תמונה שיצאה בהירה ומטושטשת מידי אשמח אם מישו יוכל לעזור לי להכהות אותה טיפונת שתיראה נורמלי.. תודה :)))

הילאריי

New member
2 תמונות לריטוש. .

כמו שתשימו לב זה צולם דרך הטלוויזיה , וכמו שתראו בתמונה יש אותו פעמיים בהשתקפות - אם אפשר בבקשה איכשהו לעשות משהו עם 2 התמונות .. מה שבא לכם תודה רבה !!!

liil

New member
זה שחיזקת את הצבעים רק מבליט את איכותה הגרועה

MegaMan4

New member
המרה מPDF לתמונה

היי אשמח אם מישהו יוכל להפוך את קובץ ה PDF המצורף לתמונה באיכות גבוהה בעלת רקע שקוף תודה!

MegaMan4

New member
אכן כן.

תודה על העזרה. אני מנסה פשוט לגרור את הקובץ ולהמיר עם GIMP אבל אני מקבל קצוות מפוקסלים וחלק מהלבן נשאר ככה שאם אני רוצה להחליף צבעים זה לא נראה טוב

פרינOOה

New member
נסיון שלי

לאיזה צבע אתה רוצה להחליף? אולי אני אוכל לעזור יש לך פוטושופ?

MegaMan4

New member
תודה

בעיקרון אני רוצה את הצורה בצבע שחור והטקסט והקווים שקופים. הבעיה היא שאני מוריד את זה בגימפ יש שאריות של לבן בקצוות

ארטית

New member
בבקשה

בפורמט PNG. אם תרצה בפורמט EPS או PSD אוכל לשלוח לך... דרך אגב, אם תוכל להשיג קובץ וקטורי מקורי (מתוכנת אינדיזיין או אילוסטרייטור, או אפילו פריהנד) זה יהיה הכי איכותי לדפוס ויהיה אפשר להשתמש בו בכל גודל ללא הגבלה. בהצלחה

ארטית

New member
השאלה איזה עבודה

הקבצים של הPDF באמת וקטורים באיכות גבוהה. אני פתחתי את הקבצים באילוסטרייטור. חסר הפונט של השורה התחתונה. בנוסף בקובץ השחור/לבן את הצורות בנו בלבן ולא חתכו מתוך הצורה ולכן זה לא שקוף. וגם בקובץ השני הלבן הוא צבע ולא חלל. אשמח לעזור עוד אם אדע את אופי המטרה בסוף

MegaMan4

New member
אני מעוניין

שתהיה לי אפשרות להדפיס את הלוגו בגדול ובאיכות גבוה כרגע המטרה היא חולצות אבל בעתיד אי אפשר לדעת

למעלה