רעיונות לתחנות לא שגרתיות

../images/Emo42.gifרעיונות לתחנות לא שגרתיות

אנחנו בסניף חדרה עורכים הפנינג לקראת המחנה, ללא נושא מוגדר, ומתוך עשר תחנות יש לי שבע, כאשר לא עולה לי עוד רעיון. רעיונות לתחנות לא שגרתיות ושלא דורשות הכנה מיוחדת, יתקבלו בברכה!
תודה רבה
נ.ב - מישהו מגיע לפסטיבל בשקל באנדרטת הנחל?

שאלה וטיפ.

טיפ
הפתקים בתוך הבלון את יכולה להכניס בצורה הבאה: פשוט לכתוב על דף את המשימה, ולעטוף עם סלוטייפ את כל הפתק. זה כמו ניילון, ואז המילים לא נמחקות והפתק לא נרטב. והתחנות צריכות להיות פשוטות כמו שכתבת או אפשר גם משהו אחר..? מושקע יותר? צריך לשתף את כל הקבוצה?

L I L O C H

New member
../images/Emo13.gifרעיונות ושאלה...../images/Emo13.gif

את יכולה לעשות להם מרוץ דורגלים, "דגל אנגליה", מגדל תעופה... **אם את לא מכירה משהו, תגידי ואני אסביר...=]]** ושאלה...סליחה על הבורות... אבל מזה הפסטיבל בשקל באנדרטת הנח"ל...

../images/Emo42.gifלשאלתה של נועה...

אנחנו אכן נעשה מירוץ דורגלים
נועה - ההפנינג אמור להיות איכשהו קשור למחנה
עשינו תחנה של בנית אוהל הכי מהר, וסקי סנאדות, ומשהו עם בלוני מים [כי כיף במחנה!!] אה! ותחנה לפני הבנית אוהל, יש משחק שנותנים לכל אחד אות\מספר, אומרים אותם והם צריכים הכי מהר לקחת את החפץ, והחפצים הם האביזרים לבנית האוהל! :)

עדיין לא יודעת אם זה מתאים.. אבל..

מירוץ שקי שינה. (שקופצים בתוך שקי שינה..
)
לכתוב כמה שיותר מילים מ"מחנה קיץ".
אם התחלתם לעבוד ממש על המחנה, אולי משהו שקשור למחנה, לנושא שלו, שיעזרו...
קליעה למטרה, שהמטרה היא דברים של מחנה...
כמו זנב לחמור, רק קצת דורש הכנה לפני, לצייר 'מחנה', ולהדביק למשל את השקי שינה, בעזרת סקוצ'ים, למקום המתאים במחנה בעניים עצומות כמובן. ממ קצת קשה לי לחשוב על רעיונות כרגע...אם צריך עוד, אשתדל קצת יותר.

Retama

New member
הפסטיבל-

באנדרטה בפרדס חנה יהיו המון הופעות (ובטח גם דוכנים, אוכל, וכאלה...) של אומנים מפורסמים, ולהקות צעירות וזה עולה שקל.

yaelula94

New member
:'(

המסיבתתת סיוםם המושלמתת שלי ואתת לא באהה..??? תזכרי!

למעלה