רק להיום
חולים כמו הסודות שלנו

../images/Emo42.gifרק להיום../images/Emo101.gifחולים כמו הסודות שלנו../images/Emo42.gif

חולים כמו הסודות שלנו
"זה יהיה טרגי לכתוב הכל ואחר-כך להניח את זה במגירה. הפגמים האלה גדלים בחושך, ומתים באור החשיפה."
כמה פעמים שמענו כבר שאנו חולים כמו הסודות שלנו? חברים רבים בוחרים שלא לחשוף, בפגישות, פרטים אינטימיים מהחיים, אבל חשוב שכל אחד מאתנו יגלה מה עובד בשבילו. מה בקשר לדפוסי התנהגות שגררנו להחלמה, ושיגרמו לנו בושה, אם יתגלו? עד כמה נוח לדבר על זה בגלוי - ועם מי? אם לא נוח לנו לדבר על פרטים מסוימים מהחיים שלנו בפגישות - למי נפנה?
מצאנו כי התשובה לשאלות אלה היא החונך. לוקח זמן לבנות מערכת יחסים עם חונך, אבל חשוב לתת אמון בחונך שלנו, כך נוכל לדבר אתו בכנות גמורה. הפגמים שלנו חזקים רק כל עוד הם במגירה. אם אנו רוצים להשתחרר מפגמים אלה, עלינו לחשוף אותם. סודות הם סודות רק עד שאנחנו משתפים בכך עוד אדם אחר.
רק להיום:
אחשוף את הסודות שלי. אשתדל להיות גלוי וכן עם החונך שלי. אוהבים

../images/Emo23.gifעיצות לחיים מאושרים../images/Emo23.gif

עלינו לחשוב חיובי. הרי אין במציאות רע. אך יש מחשבה רעה. ומי אחראי למחשבות שלנו אם לא אנחנו? בעזרת הדמיון שלנו נוכל לשנות את המחשבות.
אנו נולדנו בכדי ליהנות. ללמוד. ולשמוח. אין אדם נולד לסבול. הסבל הוא תוצאה של אי רצון ללמוד ולשנות.
לחיות בשלמות ואהבה עם עצמנו ולא להיות מושלם . כי אין דבר מושלם הרי אנו חלק מהיקום. " אם אין אני לי מי לי ". אם אנו לא נדאג ונאהב את עצמנו למה שאחרים יעשו זאת.
ללמוד ליהנות ממה שיש ולהמשיך הלאה לחיות את הרגע ואת ההווה ולא את העבר או את העתיד. " העבר כבר עבר. העתיד איש לא יידע.אז מה הדאגה "?
הדברים שאנו חפצים בהם נמצאים ביקום. עלינו ליזום ולצעוד באומץ להשגתם ולא להמתין בחוסר מעש שיגיעו אלינו. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

רגעים של צער ואושר . עם היוולדו של האדם הפקיד בידיו האלוהים שתי קופסאות מרובעות, אפורות ופשוטות מראה. שאל האדם את אלוהים, לשם מה נתנו לו הקופסאות? אמר אלוהים לאדם: "בקופסא אחת תניח את כל החוויות הטובות של חייך, את רגעי הנחת והשמחה, את שעות האושר והצחוק, כל דבר שגורם לך עונג, שממלא אותך באהבה, תניח בקופסא הראשונה". ומה אשים בקופסא השנייה?" שאל האדם "את כל רגעי הכאב והצער" אמר לו אלוהים. "את כל אותם רגעים של בדידות, את הרגעים שמשאירים בך הרגשה של אי נוחות, את המועקה והכאבים, את הבכי והייסורים, את כל החוויות הלא נעימות של חייך". "ואיך אדע להבחין בין הקופסאות?" שאל האדם "שתיהן אפורות ופשוטות". "ברגע שתתחיל למלא אותן בתוכן תדע להבחין ביניהן" הבטיח אלוהים. החל האדם את חייו. את כל רגעי השמחה והאושר הניח בקופסא אחת, ובשנייה הכניס את רגעי הכאב והצער. במהלך השנים החלה קופסת האושר להשתנות, היא לא הייתה עוד אפורה אלא צבעונית, ועם כל חוויה שמחה נוסף בה עוד צבע ועוד דוגמא עליזה. אך קופסת הצער לא השתנתה מעולם, צבעה נותר אפור רגיל ומשעמם. הגיע יומו של האדם לעמוד בפני בורא עולם. כשהגיע לשערי שמיים התבקש האדם להציג בפני אלוהים את קופסאותיו. הרים האדם את קופסת האושר הצבעונית, והנה היא כבדה, אבל משקלה לא הכביד עליו והוא יכול היה לשאת אותה אל לפני כיסא הכבוד ולהניח אותה לרגלי האלוהים. גם קופסת הצער לא הייתה כבדה, משקלה כאילו לא השתנה במשך השנים. פתח אלוהים את קופסת האושר והחל מפזר רגעי שמחה בהיכל. פיזזו רגעי האושר סביב האדם, והזכירו לו כמה היו מאושרים וטובים חייו. שמח היה האדם בזיכרונותיו החיוביים והודה לאלוהים שגרם לו לאסוף אותם כל חייו. הגיע רגע פתיחת קופסת הצער התכווץ האדם במקומו, הוא לא רצה שאלוהים יפזר בהיכל את שעות הכאב של חייו, הוא לא רצה להיזכר בבדידות ובייסורים, במועקה ובכאבים. "פתח את הקופסא" הורה לא אלוהים. פתח האדם את הקופסא והנה היא ריקה, ובתחתיתה פעור חור גדול. "אני מצטער " אמר האדם לאלוהים, "כנראה פגמתי בקופסא במהלך השנים. יש בה חור ודרכו כנראה ברחו כל רגעי הצער, אין לי שום רגע עצוב להציג בפנייך." חייך אלוהים אל האדם, "הקופסא שלך אינה פגומה. ככה נתתי לך אותה עם החור". האדם לא הבין "קופסא עם חור לשם מה?" אמר האלוהים: "קשה לאדם להתנתק מהרגעים של חייו, בין אם אלה רגעים של אושר או של כאב. מאחר ולא רציתי שתאגור את רגעי הצער, נתתי לך קופסא עם חור שדרכה יכלו רגעי הצער לצאת והיעלם מחייך. לא רציתי שתשא את משא הכאב לאורך כל החיים, מספיק שחווית את הצער פעם אחת, אינך צריך לשוב ולחוות אותו בשנית" "אם כך לשם מה בכלל נתת לי את הקופסא"? שאל האדם "אין האדם יכול להימנע מזיכרונות". אמר אלוהים, "הזיכרון הוא חלק ממהות האדם. בעוד שאני רוצה שהאדם יזכור כל רגע משמח בחייו, אינני רוצה שיזכור כל פרט ופרט של הכאב- לכן קופסת האושר נועדה לאגור וקופסת הצער נועדה לשחרר את הכאב". אכן, זה מה שראוי לאדם לעשות: לזכור את הרגעים הטובים של החיים, ושכוח את הרעים. אין טעם להתמקד בכאב- הוא מכביד ומגביל, בעוד האושר והשמחה מצעידים את האדם קדימה ומקלים עליו את החיים.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולםםםםם יום מקסים ונעים לא לקחנו את האוסקר אבל אולי באירוויזיון.................

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכווווווווווווולם ואחלה בוקר. האמת כולי געגעגע הרבה זמן לא היינו כאן לקחנו קצת חופש. אני ואסיר תודה. בקיצור נחמד מאוד לחזור אליכם.שימרו על עצמכם. בוחרת ברוכה הבאה לפורום.

אסירות תודה לך כוח עליון

אסירות תודה לך כוח עליון שקמתי הבוקר אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי היכן לישון אסירות תודה לך כוח עליון שהיה לי חם בלילה אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי בגדים ללבוש אסירות תודה לך כוח עליון על היום הנקי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי מספר חברים אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי ספונסר שמקבל אותי כמו שאני אסירות תודה לך כוח עליון על משפחתי וילדי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי תוכנית בחיים שלי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי קבוצת צעדים אסירות תודה לך כוח עליון שאני מתפרנס בכבוד אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי מסגרת אסירות תודה לך כוח עליון שאני יכול לכתוב אסירות תודה אוהב אותכם וזקוק לכם בחיים שלי תמשיכו לבוא

למעלה